Şimdi Ara

Volkswagen CEO'su itiraf etti: Waymo'nun birkaç yıl gerisindeyiz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.251
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Volkswagen CEO'su Herbert Diess, Alphabet çatısı altında bulunan otonom araç geliştiricisi Waymo'nun, sürücüsüz otomobil teknolojileri konusunda kendilerinden en az birkaç yıl ileride olduğuna inanıyor.

     

    Ayrıca Bkz.Lada Vesta SW Cross, 2019'da Türkiye'ye gelebilir
    Reuters'in haberine göre Diess, Alman gazetesi Welt am Sonntag'a verdiği demeçte "Google’ın işletmesi olan Waymo’nun bir veya iki yıl kadar önümüzde olduğunu itiraf etmeliyiz. Fakat yakalamaya kararlıyız. Oyun henüz kaybedilmedi" dedi.

     


    Waymo'nun kat ettiği ilerleme büyük


    Şirket geçtiğimiz günlerde 2020 yılına kadar elektrikli araç pazarında Tesla ile rekabet etmeyi hedeflediğini belirtti. Alman otomobil devi ayrıca elektrikli ve otonom araçlarını geliştirmek için 50 milyar dolar harcamayı planlıyor.

     

    Volkswagen'in Waymo'yu yakalayabilmesi için zorlu bir yarışa girmesi gerekecek. Zira Waymo, Kaliforniya'da halka açık yollarda sürücüsüz araçlarını test emesine izin verilen ilk şirketti. Bu sayede otonom araçları daha şimdiden 16 milyon kilometreden fazla yol kat etmiş durumda.







  • Teslanin sahip olduğu veri havuzu dan kac yıl gerideler acaba. Gercek dunya verilerini dunyadaki butun araclardan toplayan teslanin otonom suruste yakalanmasi sanirim zor.

  • Sahtekarlık ve üçkağıt ta Türkiye de ekmek yemiş gibiler yakında "bir yolunu bulup" waymo ve tesla'dan daha iyi olurlar merak etmeyin

  • VW CEO'su yemesin bizi, Tesla'dan çok daha geride oldukları için en yakın oldukları Waymo ile karşılaştırmışlar kendilerini.
  • Waymoyu ilk defa duyan benmiyim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeşim sen önce dsgni düzelt.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.