Şimdi Ara

Volkswagen Caddy kullanıcı yorumlarını bekliyorum. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
80.350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • 2011 Dsg babam da mevcut. Ara ara kullaniyorum. Dsg ve turbo aracı atik yapıyor. Fakat performanslı kullanırsan da bir o kadar yakıyor. Sakin kullanımda tasarruf edersiniz. Araç yüksek ve seyir zevki gayet iyi. Her yıl muayeneye girmesi eksi yanı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yeni connect alın caddyden 2 gömlek üstün direk otomobil gibi herşeyi. Volkswagen Caddy kullanıcı yorumlarını bekliyorum.
  • Almanya da. 1.6 TDI 75 ps Startline 2011 versiyonunu kullanmıştım,radyo yok,klima yok,direksiyon ise lütfen konulmuş gibiydi Çekişi 75 ps e göre iyiydi,arkası biraz ticari havasında.Yakıtı çok iyiydi 5 litre yaktı şehir içi.

    Sürüş konforu binek sürüyormuş gibiydi,şehir içi sürüşte de herhangi bir sıkıntı yaratmadı.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ekşi den alıntı




    araba kullanmayı ben bu araçla öğrendim. aylar boyunca gaza birden yükleyip motorunu bağırttım, ani fren yapıp arabayı zıplattım, lastiğini erittim, park ederken duvarlara sürtüp her tarafını çizdim, bir arabaya yan taraftan tosladım, bir araba da bana toslayıp arka kapıyı göçürttü, hatta kapalı otoparkta alçak yere girmeye çalışıp arabanın tavanını bile ezmeyi başardım ki tavanı ezmek cidden maharet ister, herkes yapamaz bunu. velhasıl ilk göz ağrımdı kendisi. 2 yıl boyunca caddy kullandıktan sonra citroen c4'e geçtim. caddy'den sonra c4 çok tuhaf geldi. "canım caddy'm senin değerini bilemedim" diye üzüldüm bir iki ay. sonra c4'e alıştım, benimsedim, sevdim. hatta park edip arabayı kilitledikten sonra uzun uzun arabayı izledim. jantlarına bakıp gururlandım. farlarına bakıp "vaayyy anasını yauuu" dedim kendi kendime. üstüste birkaç kez kilitleme tuşuna bastım ki o 40 kez hızlı hızlı yanıp sönen ikaz ışıklarını görüp huzur bulayım falan. kısaca tüm kötü özelliklerine rağmen (c4 otomatiğin şanzımanı cidden çok çok kötü) c4'e aşık oldum. caddy'i unuttum. ta ki 1.5 yıl sonrasına, yani bu haftaya dek. babam acımasızca c4 ile beni ayırdı. "al, bu vakti zamanında parçaladığın caddy. bundan böyle bunu kullanacaksın." dedi ve 2007 model caddy'i bana kakaladı. ama ben alışamadım. daha çıtır olan 2012 doğumlu c4'ü çok özlüyorum. üzgünüm caddy. çok üzgünüm. sorun sende değil, bende. :(


    kendi kulvarındaki farklı marka ticari araçların içinde en zarif ve hoş duran vw modeli. gerçi son neslinde farları bir tuhaf yapıp arabanın tüm sevimliliğini alıp götürmüşler ama yine de en iyisi o.





  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.