Şimdi Ara

Volkswagen araclar cok mu dert acıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
125
Cevap
0
Favori
6.090
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Adını hatirlayamadim bir youtube kanalinda sanayide ustalarla konusuyolardi. En cok vosvos ariza yapar parcalari pahalidir japondan şaşma gibi şeyler soylendi. Benim de basimdan bir jetta macerasi gecti. Gercekten parcalari pahaliydi.

    Bir yandan da bu vosvoslari herkes aliyor. Bu kadar insan yaniliyor olamaz.

    2013 tsi bir polo baktim. Sirf vosvos hakkindaki bu soylentilerden cesaret edemiyorum.



  • "Bu kadar insan yaniliyor olamaz"

    Bu mantıkla bakmayın hayata hiçbir zaman. Galileo diye biri çıkar herkesi güzelce yanıltır.

    Ben ikinci el VAG grubu almazdım bu ülkede. Başkasını bilemem.
  • Bakiniz: DSG
  • 2015'ten önce öyleydi 2015 öncesi dsg'ler sorunluydu sonra düzeltildi artık sorun yok


  • Sanayi ustasıyla yapılan muhabbet = lağım çukuru. Araba değil süren önemli. Bunu alma bozulur denen arabayı titiz birisine ver çiçek gibi biner ama umursamaz birisine ne verirsen ver bozar. Bu kadar insan yanılıyor olamaz diye bir mantık yok.
  • Bir arkadaşımın 2011 model seat leonu vardı. 1.2 tsi. Bmv ile yarış yapmaya kalkınca conta yakmış. Yedek parçası çok pahalı demişti. Yaptırdı ama çok para harcadı. Psikolojisi bozuldu. Sattı kurtuldu. Vw grubunu allah düşmanımın başına vermesinder hâlâ.
    Avrupa araçlar içinde en ucuzu opel demiş parçacı. Aen işini biliyon der bana.
  • 15 araç degistirdim 3ü wv en yuksek kmli olani 46binde sattım benim şansızlığımmi bilmiyorum ama yüzüm gülmedi wv de
  • Sanayi ustası lağım çukuru tanımınıza katılmıyorum, ümraniye de babalardan kalan 45 senelik esnaf hayatımız var tüm sanayiyi tanırım. Sanayiyle çok işim olmamasına rağmen aracımla gittiğimde anında yardımcı olurlar ve ufak tefek şeylerden ücret almazlar. Belki de sizin konuştuğunuz usta boş konuşmuştur.

    Ayrıca kronik sorunlu bir aracın kullanıcı değişkeni olmaz. Bende 4 sene tdi jetta kullandım dsg, önce N ye alır el frene çeker sonra P ye alırdım, sonuç 40 bin km de yolda bıraktı büyük bir gürültüyle. Arabada yeğenlerim vardı. Yaşanmışlıklar ve söylenenler farklı her zaman. Bir aracın fabrikadan çıkan sorunlu parçası varsa, nasıl kullanırsanız kullanın, o parça o sorunu çıkarır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frknsysl -- 11 Mayıs 2020; 21:39:26 >
  • Aziz kardeşlerim

    Dertli bir anadolu evladı olarak, derdimiz bu necip milleti PREMİUM modellerle tanıştıran VOLKSWAGEN’i aşkla kullanmamız. PASSAT gibi kıymet-i harbiyesi yüksek, aziz milletimizin bağrına bastığı bu model bunun kanıtıdır.

    Volkswagen’den önce bu ülke de premium mu vardı. Gençler bilmez, aile büyüklerine sorsunlar. Şimdilerde bizi kıskanan Almanya’dan ikinci el olarak gelen BMW’ler bu aziz millete km’leri sıfırlanarak, sıfır km olarak satıldı.

    Nereden nereye..

    PASSAT ve GOLF ile..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Jeremy Klakson

    2015'ten önce öyleydi 2015 öncesi dsg'ler sorunluydu sonra düzeltildi artık sorun yok


    yok öyle bir şey düzelen falan yok.abimin 2017 ekimde sıfır aldığı polo su 8500 km de yolda kaldı maltepe erel serviste mekatronic değişti.kandırmayın insanları .bu vites sorunlu kardeşim kim ne derse desin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alpikom -- 11 Mayıs 2020; 22:6:18 >
  • Hayir bir egr valfi bile dunyanin parasi. Parcalarinin pahali olmasi uzuyor insani.
  • Bize hiç masraf açmadı polo ama manuel olduğunu belirteyim. Aldığımızda klimada kaçak vardı onu zaten bilerek alıp yaptırdık haricinde tek arıza vermedi. 5 yılın sonunda satıldı...

    Temizini görürsem almaktan çekinmem.
  • aliriza81 kullanıcısına yanıt
    Honda’nın yedek parça fiyatları çok daha yüksek. Üstelik yan sanayisi vw kadar yaygın değil.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mvd23 -- 11 Mayıs 2020; 22:28:27 >
  • Vw gende DSG diye bir bela var düşman başına :) artı bir de doğuş gibi bir soyguncu firma birleşince
  • alpikom A kullanıcısına yanıt
    Onu araştırmıştım. Olay şu;
    Wag şanzumanı elden geçirdi ama sadece yazılımsal olarak. Mekanik hiç bir bok yapmadı, sebebide masraf. Zaten avrupadaki garantiyle burdaki aynı değil. Ama bu toplum neyden anladıki arabadan anlasın.
  • her aracın arızası olur kul yapısı sonuçta hondanın hiç mi arızası olmuyormuş
    meyve veren ağaç taşlanır,
    kedi - ciğer , vs uzar gider
  • Vw premiumdurcularla kedi ciğerciler de gelmiş...

    Not: manuel TDI golf kullanıcısı...
  • Güzel kardeşim hemen hemen çoğu bilinen marka model aracı sürmüşüm. Çoğunun az çok piyasasını bilirim. Piyasası en iyi araç kim ne derse desin Volkswagen dir. Bu modelin tüm modelleri ikinci elde hemen satılır. Burada olumsuz yorum yazanlara bakma. Bu konuda istersen galericileri dolaş istersen diğer piyasayı araştır. Bu konuda tartışmaya açık değildir. Otomatik vites (DSG) konusu 2013 model öncesi araçlarda biraz kronik sorundu. Fakat bu sorun yaklaşık 7 yıldır çözülmüş durumda. DSG koronik sorun diyenler bu konuda haksızlar. Şuan bir araçta DSG sorun çıktı diye kronik arızadır denilmez. DSG de kornik sorun olsa idi bayilerde Otomatik polo golf almak için millet 3 4 ay önce bekler mi? Yada Avrupada ve ülkemizde en çok satılan araç otomatik (vw) olur mu idi? Millet enayi mi? Kronik arızalı bir ww polo golf passat millet neden bu kadar alır. Otomatik Passat şuan ikinci el piyasada en çok en hızlı satılan araçtırlardan biridir. Millet enayi mi? Benim araç Polo Otomatik. Çoğunu otomatik araçları kullandım. Kalite ve konfor anlamında parasının hakkını verdiğini düşünüyorum. Şunu da söyliyeyim, bu aracı aldığıma aynı segmentte olan başka marka bir araçla arasında 5 6 bin fark vardı. Şuan ikinci elde arasında 20 25 bin fark var. Diğer marka modellerin de belki başka avantajları vardır(garanti, servis, ucuz parça vb.) Örneğin Hundai nin garanti konusunda çok iyi olduğunu düşünürüm. Ford un da motor kalitesi ve konfor anlamında da iyi olduğunu düşünürüm. Ben artıları ve eksileri ile bu marka ve modeli tercih ettim. Tercih ve karar sizin. Araç almadan önce araştrın. Sizin için hangisi daha avantajlı ise onu tercih edin.




  • Bisey sorayim polonun tutulmayan bir modeli var mi. 2013 olarak.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.