Şimdi Ara

Volkana men cezası (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
260
Cevap
1
Favori
6.229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Rudy Fernandez

    quote:

    Orijinalden alıntı: nk061

    Kendinle çelişiyorsun hocam.

    Hiç bir futbolcu hele de milli bir maçta sahayı terk edemez.

    Volkan ilk defa küfür yemiyor sonuçta.

    Neden kimse GG'ye küfür etmiyor da Volkan'a ediyor, bir düşünün.

    Herkes kendi oyuncusunun peşinde diyorsun ama Volkana da toz kondurmuyorsun.

    kadıköyde neden yaşanmıyor böyle olaylar sende bunu düşün

    Cok merak ediyorum, Arenada oynanan milli maclara sadece GS taraftarimi gelebiliyor? besiktaslisi, fenerlisi, trabzonlusu vesayire yasakmi onlara?

    neden boyle bir cahilce, ispatsiz soylemerlerde bulunup ortaligi kiskirtiyorsunuz? gayeniz nedir?

    peki diyelim haklisiniz, degilsinizde sizin mantiginizdan gidelim.

    mehmet topal eski galatasarayli oyuncu, simdi rakip takimda top kosturuyor, neden bu futbolcuya birsey olmuyor, seviliyor? kadikoy disindada seviliyor? hic sordunuzmu? dusunduzmu? muhtesem analizlerinizi yaptinizmi?

    gelelim soruna, turkiyede buyuk sorun var. temeller curuk.

    sizler gibi taraftatlar taraftar degil.

    futbolcular profesyonel degil.

    yoneticiler, yonetmenin ne anlama geldigini kavrayamamis.

    dernek kanunlari, kulupleri adam gibi isletilmesinin onune geciyor.

    basin ise tam eyyamci.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Shadow Fox

    quote:

    Orijinalden alıntı: waleur5

    gazetecileride dövmüşler dün.. ben ne topcuyum ne bişey banada ne küfür ettiler zamanında bişey yaptımmı? adam 100 milyar alıyor hadi onu bırak milli maçda bırakıyor.Sen patronsun şirket toplantısına katılmıyorsun yada askersin savaşa gitmiyorsun bunla aynı şey.Bunu bukadar uzatılması yanlış ceza verişmişdi almanyada falan olsa.He bizim ülke böle zaten görüyoruz adam daha ilim bilim bilmiyor dolaşıyor ortada.Küfür edenleride yakalamaları lazım haklısın bende seninleyim.Ama o parasının yüzde 10'unu verseler kolun bacağın kopsada oynarsın herkes oynar.Ülke nereye gidiyor anlamadımki
    mühendis adam 3000tl alamıyor iş bulamayanlar oluyor orda gitmiş malın biri trilyon alıyor.İngilizce öğrenip yurt dışına açılmak lazım olmaz umarım ileriki seneler..

    Normal lig maçlarında devamlı küfür yiyor, birşey oluyormu ?
    Acaba milli maçta yapıldığı için içerlemiş olabilir mi ? Adam o kadar maçta oynadı , kaç maçta takıma puan kazandırdı etti, üstüne gel ana avrat küfür edilsin...Lig maçında edeni kimse sallamıyor zaten, milli maç olması önemli...Kaldıki ilk olay değil Arena daki



    millet uzaya Philae indiriyor.Bizde millet bunun için birbirini yiyor helal böyle devam edin...İyi içerlenip bıraktıysa parasınıda bıraksın okumaya çalışan kardeşlerime versinler




  • fullflavor1977 F kullanıcısına yanıt
    bende onu diyorum kardeş neden kadıköyde olmuyor da arenada oluyor. kadıköyde sırf fenerliler veya arenada sadece gsliler yok sonuçta ama her olay arenada oluyor
  • Rudy Fernandez kullanıcısına yanıt
    psikolojik olarak kadikoyde volkana olmuyor digerlerine oluyor.

    hersey algidan ibaret.

    gunun sonunda stad sahibi takim, milli maclardan sorumlu degil.
  • Volkan Türk Futbolu'nun çirkin yüzüdür. Bu adam gibileri olduğu sürece nefret kin bitmez. Direk kökünü kazıyacaksın bunların...
  • DÜnyanın yer herinde oynanan futbol müsabakalarında hatta ve hatta tüm spor olaylarında sporculara küfür ediliyor , profesyonelsen kendini ona göre motive edeceksin.Basıp ben gidiyorum ya demekte nedir , milli bir müsabaka var ortada.Bu sadece Volkan için değil tüm sporcular için böyle olmalı.Hak edene cezasını vereceksin kim olursa olsun.Millet olarakta çok eksiğimiz var yapımız gereği aşırı duygusalız.Bunu eğitimlemi başka birşeylemi aşarız bilmiyorum ama aşmalıyız artık.Özene özene başka ligleri başka futbolcuları izlemek zorundamıyız.Köklü bir değişim şart .
  • Mümkünse lisansını iptal etsinler
  • Yazacaklarımı yazmışsın :) Katılıyorum. İlk defada Türkiye liginden küfür yediği için maçı terk eden biri çıktı. Sanki ilk defa küfür yedi madem bu kadar alıngan bıraksın futbolu küfür yemesin.
  • arkadaşlar hala oynanan oyunları anlamadınız galiba?
    volkan olur melo olur emre olur bunlar gs fb bjk taraftarlarını birbirlerine sataşmalarını sağlamak nefret tohumları ekmek için sadece araçlar
    tff o maça gidip küfreden insan diyemeyeceğim kişiler olmasa nasıl para kazanacak?
    bunların hepsi birbirine bağlı biz de bunların oyuncağıyız artık anlayın şu durumu
    4. yıldızmış süleyman seba sezonuymuş bunlar hep lafta olan rekabeti ve nefreti bir arada tutmak için yapılmış oyunlar
    zamanında fb öne geçmesin diye yabancı sınırı kalkmadı şimdi de biz fark atmayalım diye kalkmadı
    tff nin amacı belli takımları az çok bir dengede tutup ne olursa olsun rekabeti kendilerince en üst seviyede tutmak
    buna hakemler bile dahil olabilir ona bir şey diyemem ama artık anlayın şu bizim üstümüzden prim yapanların durumunu
  • quote:

    Orijinalden alıntı: OsmanlıHanedanı

    Saldırın saldırım haydi Volkan'a saldırın... Yürüyün be hadi koçlarım akşam olay volkan sabah kalkınca Aziz Yıldırım sizin olayınız belli ama akşam görüceksiniz 8:30 'da Ülker Arena'ya bekleriz koçlar...

    Havalara bak
  • Mide rahatsızlığı da olabilir.Muz yeyince geçen cinslerden
  • quote:

    Orijinalden alıntı: oğuzhan kayar


    quote:

    Orijinalden alıntı: !sTaNbLuE

    Hakli bi sebebi olmaksizin diyor orda.Volkanin karakterini sevmem ama burada dibine kadar hakli.Tt arenada oynanan once ki milli macta da ana avrat sovduler simdi de sovduler.

    Orada milli mac icin ter dokuyor herkes.Lig macinda ediyorsun ama orada etme.artik milli mac duygusu kalmamis kimsede herkes kendi oyuncusunun pesinde olmus.Yazik cidden ne hale geldi koca milli takim.Milli duygu birakmadilar insanlarda.

    Insan kafasini elleeinin arasina alir duşünur canere topala etmiyorlarda bana ediyorlar diye.

    Dötuyle top stop eden volkan)

    @oğuzhan kayar kafanı iki elinin arasına al da düşünme organını çalıştır o zaman ama "neden canere topala küfür edilmiyor da volkana ediliyor" diye değil "neden bir milli maçta kendi milli takım kalecine küfür ediliyor diye"
    5 gün önce kadıköyde oynanan brezilya maçında böyle bir olay meydana geldi mi? selçuk'a, kendi kalesine gol atan semihe küfür edildi mi? edilmedi çünkü selçuk da semih de caner de topal da volkan bizim milli takımımızın oyuncuları hepimiz onların attığı gole seviniyoruz. kimse volkanı sevmek zorunda değil, milli takımda yediğimiz gole hepimiz üzülüyoruz dün akşam burak 'ın attığı gollere sevindiğimiz gibi. her ne kadar burak'ı sevmesek de!
    sırf muhalefet olmak için kendini bişeyler söylemek zorunda hissedenler volkanın bilmem neresiyle ettiği top kontrolünden bahsediyosunuz saçmalamayın arkadaşlar.

    ayrıca, kesinlikle volkanı savunduğumdan değil profesyonel bir futbolcu bu durumda sahayı bırakıp da gitmemeli ama bu haddini bilmez birilerinin çıkıp da milli takım kalecisinin anasına bacısına karısına kızına ailesine küfür edebileceği anlamına gelmez, şimdi bir düşünün bakalım, mesela aynı olay gs maçında yaşansaydı da gs taraftarı musleraya küfür etseydi ne olurdu???
    tekrar söylüyorum kimse kimseyi sevmek zorunda değil ama en azından milli takım maçında kendi oyuncusuna saygı gösterip küfür etmemek zorunda.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: isviçreli bilim adamı


    quote:

    Orijinalden alıntı: avianca

    quote:

    Orijinalden alıntı: isviçreli bilim adamı


    quote:

    Orijinalden alıntı: avianca

    quote:

    Orijinalden alıntı: isviçreli bilim adamı


    quote:

    Orijinalden alıntı: YoK

    Milli maçta milli kaleciye küfür kabul edilir şey değil. Adamın üstünde Türk Milli Takımı forması var. Ancak "bana küfür ettiler" deyip de milli maçı terketmenin de savunulacak tarafı yok.

    Volkan bu küfürü Galatasaray- Fenerbahçe maçından veya Beşiktaş-Fenerbahçe maçından önce rakip taraftardan işitse maça çıkar mıydı çıkmaz mıydı? O maça çıkmasa ve yedek kalecinin yediği hatalı gollerden sonra Fenerbahçe puan kaybetse burada Volkan'ı savunan arkadaşlar aynı şeyleri söyler miydi?

    Arada büyük fark var.

    Galatasaray-Fenerbahce maçında Volkan küfür etse sahaya çıkacaktır Volkan çünkü küfür eden takimin kalesini korumayacaktir ama dünkü maçta hem küfür ye hem küfür eden adamın kalesini koru olayı vardı .

    allah allah dayak yiyip o takımın kalesini koruyanların suçu neydi o zaman? derler adama..




    Sizde olduğu kadar bizde de var o taraftardan.

    Orada belki Rüştü büyüklük göstermiştir veya ikna edilmiştir...
    Belki Volkan da bu zamana dek büyüklük göstermiştir ama en sonunda gücüne gitmiştir .


    Islıklandı ve oyuncu değişikliğine gidiyor diye kendi takımınının formasini çıkartıp kulübün efsane isminin eline verip sonra maçlara devam eden de var.

    karakter meselesi o kişiyi bugün savunan bir gs lı bile bulamazsın forma giydiği maçlarda bile hala ne zaman yedek kalacak bu adam diyen gs taraftarıdır. milli takımda da yedek kalması görüşürü hakimdir. o efsane isim olayların büyümemesi için uzatmamıştır yoksa yapılanı görmezden gelecek değildir. ama gs tarihinde ne bir şike, ne bir ırkçılık(dünkü ırkçılık değildir farklı bir ırktan milletten gelme olayı yoktur) , ne de stadını yakma , ne de kendi futbolcusunu dövme olayı yoktur.. başkanının sırf kendi görüşünden değil sözde küfür ediyor diye kombinelerini iptal ettiği bir olay yoktur, bu taraftar zamanında canaydına neler demedi başkan ne yaptı hiçbirinizi almam stada mı dedi? kendinize bakın önce mutlak monarşi ile yönetilen bir kulüpsünüz.

    Galatasaray da dövme olayı yoktur diyorsun valla kötü bir maçtan sonra hatta bu forma olayından sonra Selçuk u taraftarların arasına koy bak bakalım Selçuk bir daha futbol oynayabiliyor mu? Güvenlik açığı olursa ayni şey her takimin başına gelebilir .

    O taraftar grubunun yıllık kazancı 4 milyon tlyi buluyor yani Fenerbahçe isminin önüne sıfat koyuyorlar kulübe hiç katkısı olmayan ürünleri satıyorlar sonra bunları alan taraftar kulübe destek olduk sanıyor . Hayatta bir şey olamamış bu tribün reisler BMW lerle geziyor kendine lux restaurantlar açıyor ... Neyle , takim sömürüsü ile ... İşlerine çomak soktu mu başkan istifa yönetim istifa.

    Stad yakma olayı ise bizim açımızdan kötü bir şey değil . Bu ülkenin polisi belli savcısı belli hangi taraftar grubu boyle mücadeleler etti? Gezi parkında çarşı geldi simdi onların adamları içeri giriyor .. Maksat korkutmak olsun diye .. Bu adamları simdi kim koruyor ? Kimse ..
    O yüzden yürekli insanlara sen bunu yaptın ettin diye laf söylememek lazim.

    güvenlik açığı falan değil basbayağı aziz yıldırım müsamaha gösterdi taraftara rüştünün dayak yemesi imkansız yoksa orada.




  • Madem küfür batıyor ozaman rakibe tribünler küfredince susturucak eğer susturmuyorsa kendi evinde başkasının evine gidince topuk yapmıycak
  • Her maç stadda küfürler oluyor,gitmesi şov amaçlı vs. diyenler var.Bu Volkan'a ilk defa olmuş birşey değildir.Nitekim önce ki TT Arena milli maçlarında da Volkan ve Emre'ye nice küfürler edilmiştir.Ayrıca ben şahsen maçtaydım ve numaralıdaydım.Orayı net şekilde takip edebiliyordum.Isınmaya başlandığında as kaleci ayrı olarak,yedek kaleciler ve antrenör ayrı olarak çalışıyordu.Volkan ısınmak için kısa koşular için ileri geri şekilde tribünlere yaklaştığı anda kale arkasının min %80'ı küfür etmeye başladı.Tahminen stadında min %60'ı Galatasaray'lı diye düşünürsek çıkarkende bi o kadar yuhalandı.Bu durum da oynamak istemediğini dile getirdi.Hatırlarsınız ki daha önce de açıklamalar yapılmıştı ve eşine,çocuğuna küfürler edildiği için herkes bir ılımlı yaklaşmıştı.Hepsini geçtim bu milli bir maç ve bu kadar yüklenilmez.Küfür ediliyor her maçta haklısınız ama deplasman ev sahibine ediyor.Burda hem ev sahibi biziz hem de milli bir maç,oyuncunun ne karakteri olursa olsun,milli bir formayı giyen adama sen bunları söyleyemezsin.




  • lisansı iptal edilmeli
    spor alanlarına girişi engellenmeli
    ekrana çıkıp özür dilemeli
    milli takıma bir daha hangi antrenör gelirse gelsin alınmamalı
    vs vs vs vs vs

    Normal bir ülkede yaşasaydık bunların hepsi olurdu..ancak 6 yıl 3 ay alanlar hala vır vır konuşuyorsa ortalıklarda böyle bir karakter beklemek bizim suçumuz..

    o sneijderden yiyeceğini yedi yapacak birşey yok , burası Türkiye...minareyi çaldırlar , kılıfını da sakattı ve soyunma odasından takip etti diyerek hazırladılar..

    SANKİ MALUM KALECİ ARENADA İLK KEZ KÜFÜR YİYOR...AŞAĞIDAKİ DURUMLARDA HANGİ FUTBOLCUMUZ SAHAYI TERK ETMİŞ????
    kimse hikaye anlatmasın..dün gece staddaydım ve olcay şahan , mehmet topal ,caner erkin , serdar aziz vs vs vs hiç bir futbolcuya en ufak bir laf edilmedi hatta oyundan çıkanlar da girenler de ayakta alkışlandı..hatta bizim tribün pegasus alt bile hepsini ayakta alkışladı...kıssadan hisse size

     Volkana men cezası




  • YAhudi yere düşün teri hesaplayıp olasık diziyor maçı kimin kazanacağına dair..
    etli butlu ve belli kan grubları hey yavrum hey
    bizim örnek teşbihte hata vebali boynuma
    Volkan akıllı adamdır özü.
    penaltılar ,saniyeler,olaylar ... milyonların nereye bakması gerektigine o karar verir.
    Fatih terim de akıllı.3 maçtaki performansımız ortaya nereye kadar gideceğimiz biliyor,
    bunun için adam lazım dı takımı revize eder di full gençler ile 2020 nin kadrosu
    ama risk kendisine tahammül edilmezdi bunu biliyor
    Volkan kendisinin ateşe atıldıgın gördü.
    Bir de bakalım açıklamalara YILDIZ KİM DİR KİME DENİR..
    eee o zaman niye çağırdın..
    ihale kalsın diye,....
    dedim YA volkan bunu sezdi.
    terk olayı lise ortaokul değil....
    maç ortasında kfr etseler yine terk edermi...
    futbolda kfr var...eğitim meselesi tüm stadı boşaltın...
    niye küfür ediyorsun kardeşim sorusu bana göre 4 5 ve hatta çok sonra ki soru konu
    etmenleri ortadan kaldırmadan yavan kalıyor.
    saygı.




  • milli maçlar hangi stadlarda oynanırsa oynansın , o stada ev sahibpliği yapan tribün grubu kimse o çoğunlukta olur o tribünde..

    dün de aynen böyle oldu..pegasus alttaki seyirci ortalamasının çoğu GS taraftarıydı ve ilk kez volkana tepki göstermediler...
  • aynı olaylar GS-fb derbilerinde yaşanıyor kise ısınırken sahayı terk etmiyor...

    yoksa milli forma fb formasından hafif mi?
  • Adamın anasına karısına küfür edin sonra suçlayın , öyle bişey yok, esas o küfür edenlerin hepsi cezalandırılmalı.
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.