Şimdi Ara

Volkan ve Emre Sizce Kıskanılıyor Mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
1.074
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugün Volkan ve Emre Üzerinden Fenerbahçe'ye saldırılmasını düşündüm.

Ortada şöyle bir sonuç var: Volkan ve Emre bugün Süper Ligde hangi takıma koysan 11'de direk oynar. Burda bir Muslera istisnası verilebilir. Bu durumda da bir istatistik aradım.

Genel Toplam
    Volkan Demirel (Kariyer): 369 Maçta 369 Gol Yemiş. Maç Başı:1
    Fernando Muslera (Kariyer): 266 Maçta 299 Gol Yemiş. Maç başı: 1,12

Süper Ligde
    Volkan Demirel (Kariyer): 275 Maçta 265 Gol Yemiş. Maç Başı:0,96
    Fernando Muslera (Kariyer): 120 Maçta 113 Gol Yemiş. Maç başı: 0,94

Bu istatistik çok üstüne gidilmesi doğru bi durum değil aslında. Takım performansı da çok etkili bir durum. İstatistik olsun diye yazdım. Volkan yerli olmasıyla şu an için tercih dahi edilebilir. Her neyse.

Emre'ye geliyoruz.

Agresif, kavgacı uslanmaz çocuk.

Kariyeri boyunca 501 maça çıkmış 4 farklı ligde. 3 tanesi Major lig. İtalya,İspanya ve İngiltere. Oynadığı takımların tamamı kalbur üstü takımlar. Inter, Newcastle ve Atletico.

Ve bu kariyerde bu uslanmaz arlanmaz hırçın çocuğun 9 kırmızı kartı var.

Türkiye'de hakemler kayırdı diyelim Avrupa'da kim kayırıyo? O da mı Fenerasyon(?!)

Ve büyük rakibi uslu profesyonel, Maestro Xelçuk(jrpsajfasf)

339 Maç, 3 kırmızı kart.

Oynadığı Ligler: Türkiye
    Takımlar: Dardanelspor, Manisaspor, Trabzonspor, Galatasaray.

SONUÇ:

Yani ben diyorum ki bu adamları kıskanıyorsunuz. Hangi takımda olsa kafadan 11e koyacağınız adamlar bunlar. Kaldı ki canla başla svaşan adamlar. Selçuk'ların falan bilerek oynamadığı zamanlar çok da uzak değil?

Ama diyorsanız yok abi şundan şundan sevmiyorum lütfen belirtin. Acayip meraklıyım bu konuda.

• Gökhan Gönül'ü de süper ligdeki her takıma koysan oynar? Alex'i de her takıma koysan oynardı?

Gs ve fbli fanatiklerden eksileri bekliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Lodbrok

Melo, Volkan, Emre bunlar gitmedikce Turk futbolu temizlenmez.

Gs ve fbli fanatiklerden eksileri bekliyorum.

ya ahahah tum sorun 3 tane futbolcu mu sence?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Hayir ama bir yerden baslamak lazim.Yildirim Demiroren gitmedikce hicbir halt olmaz bu futbolda.Besiktas bu adama ragmen kapanmadiya iste bu yuzden buyuk kulubuz.Takimi 15 yil geriye goturdu.Bakalim Turk Futbolunu kac yil geriye goturecek.

Daha Fazla Göster
  • Kardeş kalecilerin yedikleri golleri kiyaslamissin da ben son 10 yılda gs nin defansinin fb den iyi oldugu bir zamani hatırlamıyorum. Gs kalesine 10 top geliyorsa fb ye 5 geliyor. Bu durumda saglikli bir kiyaslama olmuyor seninki.

• Ha bir de eklemeyi unutmusum.Pasolig kalkamadan isterlerse maca gelene bedava yemek versinle yine de duzelmez bu lig.Pasolig kalkmadikca maca falan gitmem ben.Enayi degilim acikcasi baskasi kufur edecek cezasini ben yiyecem yok ya? Besiktasin avrupa maclari disinda maca gitmiyorum pasolig ciktigindan beri.

• Volkan'ı kesinlikle bende sevmiyorum, özellikle şampiyon olduğumuz sezon Koyd.k mu anansu hiçbir sporcuya yakışmaz. Ama Emre gerçekten üst düzey bir oyuncu küfür huyunu sevmesem de bazen onun agresfiliği gerekiyor.

Orijinalden alıntı: ank_yer_6

Sen cok yanlis anlamissin. Onlarin sevilmeme nedeni performanlarinin iyi olmasi degil. Caner de iyi Topal da iyi ama kimse onlara boyle laf etmiyor. Sence neden?

Caner için açtığınız pankartı da gördük. Allah'tan laf etmiyorsunuz.

Orijinalden alıntı: Rumpelstilzchen

Kardeş kalecilerin yedikleri golleri kiyaslamissin da ben son 10 yılda gs nin defansinin fb den iyi oldugu bir zamani hatırlamıyorum. Gs kalesine 10 top geliyorsa fb ye 5 geliyor. Bu durumda saglikli bir kiyaslama olmuyor seninki.

"Bu istatistik çok üstüne gidilmesi doğru bi durum değil aslında. Takım performansı da çok etkili bir durum. İstatistik olsun diye yazdım. Volkan yerli olmasıyla şu an için tercih dahi edilebilir. Her neyse. "

Okusan mı biraz kardeş?
  • Emre tribünlere hareket çekmiş, defalarca rakip td'lere küfür etmiş, ırkçılık yapmış, kendi takım arkadaşlarıyla bile tartışmış kavga etmiş, rakibine boğaz kesme işareti yapmış...

Volkan en küçük gerilimde kalesinden koşar, her derbi biriyle kavga etmeye çalışır, sonra sokak köpeği der öldürmekle tehdit eder, tribünlere kasığını tutarak cevap verir, gazetecileri evinden aldırır, milli takımda görevini terk edip evine gider...

Yok canım ikisi de pırıl pırıl, hep kıskançlık bunlar.

Adam kırmızı kartların azlığıyla, Emrenin yaptıklarını meşrulaştırıp üzerine bizim onu kıskandığımızı düşünüyor rıza baba

• quote:

Orijinalden alıntı: citra

quote:

Orijinalden alıntı: Rumpelstilzchen

Kardeş kalecilerin yedikleri golleri kiyaslamissin da ben son 10 yılda gs nin defansinin fb den iyi oldugu bir zamani hatırlamıyorum. Gs kalesine 10 top geliyorsa fb ye 5 geliyor. Bu durumda saglikli bir kiyaslama olmuyor seninki.

"Bu istatistik çok üstüne gidilmesi doğru bi durum değil aslında. Takım performansı da çok etkili bir durum. İstatistik olsun diye yazdım. Volkan yerli olmasıyla şu an için tercih dahi edilebilir. Her neyse. "

Okusan mı biraz kardeş?

Kusura bakma dikkat etmemisim.

Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.