Şimdi Ara

Volkan Demirel %100 haklıdır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
632
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
6 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Stadı terk etmekte haklı olduğunu düşünüyorum. Aynı şekilde Hırvatistan maçında da terk etseydi %100 haklı olacaktı. Galatasaray, Trabzonspor, Bursasporun bazı pislik taraftarları her maç ana avrat sövüyor. Hemde üzerinde Milli takım formasını taşırken. Ben olsam bende terk ederdim.

Hırvatistan maçında bütün takım rezaletken olayın Volkan'a patlaması da ayrı bir saçmalık.Volkan Demirel'i sevmeyen taraftarlar varsa yazsın lütfen. Ne yaptı bu Volkan Demirel?

Diğer söylemek istediğim şey ise Fatih Terim'in özür beklemesi. Bu adam özür dilenecek tek bir hareket bile yapmadı. Milli formayla mücadele ederken sadece kendisine değil ailesine de küfür edildi. Ne yapması gerekiyordu? O taraftarlar özür dilerse O zaman tekrar Milli takımda oynar. Milli takım forması giyen, sadece milli takım forması değil futbolcu hakem teknik direktör olsun kimsenin kimseye küfür etme kakkı yoktur. Anı şey mesela avni aker de galatasaraylı bir futbolcuya yapılsaydı o da haklıdır. Artık bu kendi bilmez taraftar hakkında gereği yapılmalı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Volkan Demirel'i sevmiyorum ama milli takımdayken volkan'a böyle yapılması terbiyesizliktir.futbolcuya saygın yoksa formaya olsun.Ligin en formda kalecisini Euro 2016'da olmaması işimizi çok zorlaştırır.eğer Euro 2016da olmayacaksa form düşüklüğü yaşasın bizimde işimize gelir fakat şuan ki haliyle formayı hak eden biri.
  • Sahayi terketmemeliydi cezayi hakediyodu orasi ayrida yeter be arkadas bu kadar usun surmez. hani diyosanki Babacan haketti formayi o giysin en azindan V.Demireli kadroya al yedek tut. Babacan ne kadar iyi olsada ilerde performansinin dusmeyeceginin garantisi yok. V.Demirele cok ihtiyacimiz olacak..

Kimse kusura bakmasinda milli takim kampina silah sokup takim arkadaslarinin kafasina dayamak kadar ciddi bi sucu olan biri affedilip milli takima aliniyosa Volkanin 1000 kere affedilmesi lazimdi.

Ha su ayri bi konu Volkanin karakterini hic sevmem Trde en cok nefret ettigim futbolcudur kendisi

Georgie...Simply The Best
  • Ozur dileyecek. Benden, orada mucadele bekleyen taraftardan ozur dileyecek. O gune kadar essek gibi mucadele etmis, volkan simariklik yapip gittikten sonra bile mucadeleyi birakmayip fransa vizesini almis olan arkadaslarindan, onlarin emeklerinden ozur dileyecek.

Ha insallah ozur dilese bile yetmeyecek. Cunku onun ne ozuru ne de yetenegi babacanin alnindan akittigi terlerden degerli degil. Kusura bakmasin beyefendi.

Haklilik kismina gelelim. Tamam haklisiniz arenada hep kufur yese de kendi taraftarim dedigi adamdan kufur yemek zor gelir insana dogru. 2 acidan inceleyelim;

1. Fener maci olsa ve saracoglunda volkan protesto edilse maci terkeder mi?

2. Eger elemeleri gececegimize inanci olsaydi yine terkeder mi?

zaten nihat,tuncay,tümer falan da var,euro 2008 ruhunu tekrar yakalamak lazım

volkan evet sahayı terketmekle hata yaptı ama açık söyliyim ben de kendi taraftarımın o kutsal forma üstümdeyken bana,kızıma,eşime küfretmesini kaldıramazdım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • karsindaki etten kemikten insan. rakibin sana sovse zoruna gitmez. ama oraya kendi takimin icin geliyorsun. hatta daha kotusu kendi ulken icin. guya volkan milli takimi birakip gitti, ama karisina kizina(bebegine) sovenler milli takim topcusuna sovmemis mi oldu? bu olayda volkani suclayanlar kufredenleri hakli buluyordur bunun ortasi yoktur. stadi birakip gitmemeliymis de bilmem ne. bu kisiler herhalde calistiklari ortamda ana avrat kufur yiyorlar ona ragmen orda duruyorlar. madem volkan haksiz oynansaydi madem istanbulda maclar. niye konyaya antalyaya koyuldu. herkes de biliyor kimin suclu oldugunu ama volkan bir fitil oldu. kendini yakti da sonunda bu istanbulda milli mac illetinden kurtulduk

Komik komik olaylara karışır, Lincoln'ü kovalar, itişir kakışır.

Aşırı çirkef olmadan maçları troller.

Futbolun bu tarz karakterlere ihtiyacı var.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: ipodnano1

Ozur dileyecek. Benden, orada mucadele bekleyen taraftardan ozur dileyecek. O gune kadar essek gibi mucadele etmis, volkan simariklik yapip gittikten sonra bile mucadeleyi birakmayip fransa vizesini almis olan arkadaslarindan, onlarin emeklerinden ozur dileyecek.

Ha insallah ozur dilese bile yetmeyecek. Cunku onun ne ozuru ne de yetenegi babacanin alnindan akittigi terlerden degerli degil. Kusura bakmasin beyefendi.

Haklilik kismina gelelim. Tamam haklisiniz arenada hep kufur yese de kendi taraftarim dedigi adamdan kufur yemek zor gelir insana dogru. 2 acidan inceleyelim;

1. Fener maci olsa ve saracoglunda volkan protesto edilse maci terkeder mi?

2. Eger elemeleri gececegimize inanci olsaydi yine terkeder mi?

Volkan Demirel özür dileyecekse G. Töre bir milyon kere özür dilemeli.
    Volkan adına özür diliyorum.
    Milli maçta üzerindeki Türk formasına rağmen ona sövüldüğü için Volkan adına özür diliyorum.
    Karısına, çoluğuna-çocuğuna sövüldüğü için Volkan adına özür diliyorum.

Acaba FT'nin yaptıklarına ses çıkaran 1 Gsli bulabilir miyim acaba!

• ipodnano1 kullanıcısına yanıt
    Saçmalamayın. Şuanda milli takımın kalesini koruyacak Volkan'dan iyi bir alternatif yok. Volkan büyük maçların adamıdır..

Ayrıca, o da bir insan. Sen oraya milli duygularınla çıkmışsın, ama 3-5 kendiniz bilmez senin kızına küfrediyor.. Ki oda hata yapabilir.. Özür de diledi zaten.
  • şimdi özrü mözrü geçin beyler eğer terim bu kafayla devam ederse milli maçlarda kendisine kaleci yüzünden galatasaraylı arkadaşlar bile sövecek ve eğer durumu yönetecek kişiler bu işi beceremezse milli takımlardan sorumlu daire başkanımı mıdr artık her neyse tff bu konuda volkandan özür dilemek zorunda kalacak

şu an milli takımın volkana ihtiyacı yok gibi görünüyor ama ihtiyaç doğduğunda volkanın milli takıma gitmeme gibi bi hakkı da olabilir işte o zaman herşey için çok geç olur
  • volkan babacan'dan fazla bir performans gostermez. zaten volkan gittikten sonra takim kendine geldi. bu saatten sonra volkanin milli takimda isi yok. kufur yiyen tek o degildi ama sahayi terkeden tek o idi.

PSN : Jeopol
  • Arena ya gelecek kuzu kuzu GS taraftarından özür dileyecek.

Haa sonra Milli Takım a alınmasın mı? Tabi ki hayır, ama özür dilemek bir erdemdir
  • Volkan Demirel sahayı terkederken takım Puan durumunda sonlardaydı gitme ihtimali yok gibi bişeydi turnuvaya...Şimdi takım toparlandı Turnuvaya gidiyor oynamak ister tabi yok öyle takımı bırakıp böyle önemli organizasyona kaleye geçmek..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EsRaRenGiZ41 -- 28 Mart 2016; 13:33:14 >
  • Volkan haksızdır demek edepsizliktir arkadaşlar. Yanlış bir davranış sergilemiştir derseniz ona eyvallah.

Volkan'ın yapmasına gerek, o küfürlerin edildiği maçdan sonra " ben burada milli takımımızı ve bayrağımızı temsil ediyorum. Bana ve aileme edilen küfürler doğal olarak Türk halkına ve bayrağına edilmiştir. Ben bunu bana israrla küfür eden kişilerin cahilliğine ve bilinçsizliğine veriyorum" diyip lafı gediğine soksaydı kimse ağzını açıp laf söyleyemezdi ama Volkan öyle yapmadı tabiki. Yapılması gereken en son şeyi yaptı, gemiyi ilk terketti. Milli takımı bıraktığını açıkladı. Hem ayranım dökülmesin, hem saçım bozulmasın.

i9 10900k@5Ghz | Asus Rog RTX 3090 OC 24Ghz | Asus ROG Strix XG27UQ 4K 144Hz HDR | MSI MPG Z490 Gaming PLUS 4800Mhz OC | G-Skill 32GB Trident-Z RGB 3600Mhz CL16 | Samsung 2x2TB 970 EVO NVMe M.2 SSD | XPG Levante 240mm RGB | Corsair 850W RM850 80+ Gold | COOLER MASTER MasterBox TD500 Mesh ARGB | Corsair K70 Cherry MX Low Profile Speed RGB | Logitech G Pro X 7.1 | Logitech G Pro Hero 16k DPI | SS QcK Heavy XLarge
  • Düşünün Milli maç var ve başlamasına dakikalar var sen mili takımın kalecisisin arkadan sana küfürler ediliyor ve maçı ve stadı terk edip gidiyorsun ve bazıları seni haklı görüyor ciddi ciddi bazı şeyler çok garip.
  • Kimse Volkan Demirel'den küfür yediği için özür dilemesini beklemiyor. Milli formayı bırakıp sahayı terk ettiği için özür dilemesi isteniyor. Ayrıca Volkan bu tarz şeyler ile Avni Aker'de, Arena'da, Timsah Arena'da karşılaşmıyor mu sanki ? Bırakıp gidebiliyor mu FB formasını bırakıp ? Gidemiyor, gidemez. Çünkü Aziz başkan adamın aklını alır.

Orada yiyipbırakmıyorsan milli takımda da bırakmayıp işine konsantre olacaksın. a

Orijinalden alıntı: Jeopol

volkan babacan'dan fazla bir performans gostermez. zaten volkan gittikten sonra takim kendine geldi. bu saatten sonra volkanin milli takimda isi yok. kufur yiyen tek o degildi ama sahayi terkeden tek o idi.

volkan babacan'dan fazla bir performans gostermez.

Afedersin Babacan'ın kapasitesi ne? Kaç kere Avrupa çapında maç yapmış. Babacan yedek için iyidir ama 11'lik adam değil.

Mesaj "Bin Galatasaraylı bence 10bin Fenerliyi yok eder???" gibi saçma olmuş hocam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AB1E07F87 -- 28 Mart 2016; 20:32:59 >

• Oturdugu yerde tecrube kazanacak degil. Milli takimda oynadigi maclarda gayet iyi idi volkan babacan. O performansi bize yeter. En azindan takimi yakacak hareketlerde bulunmaz.

Volkanin da ilk yillarini biliyoruz. Braga macinda da gorduk. Milli takim o olmazsa birsey kaybetmez.

Ille fenerbahcelilik diyorsaniz volkan babacanda fenerbahceli.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

PSN : Jeopol
  • Volkan demirel hangi milli maçı kurtarmış ya zaten isteklide gelmiyordu milli takıma,babacan daha iyi volkan babacan haketti artık

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.