Şimdi Ara

Volibear Buildim nasıl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
661
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bn size buildim nasıl diye sordum sizde saçma sapan şeyler dediniz.Kardeşim eğer buildim yanlış ise benim bildiğim yanlış denir.Ayakkabı çıkmayı volibearda sevmem.Volibearda ayakkabı yerine iyi item almayı tercih ederim.Bana build önerirmisiniz Ayakkabıda olur farketmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sobriquets -- 2 Ocak 2014; 15:02:32 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• ilk çivili zırh nedir abi ilk warmog al sonra çivili statik de çok iyi gidiyor voliye yada üçlü kuvvet bunlar son itemler tabi
  • ruh gömleğini unutmuşsun
  • du nat fiid di trol plis.
  • ilk çivili zırh dan sonrasını okumadım. keşke ayakkabıyı almam kısmında bıraksaydım. neyse işin özü buildin eminim yanlış saçma sapan bişeydir. googledan falan arat orda gördüğün herhangi bir buildi uygula gitsin. yada direk önerilen itemlerde ne varsa onları sırayla al
  • Ayakabı almayı sevmem arkadaşta ayakkabı almıyor hiç bir şampiyona gereksizmiş (arkadaş 14 lvl)
  • Şu 14 level diyen arkadaş illaha küfürmü etmemiz lazım ? ben sadece buildi sordum ayakkabı çıkmak gerekiyorsada çıkarım Allucard nasıl bir build önerirsin ?
  • Adam büyük ihtimalle yeni başlamış yardım etmek yerine adamın ustune gidiyorsunuz . Herkes kesin ilk başta süper build yapıyordu

Dostum voliye ben genelde warmog sunfire ninja tabi statik trinity ve su resist cd mana reg itemini çıkıyorum

Google da arat daha iyi sonuçlar alırsın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • teşekkürler kardeşim herkez senin gibi olsa
  • ayakkabı almazsan ayaklarını üşütürsün qnq xddddd
  • quote:

Orijinalden alıntı: Konigsrasse

ayakkabı almazsan ayaklarını üşütürsün qnq xddddd

Zaaaaa komikli şaka
  • Keşe bozmasaydın anladıgım kadarıyla buildin yanlış yardımcı olurdum

Not: 14 lvlda hepiniz pro build mi yapıyordunuz sanki.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • dalga geçmeyin diyosun ama ayakkabı almayı sevmem diyosun şimdi napalım

ahahahahahhah nooba bak ayakkabı çıkmayı sevmiyorum ne la

• quote:

Orijinalden alıntı: GamerCi

teşekkürler kardeşim herkez senin gibi olsa

Sen burdaki çilingirlere takılma.Ben dahil %80i bronz-silver zaten.Bence trinty dışında tank kasılmalı bot alınmalı,denemedim nası giderde bilmiyorum 1-2 oyun oynamışımdır voliyle zaten ama BotRK fena gitmez gibime geliyo wsu ile
  • Ayakkabı almayı sevmemd en sonrasını okumadım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.