Şimdi Ara

Void...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
801
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler voidin belli bi antisi yokmu.sadece farm yaparak oyun tasidi ne iyi gider sinirden quit cektim o ultisi yokmu ...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• vah vah farm yaparak oyunu mu taşıdı
    neyse ciddi cevabımı da yazayım. dip dibe durmayın, vision için ward dikin geldiğini görün disablerlardan biri en dışarda kalsın ulti tutarsa atalır falan. earthshaker, nyx leshrac, tide, naga falan çok rahat counterlıyor metadaki bütün suplar kısaca. voidi carry yapan takım gg dir zaten bu saydıklarımın 1 tanesi olsun maç vermezsiniz.
    o değil de hala voide iyi carry diyen var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prоwler -- 7 Kasım 2013; 22:38:17 >
  • void kötü bir carry, antiye falan gerek yok gank atsan kastırmasan bitecek işi zaten
    Farm yaparak oyun taşıyacak tabi ne bekliyordun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nintendo. -- 7 Kasım 2013; 22:53:24 >
  • Bana her mobil carry saglam geliyor nedense.void bence gayet iyi carry tasiyici olarak 3 yildiz hakkeden sayili carry var.o kötu bu kötu ne iyi carry soyleyinde bilelim.

• Antisi var tabiki.Direk 1v1 odaklı düşünme.Disabler alın bi tane.Chronosphere yemesin yeter.Sonuçta direk bkbyle başlamıyo oyuna.Gangleyip kesin kastırmayın zor birşey değil voidi ganglemek.Kastığı zaman iyi oluyo.Her hero kastığı zaman iyidir ama void kastığında en iyi 1v1 herosu oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: ChainFrost

Antisi var tabiki.Direk 1v1 odaklı düşünme.Disabler alın bi tane.Chronosphere yemesin yeter.Sonuçta direk bkbyle başlamıyo oyuna.Gangleyip kesin kastırmayın zor birşey değil voidi ganglemek.Kastığı zaman iyi oluyo.Her hero kastığı zaman iyidir ama void kastığında en iyi 1v1 herosu oluyor

Sadece ultisi degilki q sunun op bi menzili var stunla beraber firsat vermeden kesilebilir belki o ultisi gercekten sinir bozuyor 1v1 de alicak caster yoktur heralde voidi troll diyecem ultisi sagolsun hersey altust ediyor

• quote:

Orijinalden alıntı: senanla123

quote:

Orijinalden alıntı: ChainFrost

Antisi var tabiki.Direk 1v1 odaklı düşünme.Disabler alın bi tane.Chronosphere yemesin yeter.Sonuçta direk bkbyle başlamıyo oyuna.Gangleyip kesin kastırmayın zor birşey değil voidi ganglemek.Kastığı zaman iyi oluyo.Her hero kastığı zaman iyidir ama void kastığında en iyi 1v1 herosu oluyor

Sadece ultisi degilki q sunun op bi menzili var stunla beraber firsat vermeden kesilebilir belki o ultisi gercekten sinir bozuyor 1v1 de alicak caster yoktur heralde voidi troll diyecem ultisi sagolsun hersey altust ediyor

bi carry de o kadar delaylı skiller sakattır ayrıca tiny alıyor free item 1v1 de denemiştik arkadaşımla

• Dikkat ederseniz turnuvalarda void falan picklenmiyor...Pubda iş yapmasının sebebi 5 kişi döt döte gezilmesi + free farm bırakılması. Adam ormanda rahatına o kadar güveniyorki direk midas + bf çıkıyor...Combatlarda birbirinze çok yapışmayın bir disabler baya geride durabilir mesela bi es stunla bi disp geri alma skilliyle voidin ultiyi hiç edebilir...
  • anti olarak kastırmayacaksın kastıysa da kaçacaksın sana vurmayacak.genelde takımda aoe dmg veren herolar varsa alırım ben,invoker güzel gider tabi exort invoker şimdiki new meta wex değil.
  • yeterli farm yapmasına izin verirseniz, mesafeli disabler hero şeçip, facelessin doğru zamanda kombata girmemesi için dua etmekten başka bir çare bulunmuyor.son 2 void oynayışımdada karşı takım sağolsun oyun başı gang fazla gang gelmeyip, her geldiklerinde kill'i bana bırakmışlardı. öyle olunca def yapmaya çalışırlarken aralarına her atlayışımda minimum 4 kişi yakalandıkları için çok erken GG verdiler, durdurmak için yapabilecekleri hiçbirşey bulunmuyordu, bristle'in 4 yediğini gördükten sonra baseden çıkmadılar :)
    bunların dışında naga ve omnide facelessin hard carrysi sayılabilir, özellikle omni oyun başında voidden kan getirir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Willy Willie

anti olarak kastırmayacaksın kastıysa da kaçacaksın sana vurmayacak.genelde takımda aoe dmg veren herolar varsa alırım ben,invoker güzel gider tabi exort invoker şimdiki new meta wex değil.

Katılıyorum. Chrono dışında kal meteor+blast at gg
  • quote:

Orijinalden alıntı: Frightfull

quote:

anti olarak kastırmayacaksın kastıysa da kaçacaksın sana vurmayacak.genelde takımda aoe dmg veren herolar varsa alırım ben,invoker güzel gider tabi exort invoker şimdiki new meta wex değil.

Katılıyorum. Chrono dışında kal meteor+blast at gg

blastla adamı chronodan çıkar sonra,oh ggbaşıma geldi oradan biliyorum.

• Willy Willie kullanıcısına yanıt
    Cold snap yapıştır üstüne bi şey olmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Calligiato

Dikkat ederseniz turnuvalarda void falan picklenmiyor...Pubda iş yapmasının sebebi 5 kişi döt döte gezilmesi + free farm bırakılması. Adam ormanda rahatına o kadar güveniyorki direk midas + bf çıkıyor...Combatlarda birbirinze çok yapışmayın bir disabler baya geride durabilir mesela bi es stunla bi disp geri alma skilliyle voidin ultiyi hiç edebilir...

o void de bkb çıksın bir zahmet
  • force kassın tüm team alsana antisi
  • quote:

Orijinalden alıntı: elfen_lied

force kassın tüm team alsana antisi

chrono içinde çalışmıyor diye biliyorum.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: elfen_lied

force kassın tüm team alsana antisi

chrono içinde çalışmıyor diye biliyorum.

forcedan kastı, facelessin atladığını gördüğün anda force atman ki nereye attığının önemi yok, ultiyi direk mal ediyor..
  • oyunda enigma , dark seer gibi yardımcıları olmadıkça bence de aşırı iyi carry sayılmaz . tek yakalanmayacaksın tek çözümü o . bi de 5 kişi 3 metrekarede sıkışmıycaksın
  • ya deli olucam her oyunda drow ranger sniper olurmu bütün oyun zevkimi kaçırdılar son 10-15 oyunun hepsinde drow vardı(kendi takımımda) insana bıkkınlık getiriyo artık drow un yanında kill alabileceğim bir hero varmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: XxXRoGeRXxX

ya deli olucam her oyunda drow ranger sniper olurmu bütün oyun zevkimi kaçırdılar son 10-15 oyunun hepsinde drow vardı(kendi takımımda) insana bıkkınlık getiriyo artık drow un yanında kill alabileceğim bir hero varmı

level kaç? ben de çok yakınıyordum bundan, ama uzun süredir karşılaşmıyorum artık.
    gerçi ben de 15 levelim, ama oynadığım arkadaşlar 150 falan, yüksek levellerde pek görmüyoruz galiba.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.