Şimdi Ara

VOGE 525 RR vs SRK 450 RA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Taksitli alabileceğim en uygun fiyat/performans olarak 2 motor'dan birisini almaya karar verdim. Siz olsanız hangisi alırsınız?

Not: Vade farksız taksit seçeneği ve ödeme en uygun olanlar bunlar.

RKS: Yaşadığım şehir'de servis aşırı pahalı, honda ve yamaha kadar bakım ücreti alabiliyorlar üstelik ilgisizler. 'Bazı şehir'den şehire göre değişebiliyor' servis ve bayinin iyi veya kötü olması... Otomatik vites ama daha gelişmesi lazım. 140 k/m sürüş yaparken 30 k/m hızını düştüğün'de 6 vites kalabiliyor.

Voge: Çok bilindik marka değil voge markası 'RKS'ye nazaran' ve parça,servis ve diğer etmenler hakkında bilgim yok.

Siz olsanız hangisini alırsınız?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ExodiusS -- 29 Eylül 2025; 14:19:5 >

• 2 motosiklette gunu kurtarır.Servis ve kalite anlamında sıkıntılar cıkacakdır.Hep oyle oldu cin malı motosikletlerde.Lakin taksit ve vade oranları iyi .2. elde fazla sansın olmayacak satarken.

Cok motosiklet kullandım.İkisi arasında voge dogru secenek olacakdır.En azından lastikler iyi 20 30 bin lira lastik parasından yırtarsın.Alırkende dikkat et fabrika cıkısı lastikleri değistirmiş olmasınlar.Kırmızı rengi cok basit duruyor ,belkide bana oyle geldi.Ben olsam voge alırdım.

Orijinalden alıntı: lithran

2 motosiklette gunu kurtarır.Servis ve kalite anlamında sıkıntılar cıkacakdır.Hep oyle oldu cin malı motosikletlerde.Lakin taksit ve vade oranları iyi .2. elde fazla sansın olmayacak satarken.

Cok motosiklet kullandım.İkisi arasında voge dogru secenek olacakdır.En azından lastikler iyi 20 30 bin lira lastik parasından yırtarsın.Alırkende dikkat et fabrika cıkısı lastikleri değistirmiş olmasınlar.Kırmızı rengi cok basit duruyor ,belkide bana oyle geldi.Ben olsam voge alırdım.

Voge alıcam gibi duruyor. Elim'de olsa direk aprilla 457 veya ninja 500 vardı. Ama onlar'da X2 fiyatından R25 gibi fiyatlara satılıyor. Üstelik vade farkı cabası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ExodiusS -- 29 Eylül 2025; 19:25:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.