Şimdi Ara

VodafoneNet Ping Sorunu İlginç

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
498
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Yaklaşık 5 ay önce TTNET'ten VodafoneNet'e geçtim tarifem 16 mbps'ye kadar 60 gb akk.49.90

Yaklaşık değer olarak hızım : 13,5 mbps pingim ise 15-19 arası değişirken, ne olduysa şu 3 günde oldu.

Pingin yükseldiğini oyunda hissettim. ölçtüm baktım 35-45-60 arasında değişir oldu.

Ben de aradım VodafoneNet müşteri hizmetlerini...

Yetkili kişiye durumu anlattım, verdiği cevap = Hattınıza aşırı hız geldiğinden ping yapabilir dedi.
    { Eee kardeşim 5 aydır stabil olan hatta ne yüksek hızı }

Hemen hat değerlerinizde güncelleme yapayım dedi, açtı kapattı hızı 9-10 mbps'ye düşürdü.

Böyle birkaç gün kullanın dedi. Baktım durum hala aynı ping yüksek hızım 9-10 değişiyo.

Bir daha aradım müşteri hizmetlerini...

Bu sefer bayan arıza kaydı oluşturdu. Aramalarını bekliyorum anlıyacağınız.

Sizler ne dersiniz bu durum hakkında ?

yakın zamanda bölgede kazı çalışması vs. de olmadı alt yapı sorunu desek...

Modemden pc'ye Ethernet kablosu ile bağlı, ağda başka bir istemci olmadan ölçülen değerler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nike35 -- 7 Mart 2016; 17:55:41 >

TÜRK ÖVÜN, ÇALIŞ, GÜVEN...Cebren ve hile ile aziz vatanın kaleleri zaptedilmiş, bütün tersanelerine girilmiş, bütün orduları dağıtılmış ve memleketin her köşesi bilfiil işgal edilmiş olabilir. İktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hatta hıyanet içinde bulunabilirler.Ey Türk istikbalinin evladı! İşte, bu ahval ve şerait içinde dahi vazifen, Türk İstiklâl ve Cumhuriyeti

• Bu aralar bütün isslerde sorun var diye biliyorum benim TTNET bendede sorun var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: hotel california

Mode da sadece annex m i seçili bırakıp denesene bi. Birde yukarda annex L mi yazıyor

Şunlar seçili ;

Dediğin annex m yi seçip deniyim bakalım birde.

Sadece Annex M seçili olunca internet kopuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nike35 -- 7 Mart 2016; 20:24:09 >
    TÜRK ÖVÜN, ÇALIŞ, GÜVEN...Cebren ve hile ile aziz vatanın kaleleri zaptedilmiş, bütün tersanelerine girilmiş, bütün orduları dağıtılmış ve memleketin her köşesi bilfiil işgal edilmiş olabilir. İktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hatta hıyanet içinde bulunabilirler.Ey Türk istikbalinin evladı! İşte, bu ahval ve şerait içinde dahi vazifen, Türk İstiklâl ve Cumhuriyeti

• Bugün Vodafone'den mesaj geldi şöyle ;

İlgili yazınıza istinaden *********** müşteri numarası ile alınan hizmete ilişkin şikayetiniz incelenmiştir.

Yapılan incelemede; Süpernet ADSL 16 Mbps'a Kadar Limitsiz 60GB AKN kampanyası ile katılım sağladığınız görülmüştür.

İletmiş olduğunuz bilgiye istinaden gerekli kontroller sağlanarak hızınız alt yapınızın desteklemiş olduğu en yüksek hıza set edilmiştir.Daha fazla yükseltilmesi halinde kopma yaşamaya başlayacağınız için farklı bir müdahalede bulunulamamaktadır.

Saygılarımızla,

Vodafone Net İletişim Hizmetleri A.Ş.

Vodafone Net Müşteri Hizmetleri

0850 542 0 542

Ben de tekrar şikayet yeniledim ve şunları yazdım ;

Şikayetim çözümlenmedi ! Memnun değilim !

Yaklaşık 5 ay önce VodafoneNet'e geçiş yaptım ve 5 ay boyunca sorunsuz 15-16 ping aralığında hızım 13,5 mbps olarak kullanıyordum.Yakın zamanda bölgemde hiçbir altyapı çalışması vs. olmadı.Gönderdiğiniz cevapta altyapımın desteklediği hızı [10 Mbps] verdiğinizi söylüyorsunuz. Ben 5 aydır 13,5 mbps kullanıyorum ve KOPMA YAŞAMADIM. Sorunum KOPMA değil ! Ping yüksekliğidir.
    Ping yüksekliği şikayetiyle aradım, sizler hem hızımı düşürdünüz hem de PİNGİM hala yüksek. ARAMASAYDIM DAHA İYİYDİ !
    Madem altyapım 13,5 mbps desteklemiyor, ben nasıl 5 ay boyunca böyle kullandım ? Lütfen mantıklı cevaplar veriniz. Söyledikleriniz saçma geldi. UMARIM en kısa sürede sorunuma çözüm bulursunuz. Lütfen bilgili kişilerle çalışınız, kendimi salak yerine koyulmuş gibi hissediyorum.

• demek sadece bana özel değilmiş, bende 4 ay 71 mbit hız aldım geçenlerde 47 ye düşürdüler. onlarca kez şikayet ettim, düzelmedi. o tt denilen haysiyetsiz firmanın işi bu.

bunların peşinden koşup hız dileniyor gibi hissedip dün iptal için başvurdum, çekemem bu adiliği... cayma bedeli için de thk ya başvuru yapacağım.

önceki oturduğum evde de aynısını yapmışlardı, yine aynı santral 16 mbit net hızım varken 14 e düşürmüşlerdi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TurkNet'teki Yüksek Ping Sorunu
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: nike35

Sizinki TTNET miydi VodafoneNet mi ?

vodafone.net ama türktelekom altyapısı kullanıyor.

Bana altyapınız desteklemiyor diyen VODAFONE NET'in BİLGİSİZ ÇALIŞANINA gelsin bu foto.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nike35 -- 9 Mart 2016; 13:00:28 >

• Yaklaşık 2 haftadır Supernet kullanıyorum.Düne kadar bir şey yoktu ancak dün 1-2 kere internet kesildi kısa süreliğine.Ayrıca hızda aşırı derecede düşüş oldu.Ping değeri ise fırladı bir anda.Niye böyle oldu anlamadım.Müşteri hizmetlerini aradım,size verilen hızı maksimum verimle kullanabiliyorsunuz şu an,kablolarınızda bir sorun olabilir falan dedi.Ne yapmak lazım?Aşağıda internetin ilk bağlandığı zamanki hızıyla şu anki hızları mevcut;

Edit: İnternet sapıttı beyler.32 mbps lik paket kullanıyorum 75 mbps hız gösterdi biraz önceki testte.Ping ise Allah'a emanet,sürekli yükselip duruyor.Son hız testindeki değerler şöyle gözüküyor;

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YnSSdKgL -- 20 Mart 2016; 0:48:36 >

• quote:

Orijinalden alıntı: YnSSdKgL

Yaklaşık 2 haftadır Supernet kullanıyorum.Düne kadar bir şey yoktu ancak dün 1-2 kere internet kesildi kısa süreliğine.Ayrıca hızda aşırı derecede düşüş oldu.Ping değeri ise fırladı bir anda.Niye böyle oldu anlamadım.Müşteri hizmetlerini aradım,size verilen hızı maksimum verimle kullanabiliyorsunuz şu an,kablolarınızda bir sorun olabilir falan dedi.Ne yapmak lazım?Aşağıda internetin ilk bağlandığı zamanki hızıyla şu anki hızları mevcut;

Edit: İnternet sapıttı beyler.32 mbps lik paket kullanıyorum 75 mbps hız gösterdi biraz önceki testte.Ping ise Allah'a emanet,sürekli yükselip duruyor.Son hız testindeki değerler şöyle gözüküyor;

Tavsiyem 1 hafta bekle bişey yapma kendiliğinden düzelmezse mh ara.Çünkü ben aradım hiçbir şey değişmedi hem hızımı düşürdüler hem ping yüksekti.Sonraki günlerde kendiliğinden düzeldi.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.