Şimdi Ara

VodafoneNet Nitelikli Dolandırıcıdır. (Kanıtlı)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Altyapım eskiden 16 MBPS (adsl )destekliyordu vodafone'dan 2 yıl tahhütlü internet aldım, tahhütüm bittiği halde kapatmadılar, bana sormadan yenilemişlerdi, oysa önceden beni aradıklarında ben paketi kapatmak istediğimi belirtmiştim yine de tabiri caizse zorla paket yaptırdılar. Altyapım nasılsa hâlâ adsl diyerek katlandım diyelim, sonuçta başka firma da farklı bir hız vermeyecekti falan filan. Sonra vdsl altyapı geldi binaya, yine tahhütüm var ama bu sefer kesin kapattırmak istedim, abartmıyorum 2 hafta boyunca vodafone bayisi ile mekik dokudum adamlarda ne iptal formu var ne başka bir şey, soruyorsun çıkartmıyorlar kağıt yok diyorlar pdf yollayın ben çıkartırım diyorum bahane uyduruyorlar. Bütün bunlardan sonra internetten pdf olarak buldum çıkarttım. Her şeyi hallettim iptal ettirdim faks da çektim e-posta da saten müşteri hizmetlerine ulaşamıyorum abone olduktan sonra ulaşamıyorsun resmen. Neyse dedim en sonunda kurtuldum, ama meğerse hâlâ devam ediyormuş, ben iptal dilekçesi/formu verdikten sonra bile kapatmamışlar gizliden gizliye devam ediyormuş, müşteri numarasından hemen hemen bütün kombinasyonları denedikten sonra müşteri hizmetlerine ulaşmanın yolunu buldum olayları uzun uzun anlattım tamam kapatıyoruz dediler, ağustos ayında falan olması lazım kapattıklarını söylediler ama eylül ayında bana yine fatura geldi. Sinirden gerçekten çıldıracak seviyeye geldim herhalde 4-5 kere kapatmayı denedim her seferinde yalan söylediler ve gizlice devam ettirdiler. Ablam avukat olduğu için durumu anlattım yapamazlar dedi kasım ayında benim yerime o konuştu, kanunları vs anlata anlata müşteriye böyle yaparsanız sizin hakkınızda suç duyurusuna kadar gider dedi, 2 yıldır falan sürekli kapatmayı deniyordum ya sonunda kapandığına dair mesaj geldi telefonuma, dedim herhalde kurtuldum fatura vs de gelmedi sonunda kurtuldum ne belaymış falan diyorum ama kalır mı öyle yok. Bu ay yani mayıs ayında tekrar fatura geldi meğersem adamlar kapatmamış dondurmuşlar yani hizmeti geçici olarak bırakmışlar, hani taşındığınızda falan size fatura göndermiyorlar ya aynı o duruma almışlar sonradan tekrar açmışlar. Resmen nitelikli dolandırıcılık yapıyorlar hırsızlıktan farkı falan yok hatta daha beteri bunların yaptığı. Vodafone'a hayatınızın herhangi bir zamanı bulaştıysanız size de aynısını yapmış olmaları büyük ihtimal çünkü bunu en yakın arkadaşıma anlattım kendisi de böyle bir durum yaşamış ondan habersiz aboneliğini devam ettirmişler o bir şekilde kapatmayı başarmış. En berbat iss'nin türk telekom olduğunu söyleyenler vs var ya bir vodafone'a bulaşsınlar da görelim onları.

    VodafoneNet Nitelikli Dolandırıcıdır. (Kanıtlı)







  • E devlet üzerinden iptal etmeyi deneyin mutlaka iptal edilir. Gerekirse BTK şikayet üzerinden iptal edilmediğine dair kısa ve öz bir yazı ile durumu bildirin.

  • btk hiçbir işe yaramıyor btkya yazılan her şeyi firmaya iletiyorlar firma kopyala yapıştır cevap veriyor 2 kere daha itiraz ederseniz btk kurumuna gidiyor onlar da firmanın cevabını kopyalayıp yapıştırıyor ve birdaha itiraz edemiyorsunuz kapanıyor şikayet


    thhye başvurun

  • Ablan avukat ve sen birşey yapamıyorsun! Garip.
    Eksik veya yazmadığın birşeyler olabilir mi?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.