Şimdi Ara

VodafoneNet Kopma ve Hız Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
853
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar 2016 Temmuz ayından beri VodafoneNet 64 Mbps 240 GB AKK olan tarifeyi kullanıyorum uzun süredir memnundum fakat son 2 aydır internette kopma yaşamaya başladım. Başlarda sık olmadığı için önemsemedim ama şuan internet kullanılamaz durumda. Birkaç deneme yaptım hatta bağlı telefona hat gelmiyordu splitter değiştirdim gelmeye başladı fakat kopma düzelmedi ve kablosuz cihazlara bağlı olduğu süre boyunca en fazla 6-7 Mbps hız alıyorum. Wifi ile bağlanınca herhangi bir yere girince hemen internet gidiyor geldiğinde de 10 sn internete girip tekrar gidiyor.

En son dün bilgisayara ethernet ile bağlayıp denedim bu sefer 64 Mbps hız alabildim ama herhangi bir telefonu wifi ile bağlayınca tekrar kopmaya başlıyor. Vodafone’u 5 kez aradım hala bir teknik ekip göndermediler. İç tesisatınızı kontrol ettirin diyorlar fakat apartmanda 8 daire var diğer 6’sı farklı internet kullanıyor onlarda sorun yok sadece Vodafone kullanan 2 dairede sorun var.

Ben son olaydan sonra modemde sorun olduğunu düşünüyorum bir teknik ekip gelse ne olduğu belli olacak da hala gelmediler. Sizce sorun neyden kaynaklanıyor benzer sorunu daha önce yaşayan oldu mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OnurD7 -- 9 Ocak 2018; 9:18:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Vodafone'un modemini kullanıyorsan aynı sorun bende de vardı telefon wifiden bağlanınca kopma yaşıyordum ya wifi yi kapat yada yeni modem al.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.