Şimdi Ara

Vodafone Zorla internet Bağlıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
555
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Vodafone istemedğim halde zorla internet bağladı. Bilgili arkadaşlar bu konu hakkında ne yapmam gerektiğini söylerse çok makbule geçer.

    Bunların fiber kampanyası varmış cazip geldi dedim bi konuşayım. Aradı bunlar beni dedim bizim sokakta finer altyapısı varsa bağlatıcam yoksa bağlatmıcam. Tamam dedi bi kontrol edelim. Adresi üstüne basa basa 3 kere söylememe rağmen sizin sokakta fiber altyapısı var görünüyor dedi. Tamam iyi ozaman gelsinler baksınlar varsa bağlatabilirm dedim. Buda zaten bağlamadan önce bakarlar dedi. 2 gün sonra türk telekom çalışanı aradı sizin ev tam neresi diye soruyo dedm şu soskak şu bina adam dedi burda bambaşka bir adres yazıyor. Vodafonu ara adresi düzelttir. Tamam dedim. Aradım vodafonu anlattım durumu. Buna dedim tekrar bi kontrol et varsa fiber bağlatıcam. Bu seferde yok dedi. Sizin hat en fazla 8mbt kaldırıyor dedi. Ben zat n 10 mbt kullanıyorm ozaman istemiyorum bağlatmak dedim. Beim dediklermin hiç bir önemi yokmuş gibi bu adresi değiştirip tekrar ekip göndermiş bağlatmak için. Mesaj geldi işte şu kullanıcı şifreniz şu abonelil numaranız falan. Tekrar aradım istemiyorum kardeşim dedim. Bu seferde bize iptal için evrak göndermeniz lazım diyor. Dedim siz bana evrak vermediniz hiç bir şeyde imzalamadım ne evrağı. Yok burdan iptal edemiyormuş evrak göndermem lazımmış. Telefonda onay vermişim. Evrak göndermezsem bana biyerden borç falan çıkarmı. Yada bunları devletin bir kurumuna şikayet edebilirmiyim. Resmen sokakta finer var diyip beni kandırdılar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bykrm -- 25 Mayıs 2017; 9:44:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Hiçbirşey imzalamadıysanız, aboneliği başlatamazlar. İptal dilekçeside göndermenize gerek yok. Herhangi bir sözleşme olmadan, fatura oluşturulamaz. İsterse 10bin tane abonleik açsınlar fatura kesemezler hadi kestiler diyelim sizde ödemediniz ee neye göre tahsil edecekler?

    kısaca relaks iptal ettirmemeniz için öyle yapıyorlar.

    Not, evrakda sahtecilik yapılıp sizin yerinize imza atıldı, biryerden kimlik fotokopinizi buldular ise ona birşey diyemem tabi. O bambaşka hukuki bir süreç.
  • doominsert kullanıcısına yanıt
    Bende öyle düşündümde şimdi tam bilediğim için prosedürü O yüzden bir danışıyım dedim. Eyv saol.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.