Şimdi Ara

Vodafone Yanımda Uygulaması İle TL Dolandırıcılığı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
977
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Telefonumda 19 TL'ye 600 dakika 1000 SMS 3 GB internet şeklinde bir uyarı mesajı çıktı. Yanlışlıkla onaylaya tıkladım. Gelen paket ise 25 TLye 500 dk 1000 SMS 2 GB şeklinde resmen Vodafone tarafından kandırıldım. Hadi paketi yanlışlıkla aldım ama karşılığında verilen paket resmen kandırma.
    Şikayet oluşturdum şikayete cevap olarak bana gelen paketin özelliklerini yazmışlar paketin doğru geldiğini söylemişler.
    Vodafone arıyorum mesaj atarak pakete üye olmuşsunuz diyorlar mesaj atmadım bildirime dokundum diyorum hayır mesaj atmışsınız diyorlar.



  • Maalesef Vodafone pislik bir firma, paraları mı yoktur nedir gelen geçene böyle sokuyorlar. Bana da 22 TL ekstra ücret soktular gereksiz yere onunla uğraşmaktayım günlerdir.

    Vodafone foruma bildirdim,MH'yi aradım, BTK'ya şikayette bulundum sonuç yok en son Vodafone'un kendi sitesinde şikayet bildirim yeri var oraya yazdım 10 iş günü içerisinde döneceklermiş hadi bakalım.
  • suan ne eskı tarıfeye donersın yada vaat edılene maalesef vodafoende boyle eposta atarsan ondada ss ekran goruntusu ıstıyorlar elınızde yoksa ugrasmaya degmıor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.