Şimdi Ara

VODAFONE VE TURKCELL 3GS FİYATLARI AÇIKLANDI (59. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
1.198
Cevap
0
Favori
78.745
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hocam arkadaş 16Gb modeli için 729 demiş yani fark 130$, ama bence bu fark da normal, zira ebayden filan alıyordur vergi artı kargo derken 130u bulur.

quote:

Orijinalden alıntı: cosef

quote:

Orijinalden alıntı: maqician

Bir arkadaşım şuan Amerika'da...Ekim'de gelecek...İstersem 3GS 16 GB alabileceğini söyledi ve 729 $ dedi...Oysa ben 599 $ diye duymuştum...Amerika'da olan varsa fiyat konusunda bi' bilgilendirme yapabilir mi?Sanırım vergi falan eklenince bu 729 $ çıkıyor...

16 gb 599
    32 gb 699 dolar

eyalet vergisi bindiği için 729 dolar demiştir. Yok vergi yoksade 30 dolar arkadaşına kalsın zarar olmaz :)
  • süper mini paketleri çok uygun turkcell in haftada 2 gün msj+konuşma ve 1 gb internet 24 ayx105 TL 32 GB Iphone 3GS aynı olay N97'de var 99x24 ama Nokianın reklamlarda falan hep çıkıyo Iphonenun çıkmıyor kontratlı paketler. 2gün+ Int. çıkarınca ücretten fiyatlar hemen hemen kontratsız peşin fiyatına geliyor, vade farksız gibi bir şey olmuş baya iyi açıkçası. Ayrıca 8 GB 3GS 81X24 16 GB 3GS 93X24

Orijinalden alıntı: ufoufo

vodafone bayilerinden neden almıyosunuz ki?

vodafone'daki internet paketleri 1gb çünkü
  • yurtdışından 650 dolara (vergiyle beraber, kontratsız, garantili ve sıfır) iphone 3gs almış biri olarak bu fiyatlara yuh diyorum sadece.. abi bu da iphone o da iphone türkiyedekilerin özellikleri daha mı gelişmiş ne biliyim uçuyo mu takla mı açıyo niye bu kadar çok fiyat koyuyosunuz? amerikadakilerden daha mı zengin görüyolar yoksa daha mı enayi görüyolar ki teknoloji ve vergiler bu kadar pahalı..
    120 Gb corsaır ssd//500 Gb hdd +500 gb harici hdd depo//logıtech x540 5.1//
    Biz park etmeyi babamızdan izinsiz aldığımız arabayı aldığımız gibi, park etmeye çalışırken öğrenmedik...
  • arkadaslar izmirde bulabileceğim bir yer varmı bugün izmir kazan ben kepce bir türlü bulamadım 3g 8 gb var acaba alsammı beklemeye değermi siz nedersiniz

The Soul Of BMW.
    isko35,Acer aspire 5920 derneği üyesidir
  • quote:

Orijinalden alıntı: isko35

arkadaslar izmirde bulabileceğim bir yer varmı bugün izmir kazan ben kepce bir türlü bulamadım 3g 8 gb var acaba alsammı beklemeye değermi siz nedersiniz

Bende bu durumdan muzdaripim.. Beklemeni tavsiye ederim..

Orijinalden alıntı: isko35

arkadaslar izmirde bulabileceğim bir yer varmı bugün izmir kazan ben kepce bir türlü bulamadım 3g 8 gb var acaba alsammı beklemeye değermi siz nedersiniz

vodafone dan alacaksan narlıdere bayisinde 3gs 16 gb mevcut 32 gb olanıda istersenız hemen getiririz dediler ben bugun sordum
  • saol arkadasım ama bana turkcell lazım fakat bu gidişle vadofona gecicez galiba turkcell olarak hiç biryerde yok 27 sinde gelceyini soyledi bayiler o tarihe kadar bekliyecez artık ne yapalım baska care yok

The Soul Of BMW.
    isko35,Acer aspire 5920 derneği üyesidir
  • iphone 3g s 32 gb 0 kutusunda 1.300 ilglenen pm atsın.
  • bir gelısme yok herhalde ...
  • Mrb arkadaşlar bende turkcell'in şu kontratlı süper mini paketine katılıp iphone 3gs almak istiyorum sonunda babamı ikna ettim.. Her ay enaz 85 lira ödüyordu zaten... Bu sayede telefonu bedavaya getiririm... (:
    Biraz çekincelerimde yok değil, fatura 95 liradan fazla gelirse bizimkiler bana fena patlar sizce hiç çekinmeden bu işe gireyimmi yoksa hiç bulaşmayıyımmı ona göre yarın gidip ön başvuru yapılıyorsa yapayım veya vazgeceyim bu sevdadan...
  • mini paket bildigim kadarıyla 2 gun konusma hakkı verıyor.
    babanı bir birde 2 gun konusturmaya ikna edersen 85 lirayı gecmez

ha tabi birde sadece turkcellılerle konusacak tabi.

yanı muhakkak düşündügün 95 lirayı zorlar faturayı ve bazı aylar kesin gecer.
  • Şuan babamın tarifesi limon herhalde turkcell içi serbest + 6000 dk her yöne... Bundan önceki tarifesi yine haftada iki gün bedava olandı onda fatura 100ü buluyor bazen geçiyordu... Şimdi yine bu haftada iki güne geçersek babam abone parası + gün dışında konuşulanları öderse bizim fatura 190 lirayı bulur herhalde... Şimdi ufak bir matematik yapacak olursak babam şuan 85 lira ödüyor 85x24=2040 tl süper mini paketde fiyat 95e çıkıyor 95x24=2280tl
    bu durumda telefonu 240 liraya getirmiş olurum ki iphone için bu fiyat çerez parası...
    Benim korktuğum gibi olursa fiyat 195x24=4680 liraya çıkar... :S
    Babama her ay telsim kontor almaya söz verirsem haftada sadece 2 gün konuşmaya ikna edebilirim gibi geliyor (:
  • Bu arada almak istediğm iphone 3gs 16gb
    24 ay kontrat taksiti 93 liraydı bildiğim kadarıyla...
  • kontratlı telefon yokki ortalıkta. hatta kontratsız bile telefon karaborsada millet alma fantazisi yapıyor burda. nereden alıyorsunuz 3gs

Orijinalden alıntı: lexus
    kontratlı telefon yokki ortalıkta. hatta kontratsız bile telefon karaborsada millet alma fantazisi yapıyor burda. nereden alıyorsunuz 3gs

Evet henüz piyasada yok :S şuan turkcell bayisindeyim adamlar 2 aydır sipariş verdik elimize henüz gelmedi biz sizi ararız diyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: gurcan007
    bence kontrat işene bulaşma, babanda rahat etsin sende...
    quote:

Orijinalden alıntı: Sabotaj1148

Şuan babamın tarifesi limon herhalde turkcell içi serbest + 6000 dk her yöne... Bundan önceki tarifesi yine haftada iki gün bedava olandı onda fatura 100ü buluyor bazen geçiyordu... Şimdi yine bu haftada iki güne geçersek babam abone parası + gün dışında konuşulanları öderse bizim fatura 190 lirayı bulur herhalde... Şimdi ufak bir matematik yapacak olursak babam şuan 85 lira ödüyor 85x24=2040 tl süper mini paketde fiyat 95e çıkıyor 95x24=2280tl
    bu durumda telefonu 240 liraya getirmiş olurum ki iphone için bu fiyat çerez parası...
    Benim korktuğum gibi olursa fiyat 195x24=4680 liraya çıkar... :S
    Babama her ay telsim kontor almaya söz verirsem haftada sadece 2 gün konuşmaya ikna edebilirim gibi geliyor (:

Valla mı :)
    açıklamasınıda yapsan keşke...

• Açıklamalar için teşekkürler gurcan kardeş durum böyleyse kontrat işi bizi taklaya getirir.. Artık geldiğinde birşeyler yapıp kontratsz bakıcz başka çare yok...
  • 
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.