Şimdi Ara

VODAFONE VE TURKCELL 3GS FİYATLARI AÇIKLANDI (58. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.198
Cevap
0
Favori
78.745
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1666 tl 10 taksite buldum. ama biraz fazla gibi.
    3330 - GD 67 - 3510i - K500 - P800 - P990 - P1i - Xperia X1 - Iphone 3gs - İphone 4 - HTC Sensation - Galaxy S2 - LG Optimus 3D - Galaxy Nexus - Galaxy S3 - Lumia 920 - Nexus 4 - iPhone 5 - Galaxy S4 - LG Optimus G Pro - LG G2 - HTC One - Moto G - Galaxy Note 3 - HTC One M8 - HTC One M9 - Galaxy Note 4 - Xperia Z5 - iPhone 6S Plus - Huawei Mate 8 - HTC 10 - Lenovo Moto Z - Huawei Honor 8 - Blackberry Passport - Galaxy S8+ - iPhone X - Essential Phone - iPhone XS Max - iPhone 11 Pro Max - Galaxy Note 20 Ultra - Galaxy Z Fold 2 - Galaxy S22 Ultra - Galaxy Z Fold 3 - iPhone 13 Pro - iPhone 14 Pro - iPhone 15 Pro - Honor Magic V2
  • bana 32gb'ık 3gs zor yetiyor.

mastermax

çok müziğin filmin falan varsa ve çok az sıklıkla güncellersen 32 al ....

yok benim birkaç albümüm var onlarıda sıkıldıkça zaten değiştiririm filmi izledikten sonra silerim dersen 16 gb al

technical death metal

her an dıyorlar (sen dukkandan cık hemen gelecek sankı )

ogi_can

quote:

Orijinalden alıntı: onux53

turkcell bayılerıde

her an dıyorlar (sen dukkandan cık hemen gelecek sankı )

Orijinalden alıntı: mavs

bunu sormak çok yanlış olmuş bence çünkü biz senin bellek kullanımını nereden bilelim...

çok müziğin filmin falan varsa ve çok az sıklıkla güncellersen 32 al ....

yok benim birkaç albümüm var onlarıda sıkıldıkça zaten değiştiririm filmi izledikten sonra silerim dersen 16 gb al

umutech

Orijinalden alıntı: coco2

tesekkur ederım sanırım 16 alıcam 8910 hd alıcaktım ama o samsung delı edıyo ınsanı umarım bu ıyı cıkar yurt dısından gelme bı cıhaz ı9cın 1300 cokmudur yada 32 ıcın 1425 cokmudur

yurtdışında best buy dan ben sıfır 16 gb lık iphone u (3Gs olan) 599 dolar + tax (vergi) ile 650 dolara almıştım.. 32 gb ta 699 + tax ile 750 dolara falan geliyo

Fashionality
  • ben alsam 32 gb alırdım.eğer telefonu tam anlamıyla kullanacaksan ancak 32 gb yetecektir bence.iphone oyunlarının boyutları oldukça fazla.bin sürü yüklersen onlar yer kaplayacak.mp3 arşivin büyükse illaki bir sürü mp3 yüklemek isteyeceksin.telefonun ekranı büyük.klipti filmdi boş zamanımda izlerim diye atarsan telefonda yer falan kalmaz.bence aradaki farka değer 32 al gitsin

istanbul615

(Edit: İmla ve yazım hatası)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fifty_boss -- 15 Eylül 2009; 0:48:26 >
    3330 - GD 67 - 3510i - K500 - P800 - P990 - P1i - Xperia X1 - Iphone 3gs - İphone 4 - HTC Sensation - Galaxy S2 - LG Optimus 3D - Galaxy Nexus - Galaxy S3 - Lumia 920 - Nexus 4 - iPhone 5 - Galaxy S4 - LG Optimus G Pro - LG G2 - HTC One - Moto G - Galaxy Note 3 - HTC One M8 - HTC One M9 - Galaxy Note 4 - Xperia Z5 - iPhone 6S Plus - Huawei Mate 8 - HTC 10 - Lenovo Moto Z - Huawei Honor 8 - Blackberry Passport - Galaxy S8+ - iPhone X - Essential Phone - iPhone XS Max - iPhone 11 Pro Max - Galaxy Note 20 Ultra - Galaxy Z Fold 2 - Galaxy S22 Ultra - Galaxy Z Fold 3 - iPhone 13 Pro - iPhone 14 Pro - iPhone 15 Pro - Honor Magic V2
  • Açık artırma sitelerinde de DİKKAT ÇEKİCİ oranda 3gs adedi düştü... Demekki, amerika vs ülkelerde de stok sorunu var.. 3 vardiya çalışan ÇİNDEKİ MONTAJ FABRİKASI mal yetiştiremiyordur duruma bakılırsa...
    Dikkatimi çektiği için yazdım... Yurtdışında tanıdıkları olanlarda bir sordursun varmı yokmu? diye... ülkeye göre değişebilir belki...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Warfeet -- 15 Eylül 2009; 3:06:38 >
    57video=1gb
    103uygulama=1.3gb
    boş alan 7gb halen gördüğüm hep parça video ve oyun uygulamayı içine atıyorum yine yetiyor
    iphone 3gs 16gb cihz

vefa_18
    Oyuncaklarım; Canon EOS 5D MII,EOS 1D MIV,Samsung Galaxy Note II,Apple Macbook Pro 15",iPod Shuffle,iPhone 4,Xbox 360, - Opel Astra HB 2012 1.6
  • Arkadaşlar vodafone olayı doğrudur gerçekten telefonu TR ye sokan vodafone dur TUrkcell de bunu altında klamamk için az sayıda telefon sokabildi TR ye bu yüzde4n bütün vodafone bayilerinde var Türkcellerde yok ama daha sonra gelirmi gelmezmi bilemem
  • Bir arkadaşım şuan Amerika'da...Ekim'de gelecek...İstersem 3GS 16 GB alabileceğini söyledi ve 729 $ dedi...Oysa ben 599 $ diye duymuştum...Amerika'da olan varsa fiyat konusunda bi' bilgilendirme yapabilir mi?Sanırım vergi falan eklenince bu 729 $ çıkıyor...
    Duymayanlar icin paylasmak istedim.

Orijinalden alıntı: maqician

Bir arkadaşım şuan Amerika'da...Ekim'de gelecek...İstersem 3GS 16 GB alabileceğini söyledi ve 729 $ dedi...Oysa ben 599 $ diye duymuştum...Amerika'da olan varsa fiyat konusunda bi' bilgilendirme yapabilir mi?Sanırım vergi falan eklenince bu 729 $ çıkıyor...

16 gb 599
    32 gb 699 dolar

eyalet vergisi bindiği için 729 dolar demiştir. Yok vergi yoksade 30 dolar arkadaşına kalsın zarar olmaz :)
  • Her konuştuğum turkcell bayisi farklı şeyler söylüyor! Gecen hafta 10 gün diyorlar, dün gittim hala 10 gün diyorlar!

Aramızda turkcell'de calışan bizi bilgilendirebilecek bir arkadaş veya kesin bilgisi olan biri yokmudur? Yılan hikayesine döndü telefon
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.