Şimdi Ara

VODAFONE VE TURKCELL 3GS FİYATLARI AÇIKLANDI (57. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.198
Cevap
0
Favori
78.745
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yalnızca bizim ülkemizde stok problemleri olmayabilir. Hollanda'daki arkadaşım da stok konusundaki sıkıntılardan bassetti.

teknosa axess 10 taksit 16 GB 1.620,00 TL dedi.

Vodafone bayisine teknosa fiyatını söylediğimde bana verdiği cevap ;

- teknosalarda satılan iphone 3 GS lerin içi boş geliyormuş yani ekranı açtığınızda yarısı boş diyor... Bizde pahalı olmasının sebebi ise 100,00 TL değerinde hazır programları atıyoruz ve 3 ekran dolusu programınız oluyor dedi..

Sizce salladı mı bu adam şimdi?

-- Birde iphone da blackberry ler deki gibi push e-mail özelliği varmı ? iphone 4-5 farklı mail adresi tanımlayabilirmiyiz?
  • Arkadaşlar bir yakınım amerikadan gelirken iphone getirecek, ürünler apple store dan alınacak ve kutusu açılmadan getirilecektir. 8-9 Ekim gibi burda olacak kendisi, almak isteyen olursa pm den görüşebiliriz. ürünler gelen taleplere göre 16 yada 32 gb olabilir yada ipod touch gibi alternatif talebi olan varsa onlarla da görüşebiliriz.
    3330 - GD 67 - 3510i - K500 - P800 - P990 - P1i - Xperia X1 - Iphone 3gs - İphone 4 - HTC Sensation - Galaxy S2 - LG Optimus 3D - Galaxy Nexus - Galaxy S3 - Lumia 920 - Nexus 4 - iPhone 5 - Galaxy S4 - LG Optimus G Pro - LG G2 - HTC One - Moto G - Galaxy Note 3 - HTC One M8 - HTC One M9 - Galaxy Note 4 - Xperia Z5 - iPhone 6S Plus - Huawei Mate 8 - HTC 10 - Lenovo Moto Z - Huawei Honor 8 - Blackberry Passport - Galaxy S8+ - iPhone X - Essential Phone - iPhone XS Max - iPhone 11 Pro Max - Galaxy Note 20 Ultra - Galaxy Z Fold 2 - Galaxy S22 Ultra - Galaxy Z Fold 3 - iPhone 13 Pro - iPhone 14 Pro - iPhone 15 Pro - Honor Magic V2
  • arkadaşlar iphone 3gs 16gb 1,664 tl 10 taksit nası fiyattır?
    3330 - GD 67 - 3510i - K500 - P800 - P990 - P1i - Xperia X1 - Iphone 3gs - İphone 4 - HTC Sensation - Galaxy S2 - LG Optimus 3D - Galaxy Nexus - Galaxy S3 - Lumia 920 - Nexus 4 - iPhone 5 - Galaxy S4 - LG Optimus G Pro - LG G2 - HTC One - Moto G - Galaxy Note 3 - HTC One M8 - HTC One M9 - Galaxy Note 4 - Xperia Z5 - iPhone 6S Plus - Huawei Mate 8 - HTC 10 - Lenovo Moto Z - Huawei Honor 8 - Blackberry Passport - Galaxy S8+ - iPhone X - Essential Phone - iPhone XS Max - iPhone 11 Pro Max - Galaxy Note 20 Ultra - Galaxy Z Fold 2 - Galaxy S22 Ultra - Galaxy Z Fold 3 - iPhone 13 Pro - iPhone 14 Pro - iPhone 15 Pro - Honor Magic V2
  • quote:

Orijinalden alıntı: şafi

quote:

Orijinalden alıntı: soberlight

Ankarada kontratlı almak imkansız gibi. 1 haftadır arıyorum yok. 10 dan fazla yere telefon braktım, artık hangisi ilk ararsa ona giderim. Kontratsız bulunabiliyor fiyatlar çok değişiyor en düşük duyduğum fiyat 16 gb 1650 32 gb 1850

Hatta başıma gelen ilginç bi olay, yer Ankara Cepa Vodafon

Ben: İyi günler, iphone 3gs varmı ?
    Satıcı: Var
    Ben: 32Gb lık varmı ?
    Satıcı: var, 2250 TL 16 lıkda 1950 TL
    Ben: peki teşekkürler.
    Satıcı: Fiyat çok mu, başka nerden fiyat aldınız ?
    Ben: Çok değil, dalga geçiyosunuz heralde?
    Satıcı: yok var garantili telefon, kontratsız satıyoruz biz kontratlılar gelmedi daha Club Nokia garantili
    Ben: Clup Nokia mı ?
    Satıcı: Club garantili işte, KVK.
    Ben: KVK mı genpa mı ?
    Satıcı KVK Genpa işte aynı ikiside
    Ben: Oldu ozaman, iyi günler
    Satıcı: Heryerde fiyat aynı Turkcell den falan bulamasınız bunu Turkcell in satması yasak bunu sadece vadafon aldı bunun Türkiyedeki haklarını
    Ben: Nası ya !?
    Satıcı: Öyle tabi nasi vodafon JET' i satamıyosa Turkcell de iphone satamaz, Hepsine sor gelicek diyolar ama hiç birine gelmicek ilk gelenler tanıtım amaçlı geldi bidaha gelmez türkcelle
    Ben: hadi abi hadi, eyvallah....

Çok fenaydı hakkaten, atılırda bukadarmı atılır ya !

arkadaşlar sallamasyon olabilir ama belkide doğruluk payıda vardır . nedend ersenız hıcbır tcell bayısınde yok ve bukadar onemlı bır alıcı kıtlesı varken urun bulunamaması sasırtıcı degılmı sızcede ... bakalım zamanla bellı oalcak ..

muhabbet pek bi güzelmiş gerçekten

• quote:

Orijinalden alıntı: cmltrngl

vodafone bayisine sordum; 1.700,00 TL fiyat verdi. (Nakit yada tek çekim) 16 GB

teknosa axess 10 taksit 16 GB 1.620,00 TL dedi.

Vodafone bayisine teknosa fiyatını söylediğimde bana verdiği cevap ;

- teknosalarda satılan iphone 3 GS lerin içi boş geliyormuş yani ekranı açtığınızda yarısı boş diyor... Bizde pahalı olmasının sebebi ise 100,00 TL değerinde hazır programları atıyoruz ve 3 ekran dolusu programınız oluyor dedi..

Sizce salladı mı bu adam şimdi?

-- Birde iphone da blackberry ler deki gibi push e-mail özelliği varmı ? iphone 4-5 farklı mail adresi tanımlayabilirmiyiz?

SÜLÜN OSMAN IN AKRABASI MI O VODAFON BAYİİ... iyi sallamış..

quote:

Orijinalden alıntı: cagrimir

arkadaşlar iphone 3gs 16gb 1,664 tl 10 taksit nası fiyattır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ycg61 -- 14 Eylül 2009; 18:17:03 >
  • Arkadaslar bıraz sonra bı cıhaz alıcam ama 16 mı 32 mı almalıyım bana artısı ne olur yada 16 yeter dıyenler varmıdır?

coco2

NiHilistt

coco2

NiHilistt

coco2

bilgehankalkan

BoorMan

coco2

Birde bunun iphone 3gs ye entegre edilme işlemini düşün... 125 TL, 16 gb a ekstradan verilirmi: Bence verilir...

Karar senin...

Warfeet

Orijinalden alıntı: cagrimir

bayramdan önce gelir mi turkcelllere?

Ben bugün birkaç bayi ile konuştum hepsi farklı birşey söylüyor.Kimisi bu hafta gelicek dedi kimisi de bu hafta zor bayramdan sonra dedi. Bayramdan sonrası kesin bir tarih. Bir de bugün en son konuştuğum bayi yarın eline cihaz geleceğini ama kontratlı olarak satıcaklarını söyledi(ben kontratsız almak istiyorum).
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.