Şimdi Ara

VODAFONE VE TURKCELL 3GS FİYATLARI AÇIKLANDI (56. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.198
Cevap
0
Favori
78.745
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya arkadaşım evet ama turkiyeden aldığın telefonu turkcell e veriyosun garantisi için amerikadan getirirsen turkcell e mi verceksin garanti için?

SawioN

Orijinalden alıntı: kaan27m

vodafone 3Gs 16GB siyah renk için 1900 ytl istiyor. resmen karaborsacı bunlar...

höh yani

tcell i beklıycem . teknosa ve bımeks e tel no bıraktım beklıyorum ...
  • Ankarada kontratlı almak imkansız gibi. 1 haftadır arıyorum yok. 10 dan fazla yere telefon braktım, artık hangisi ilk ararsa ona giderim. Kontratsız bulunabiliyor fiyatlar çok değişiyor en düşük duyduğum fiyat 16 gb 1650 32 gb 1850

Hatta başıma gelen ilginç bi olay, yer Ankara Cepa Vodafon

Ben: İyi günler, iphone 3gs varmı ?
    Satıcı: Var
    Ben: 32Gb lık varmı ?
    Satıcı: var, 2250 TL 16 lıkda 1950 TL
    Ben: peki teşekkürler.
    Satıcı: Fiyat çok mu, başka nerden fiyat aldınız ?
    Ben: Çok değil, dalga geçiyosunuz heralde?
    Satıcı: yok var garantili telefon, kontratsız satıyoruz biz kontratlılar gelmedi daha Club Nokia garantili
    Ben: Clup Nokia mı ?
    Satıcı: Club garantili işte, KVK.
    Ben: KVK mı genpa mı ?
    Satıcı KVK Genpa işte aynı ikiside
    Ben: Oldu ozaman, iyi günler
    Satıcı: Heryerde fiyat aynı Turkcell den falan bulamasınız bunu Turkcell in satması yasak bunu sadece vadafon aldı bunun Türkiyedeki haklarını
    Ben: Nası ya !?
    Satıcı: Öyle tabi nasi vodafon JET' i satamıyosa Turkcell de iphone satamaz, Hepsine sor gelicek diyolar ama hiç birine gelmicek ilk gelenler tanıtım amaçlı geldi bidaha gelmez türkcelle
    Ben: hadi abi hadi, eyvallah....

Çok fenaydı hakkaten, atılırda bukadarmı atılır ya !

• bugün almaya gittim 16gblığından turkcelle ellerinde kalmamış.
    çkalede 2 tane turkcell var(extra) biri dediki kontratsız satış yapmıyoruz zaten iphone kalmadı dedi.
    vodafone'da 1725tl istiyor.hayallerim yıkıldı

Orijinalden alıntı: soberlight

Ankarada kontratlı almak imkansız gibi. 1 haftadır arıyorum yok. 10 dan fazla yere telefon braktım, artık hangisi ilk ararsa ona giderim. Kontratsız bulunabiliyor fiyatlar çok değişiyor en düşük duyduğum fiyat 16 gb 1650 32 gb 1850

Satıcı: yok var garantili telefon, kontratsız satıyoruz biz kontratlılar gelmedi daha Club Nokia garantili
    Satıcı: Heryerde fiyat aynı Turkcell den falan bulamasınız bunu Turkcell in satması yasak bunu sadece vadafon aldı bunun Türkiyedeki haklarını
    Satıcı: Öyle tabi nasi vodafon JET' i satamıyosa Turkcell de iphone satamaz, Hepsine sor gelicek diyolar ama hiç birine gelmicek ilk gelenler tanıtım amaçlı geldi bidaha gelmez türkcelle

Yok artık yaa

Nikon D7000 / Tamron 17-50 f2.8 / Nikkor 50mm f1.8D / Nikkor 55-200 VR
    flickr / Instagram / Steam

• arkadaşlar şu an itibariyle gittigiyorda turkcell kapalı kutu bir ürün var,1666 satılıyor,ama şu anda %5 indirim var ve 1583 geliyor.alacak kişiler acele etsin,bir saat kaldı..

Orijinalden alıntı: stekemen

arkadaşlar şu an itibariyle gittigiyorda turkcell kapalı kutu bir ürün var,1666 satılıyor,ama şu anda %5 indirim var ve 1583 geliyor.alacak kişiler acele etsin,bir saat kaldı..

markafonin gittiyorda %8indirim kampanyası ile alınırsa 1533lira geliyo
    kaynak:http://forum.donanimhaber.com/m_34285163/tm.htm
  • quote:

Orijinalden alıntı: the_CRIMINAL

bakırköy meydan da avea bayiinde var 16 gb 1750 tl --- 32gb 2000 tl almak isteyenler buraya bakabilir..

o paraya vodafonda zaten var fakat.turkcell 200lira daha ucuz.
    teknosalara yada turkcellere ne zaman yeni parti iphone geleceğini bilen varmı???

Orijinalden alıntı: e_capkan

quote:

Orijinalden alıntı: the_CRIMINAL

bakırköy meydan da avea bayiinde var 16 gb 1750 tl --- 32gb 2000 tl almak isteyenler buraya bakabilir..

o paraya vodafonda zaten var fakat.turkcell 200lira daha ucuz.
    teknosalara yada turkcellere ne zaman yeni parti iphone geleceğini bilen varmı???

10-15 gün içinde gelicekmiş...

Orijinalden alıntı: soberlight

Ankarada kontratlı almak imkansız gibi. 1 haftadır arıyorum yok. 10 dan fazla yere telefon braktım, artık hangisi ilk ararsa ona giderim. Kontratsız bulunabiliyor fiyatlar çok değişiyor en düşük duyduğum fiyat 16 gb 1650 32 gb 1850

arkadaşlar sallamasyon olabilir ama belkide doğruluk payıda vardır . nedend ersenız hıcbır tcell bayısınde yok ve bukadar onemlı bır alıcı kıtlesı varken urun bulunamaması sasırtıcı degılmı sızcede ... bakalım zamanla bellı oalcak ..

• şimdi mantıklı bı kaç açıklama yapalım
    1
    eğer turkcel daha sonra satmıcak olsa baştada satmasdı bu tur bı işte ole tanıtım felan tutmaz
    2
    daha önce3G de bu kadar talep yoktu (takıp edıorum) 3G S de bu kadar ttalep beklenmedığı içn pıyasaya azmıktarda suren turkcell bı manada kazandı dığer bır manada bu fıyatı ıyı olan turkcelın stokları bıttı ve malesef üretici firmanın taleplere yetışememesı sorunu nedenıyle hemen uruun gelemıyor buda turkcelın kaybı oldu
    3
    vodafonda neden var turkcellde yok dıceksınız bn sanmıyorum vodafoneun stoku turkcellden fazla olsun ama sole bi durum var vodafone daha pahalıya sattığı iççin urun satısı az ve stoku kolay erımıyor yavaş bı şekılde olacağı kesın
    4
    türkselin getırmesını bekleyın bu yuksek fiyatlar eeğer turkcell fıyatlarda bı değışıklık yapmasssa dusucek ve ıstedıımız yerden alma ımkanımız olacak bunun yanın da bnayramlar saten yaklasıop e yuzdelık ındırımlerıde kacırmayın derıım

• quote:

Orijinalden alıntı: fefeyx

şimdi mantıklı bı kaç açıklama yapalım
    1
    eğer turkcel daha sonra satmıcak olsa baştada satmasdı bu tur bı işte ole tanıtım felan tutmaz
    2
    daha önce3G de bu kadar talep yoktu (takıp edıorum) 3G S de bu kadar ttalep beklenmedığı içn pıyasaya azmıktarda suren turkcell bı manada kazandı dığer bır manada bu fıyatı ıyı olan turkcelın stokları bıttı ve malesef üretici firmanın taleplere yetışememesı sorunu nedenıyle hemen uruun gelemıyor buda turkcelın kaybı oldu
    3
    vodafonda neden var turkcellde yok dıceksınız bn sanmıyorum vodafoneun stoku turkcellden fazla olsun ama sole bi durum var vodafone daha pahalıya sattığı iççin urun satısı az ve stoku kolay erımıyor yavaş bı şekılde olacağı kesın
    4
    türkselin getırmesını bekleyın bu yuksek fiyatlar eeğer turkcell fıyatlarda bı değışıklık yapmasssa dusucek ve ıstedıımız yerden alma ımkanımız olacak bunun yanın da bnayramlar saten yaklasıop e yuzdelık ındırımlerıde kacırmayın derıım

4.maddede dediğin ne indirimi anlayamadım da

• ben bayram ındırımınden gectım 32 gb lıgı 1840 / 12 bulayım daha fazla bırsey ıstemem ... o fıyattan verebılecek tcell bayısi var fakat ürün yok :S
  • Hakikaten Vodafone bayilerinin bazıları şaşırmış.Karaborsa bile yaptılar bu çağda!.Ben inad edip Vodafone dan almadım gittim 3-4 yer dolaştım.Hakikaten şu an olsa para önemli değil ama göz göre göre adam soymayı adet edinmiş adamlardan mal almam değim yerinde ise yeri gelir pire için yorgan yakarım.Her şeyin bir haddi heabı var bu ne?

Turkcell'e başlarda biraz içerlemiştim ama hakikaten bu konuda sempatimi kazandılar.
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.