Şimdi Ara

Vodafone Türkiye'nin mobil abone sayısı 23.7 milyonu buldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
962
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Eylül 2018 itibariyle mobil abone sayısını 23.7 milyona çıkaran Vodafone Türkiye’nin abonelerinin veri kullanımı yüzde 61 arttı. Şirketin servis gelirleri yüzde 14.6, faiz ve vergi öncesi kârı yüzde 40 yükseldi.
    Vodafone Türkiye, Nisan - Eylül 2018 arası dönemi kapsayan 2018 - 2019 ilk yarıyıl sonuçlarını açıkladı. Buna göre Vodafone Türkiye’nin servis gelirleri geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 14.6 artışla 5.2 milyar TL’ye ulaştı.

    2018 - 2019 mali yılının ilk yarısında Faiz, Amortisman ve Vergi Öncesi Kâr’ını (FAVÖK) geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 17.9 artışla 1.5 milyar TL’ye çıkartan şirketin Faiz ve Vergi Öncesi Kâr’ı (FVÖK) ise yüzde 40.4 artış ile 720 milyon TL’ye yükseldi. 4.5G ve fiber altyapıya odaklanan Vodafone Türkiye’nin mali yarıyıl yatırımları da söz konusu dönemde 670 milyon TL olarak gerçekleşti.
    Vodafone Türkiye'nin mobil abone sayısı, geçen yılın aynı dönemine göre 563 bin net abone artışı ile 23.7 milyona yükseldi. Şirketin, faturalı abone sayısı mali yılının ilk yarısında 12.8 milyona çıkarak toplam abone bazının yüzde 54’üne ulaştı. Vodafone’un 4.5G abone sayısı da mali yarıyıl sonu itibariyle 14 milyonu aştı.

    Vodafone Türkiye’nin sabit genişbant abone sayısı son 12 ayda 152 bin net abone artış ile ilk mali yarıyılda 775 bine ulaşırken, sabit hizmetlerden elde ettiği servis gelirleri ise aynı dönemde yüzde 29.6 arttı. Vodafone Türkiye abonelerinin veri kullanımı, 2018 - 2019 mali yılı ilk yarısında geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 61 arttı.

    'YATIRIMLARI SÜRDÜRECEĞİZ'

    Kurumsal segment servis gelirlerini mali yılının ilk yarısında bir önceki yılın aynı dönemine göre yüzde 12.2 artıran Vodafone Türkiye’nin CEO’su Colman Deegan, yarıyıl sonuçlarıyla ilgili şu değerlendirmeyi yaptı:

    “4.5G ve fiber teknolojilere olan yatırımlarımıza devam ettik. Bu yatırımlarımız ve dijitalleşme yolunda attığımız adımlar ile güçlü bir mali yarıyılı geride bırakıyoruz. Vodafone olarak, Türkiye’nin potansiyeline olan inancımız ile yatırımlarımızı sürdüreceğimizin altını çizeriz.”

    https://www.haberturk.com/vodafone-turkiye-mali-yariyil-sonuclarini-acikladi-2219254-teknoloji

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Vodafone 3G'de çok şarj tüketiyor, 4.5G'de çok düşük hızlar sunuyor. Bunu foruma yazan Vodafone kullanıcılarının büyük çoğunluğunda görüyoruz. 5G'de bir şeyler yapması gerekiyor. Tıpkı Türk Telekom'un 4.5G'de atılım yapıp ikinci en iyi 4.5G operatörü olması gibi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tüm operatörlerin toplam abone sayısı artmıştır, yoksa vodafone 'un herhangi bir başarısı yoktur

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türk Telekom 4.5G den sonra büyük ivme kazandı Vodafone salak salak 4G yatırımına devam ederse abone sayısı TT nin gerisinde kalacak

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Xnet X kullanıcısına yanıt
    4.5G hız testi konusuna bir göz atın derim. Ülkenin hemen her yerinden hız testleri paylaşılıyor. Çok az sayıdaki istisnai lokasyonları hariç tutarsak, Turkcell açık ara hepsinden üstün diyebiliriz.



    Şu anda bulunduğum alanda (kapalı alan) kontrol yaptığımda, bant 3'ten 4.5G yayını yapan 7 adet Turkcell baz istasyonu, bant 20'den 4.5G yayını yapan 5 adet Turkcell baz istasyonu cihazımın görüş alanında. Telefonuma Türk Telekom hattımı taktığım anda bu sayılar yarıya düşüyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gerçekten harika yatırım yapıyorsunuz bravo 4G hızları yerlerde sürünüyor
  • Xnet X kullanıcısına yanıt
    CellMapper.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Xnet X kullanıcısına yanıt
    Default olarak kullanıyorum. Herhangi bir ayar yapmanıza çok da gerek yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Xnet X kullanıcısına yanıt
    "Araba Modu" da çok kullanışlı. Hareket halindeyken bant geçişlerini, 4.5G'den 3G'ye düşüşleri falan görmek güzel oluyor. GPS üzerinden anlık rakımı görmek de hoşuma gidiyor açıkçası.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Xnet X kullanıcısına yanıt
    2G, 3G ve 4G gibi seçenekler kayıt yapılacak teknoloji seçenekleri, ekranda görünen bilgiyi değiştirmiyor. Şimdi uygulamada kayıt seçeneği açıksa bir bölgeyi gezerken o bölgedeki sinyal gücünü kaydediyor ve sonrasında da cellmapper.net sitesine yüklüyor. Buradan da gezdiğiniz yerlerdeki sinyal durumuna bakabiliyorsunuz sonradan. O seçenekler bu kayıt edilecek teknolojileri seçmenizi sağlıyor. 2G mesela bazı telefonlardaki garip Android CellID API kullanımından dolayı hatalı okunuyor bu uygulamalarda. 2G'de sinyal şiddeti sürekli -51 ise buradan 2G seçeneğini işaretlemezseniz hatalı veri kaydetmemiş oluyor.
  • Xnet X kullanıcısına yanıt
    Kayıt seçeneği kapalı iken kayıt yapmaz, yapsa da otomatik yükleme açık değilse yüklemez. Yan menüden Yüklemeler seçeneğinden kaydedilmiş veri miktarı görülebilir.
  • Xnet X kullanıcısına yanıt
    Daha önceden paylaşılmış içeriklerdir onlar. Zaten yüklediğiniz gibi paylaşsanız bile anında görünmüyor sitede, birkaç gün sürüyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.