Şimdi Ara

Vodafone Türkiye ilk çeyrek sonuçlarını açıkladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
663
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Vodafone Türkiye ilk çeyrek sonuçlarını açıkladı



    Vodafone Türkiye, 2022-2023 mali yılına ait ilk çeyrek sonuçlarını açıkladı. Vodafone Türkiye, mali yılın ilk ayını Nisan ayı olarak alıyor. Bu nedenle bu sonuçlar 2022’nin Nisan, Mayıs ve Haziran aylarını kapsıyor. Bu dönemde şirketin servis gelirleri 5,3 milyar TL olarak kayıtlara geçti.



    Vodafone Türkiye’nin mobil abone sayısı 24,8 milyonu aştı. M2M (makineler arası iletişim) aboneleri dahil edildiğinde toplam mobil abone sayısı 27,8 milyona ulaştı. Faturalı abone sayısı 17,2 milyona yükseldi. Sabit genişbant abone sayısı ise 1,3 milyon oldu.



    Mali yılın ilk çeyreğinde müşterilerin toplam mobil internet kullanımı geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 23,9 artış göstererek 919 petabyte’a ulaştı.



    Ayrıca Bkz.Vodafone Red tarifesi neden popüler? Yılda 2 milyar GB internet kullanmak!



    Vodafone Yanımda uygulaması içerisine entegre edilen e-ticaret platformu Her Şey Yanımda ve Süpermarket Yanımda platformlarındaki toplam satışlar 1,7 milyonu geçti. 2 milyonu aşkın ürün satışa sunulduğu platformda aktif satıcı sayısı 814’e çıktı. Her Şey Yanımda platformu bugüne kadar 59 milyon kez ziyaret edildi.



    Vodafone Yanımda ve Online Self Servis platformlarını kullanan aylık aktif müşteri sayısı 17 milyona ulaştı. Müşterilerin bu platfomlardaki işlem sayısı ise 441 milyonu geçti. Vodafone’un mobil cüzdan ve mobil ödeme hizmeti Vodafone Pay’in toplam kullanıcı sayısı ise 4 milyona yaklaştı.



    Vodafone Türkiye ilk çeyrek sonuçlarını açıkladı



    Vodafone Türkiye CEO'su Engin Aksoy, 2022-23 mali yılı birinci çeyrek sonuçlarını şöyle değerlendirdi:



    “Makro koşulların global ölçekte zorlaştığı bir dönemde, Türkiye’ye yatırımlarımızı artırarak devam ettiriyoruz. Mali yılımızın ilk çeyreğinde servis gelirlerimiz 5.3 milyar TL olarak gerçekleşti. Sektörümüz, yeni teknolojilerin güçlü altyapılarla buluşmasını sağlayarak gerek bireysel tüketiciler, gerek farklı sektörlerdeki kurumlar için yüksek katma değer yaratılmasına imkân veriyor. Dijital ekosistemdeki bu değişimin bir parçası olmaktan ve altyapı yatırımlarımızla dijitalleşmeyi herkes için erişilebilir kılmaktan mutluluk duyuyoruz. 2030 yılına kadar tüm sektörler, devlet kurumları ve vatandaşlar dahil olmak üzere toplumun tüm bileşenlerini yeni nesil teknolojiler ile buluşturmak ve tamamen dijitalleşmiş bir ülke olmak için gerekli adımları atmamız önem taşıyor. Bir yandan da Türkiye Vodafone Vakfı çatısı altında sosyal yatırımlarımızı aralıksız sürdürüyoruz. ‘İyilik için teknoloji’ vizyonumuz çerçevesinde bugüne kadar reel değeri 104,3 milyon TL olan 16 projeye destek olduk. Bu projelerle, 4,2 milyon kişiye eriştik. Vodafone olarak, ülkemizi dijitalleşme liginde hak ettiği yere getirmek için paydaşlarımızla beraber var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz.”









  • Vodafone Pay turkcell kadar sağlam bir alt yapısı yok zırt pırt bozuluyor ödeme sistemi ayrıca sanal kart oluşturuyorsunuz otomatik üzerindeki rakamlar bile yanlış o yüzden içerde paranız kalır aman ha içeri nakit yüklemeyin derim :) fiziksel kartını desen her bayii satmıyoruz diyor bulmanız imkansız paranız içerde resmen rehin kalıyor 200tlyi zor kurtarım ben içerden:)

  • Data hatları bile yok vodafoneyi eskiden severdim de çok soğudum.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Milletin kalite değil problem sevdiğinin ispatı Vodafone'nun bu istatistikleri.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Sınırsız interneti çantadan hediye çıkaran noel baba gibi dağıtıyorlar ama hediyelerin içi boş internet çekmedikten sonra sınırsız internet ne işime yarayacak, zaten maksimum 15 mbps sınırlanmış bunu optimize bir şekilde alsak yine şükür edeceğiz ancak internet sürekli kesiliyor aldığımız hız ise maks 4-5 mbps

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Zorla satmıyorlar, beğenmiyorsan kullanma


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tekst79 T kullanıcısına yanıt
    Vodafone firmasında çalıştığını belli etmeseydin keşke ifşa oldun buralarda bak oldumu şimdi .d

  • Zorla faturalı hat dayamak fikri ilk kimden çıktı acaba? Gayet uygun kolaypaket leri vardı sonra dediler ki şişirelim bu kolay paket fiyatlarını da faturalı itekleyelim. Neyseki numara taşıma mümkün

  • Müşteri hizmetleri başta telefonlara cevap versinler engelli olarak destek sosyal yaralamak istedim mail attım 7 kere adres bulamadı diyor ??

  • bir kaç ay önce vodafondan çıktım. Türkiyenin net en rezalet operatörü

  • Ya murekkep arkadaş da sürekli vodafone'u yerden yere vuruyo falan filan hebele hübele..
    😜🤪
    Tmm lan tmm vodafone supersin lan sen😘
    Oldu mu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • valla ben beğeniyorum kampanyaları hoşuma gidiyor çekiyor da yani

  • HİHİHİHİİ düşük hızın neyini seviyorsanız

  • kalite 5 para etmez ama paketler güzel.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Vodafone ilk önce şebeke kalitesini artırsın.internet kullanmak eziyet gibi.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • DH Misafiri D kullanıcısına yanıt
    Maalesef aynı sorunu bende yaşadım, doğru maili buldum ordan attım ama ordan da dönüş olmadı, cimere şikayet edip, operatör değiştirdim, muhatap bulamıyorsun, sistem Paket öneriyor ama bana göre değil, sistemden işlem yapamayınca ne bayi ne müşteri hizmetleri ne de istedikleri maille ulaşamıyorsun o yüzden hizmet kalitesi çok kötü

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 2 senedir Vodafone kullanıyorum İstanbuldayım internet hızı bölgesel olarak çok değişiyor Otobüsle seyahat esnasında çok donuyor TV uygulamaları vardı aşırı aktif olmasada kullanıyordum Nedense kapattılar Yanımda uygulamaları ise hem arayüz hem akıcılık hemde zırt pırt donması nedeniyle berbat (telefonum s22+) Hali hazırda kullandığım paketi 5gb artırıp ücreti yüzde 50 zamlı şekli devam etmemi bekliyorlar Vodafone a 150tl vereceğime turkcell'e 200tl vermeyi düşünüyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu vodafoneden mennun olanıda görmek samanlıkta iğne aramak gibi bişey.


    Eskiden Turk Telekom tü kaka denirdi.

    Turk Telekom bile şu anda Vodafone'den iyi :)

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.