Şimdi Ara

Vodafone SuperNet Kullanacaklar Kesinlikle Uzak Durun.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
562
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba Arkadaşlar;

    3 Aydır Vodafone SuperNet 16 Mbps’a Kadar Limitsiz 60 GB AKN Tarifesi Abonesiyim. Bu Lanet Firmaya Geçtiğim Günden Beri İnternette Sıkıntılarım Bitmek Bilmedi.

    1 Hafta Boyunca 1000’e yakın kopma yaşadım ve gördüğüm en yüksek download hızı 1.56 Mb/s.

    Her gün kendilerini arayıp arıza kaydı bırakmaktan bıktım. Ertesi gün arayıp sorununuzu çözdük diyorlar fakat değişen en ufak bir şey bulunmamakta.

    Vodafone SuperNetin Zararlarını Şöyle Sıralayabilirim;

    İnterneti Kullanmadığım halde her ay paralarını ödüyorum
    Parasını Ödeyip Kullanmadığım İnterneti Düzeltsinler diye her gün arayıp arıza kaydı bırakıyorum. Bu ay 186 TL telefon faturası gelmiş.
    Parasını verdiğim halde interneti kullanamadığım için yan komşumun internetini kullanmaya başladım ve her ay onlara para vermeye başladım.
    31.08.2016 Tarihinde Hem Tüketici Heyetine, Hemde Savcılığa Vodafone Hakkında Dolandırıcılık Suçundan Dava Açacağım. Gelişmeleri de sizlerle paylaşacağım.

    Buyrun Vodafone SuperNet Kalitesini Sizlere Sunuyorum. Farklı günlerde yapılmış hız testleri sonuçları.

     Vodafone SuperNet Kullanacaklar Kesinlikle Uzak Durun.
     Vodafone SuperNet Kullanacaklar Kesinlikle Uzak Durun.
     Vodafone SuperNet Kullanacaklar Kesinlikle Uzak Durun.
     Vodafone SuperNet Kullanacaklar Kesinlikle Uzak Durun.
     Vodafone SuperNet Kullanacaklar Kesinlikle Uzak Durun.
     Vodafone SuperNet Kullanacaklar Kesinlikle Uzak Durun.
    Hala bu firmaya geçmeyi düşünen arkadaşlar varsa bu rezilliği gördükten sonra aynı şeyi düşünürler mi bilmiyorum.

    http://bozkurt.biz.tr/her-telden/vodafone-supernet-kullanacaklar-kesinlikle-uzak-durun



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OmerFan -- 31 Ağustos 2016; 13:32:43 >



  • Hat değerlerini yazabilirmisin modem üstündeki



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Overmedia -- 31 Ağustos 2016; 13:55:19 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Turkiyede gorup gorebilecegin en berbat iss ttnet tahhutum bitmisti vf ye gecim dedim baska abonelerden gecislrde 5 gun dediler direk gecisler 1 hafta sanirsam en gec nese 5 gun gecti olmafi aradan bir 5 gun daha gecti mesaj geldi aktivasyon islemleriniz tamamlandi kullanici adi ve sifre geldi nese modem ayarlarini nyaptim sinyal gelmedi aradimnariza kaydi biraktim geldiler adamlar bile cozemedi ne oldugunu bizzat baslarindaydim benim saha gorevlileri onceden beri tanirim port saglam sinyal var dior ama direkte bakiyir sinyal yok adam defalarca denedi birsey elde edemedi dedi gelez sonra bidaha aradim mh dedim olmadi bidaha ariza kaydi geldiler yine fos cikti kablolama ekibi gelcek dedi nese onlar geldi yinr bir cozum bulamadilar sonra dedimki ttnet abineligim iptal oldumu yok dediler direk gecmissin hay dedim yapcaginiz ise port vodafane bagli ama abonelik ttnette bide ondan ugas.aradan 8 gun gecti toplamda oldumu 18 aktivasyondan sonra 14 gun icinde iptal etme hakkim vardi aradim iptal edin dedim neymis efendim kurrden yollacakmisim mail yokmu var dedi evrak kimlik gotosu dilkceyi ordan yolladim iptal sureci basldi 2 gun sonra arandim dediler donduralim yok dedim iptal edin 20 gun oldumu iyikide ttnet abibeligim iptal olmamis hemen bir ikna kampanyasi aninda netim geldi bukadar berbat ve amator iss gormedim ben aradan 1 ay gecti bir bakim jet faturaya bide ne gorum 20 lira fatura cikartmislar hmen btk ya ve mh aradim 2 gun sonra donduler ipatal ettirdim faturayyi bukadar piskinlik olamaz 20 gunde 0 hizmet turkiyr nelerle ugrasiyor tamam ttnet pislik yapabilir engelleyebilir de sizde onleminizi alacaksiniz bu isi yapiyosaniz musteriyi magdur etmenin geregi yok madem yapamiyosnuz yapmayin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben 10 aydir kullaniyorum. Sikinti cekmedim daha hic. Bu arada hat degerlerinizi atin isterseniz daha saglikli yorum yapalim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anteke31 A kullanıcısına yanıt
    öncelikle geçmişş olsun vodafone kızıyorsunuz ama Türk telekom hat vermemekte israrcı müşteri kaybetmemek için yapıyor bunları eğer türk telekomdan alırsanız hemen açıldı hattım demışşınız ama diger ISS lerde bu süre 1 haftayı buluyor kimi yerde port yok diyor yanı zorluk çıkartıyor vodafone dünya markası kullanmadım henüz ama türk telekom gibi kan emicilerden iyidir cep telefonu hatlarını kullanıyorum süpriz fatura derdin yok en azından bu bile büyük başarı
  • Simdi hocam zaten belirttim orda biliyorum ttnetin engelledigini ama bir iss bu isi yapiyosa gerekli yaptirimlari yapmak zorunda sen toptan aliyorsun ve parasini pesin veriyorsun ttnete ama musteriye gelince ttnet engelliyor dior bence bahanelerin arkasina siginmasin sen bu isi yapiyosan musterilerini memnun edceksin para kazanmak icin bunu yapcaksin hepsi birbirinden uc kagitci ttnet te ayni ama bir sikinti oldugunda hemen gelip hal ediyorlar ama diger iss lerde bu biraz uzun suruyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben bu firmaları gerçekten anlamiyieum 16 mpbs te kadar ne kardeşim. adamin altyapisini incele de sana vereceğim hiz su kadar yoksa adam neden sana taahhüt versin değil mi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.