Şimdi Ara

VODAFONE SüperNet FİBERMax (FTTH/GPON) -ANA KONU- (490. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
10.197
Cevap
116
Favori
540.171
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
32 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 488489490491492
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 14 aralıkta taahhütüm bitiyor 100mbit 86 lira. 10 gün önce 3-5 kere aramışlardı ama teklifi kabul etmedim. Taahhüt birimini direk arayamıyorum, onun yerine dün akşam direk vodafone’u aradım. 12 ay 105 lira teklif var ama taahhütünüzün bitmesini bekleyin o zaman daha iyi teklif alırsınız dediler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DivingDeep -- 27 Eylül 2022; 22:28:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DivingDeep kullanıcısına yanıt

    Benim de 25 kasimda bitiyir 105 lira iyiymis sonra fiyatlar artabilir hangi numarayı aradiniz ?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DivingDeep kullanıcısına yanıt
    Şuan ki tarife 100 mpbs miydi.?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • arkadaşlar merhaba, superonline fiber üzerinden vodafone fiber 100 mbit kullanıcısıyım..Şu an 100 TL civarı ödüyorum..Taahhüt Ekim ayının ilk haftası bitiyor..


    0 850 542 95 46 kampanya birimiymiş o telefonu aradım, 12 aylık toplam taahhüt de 115 TL ilk 3 ay, geri kalan 9 ay için 130 TL herşey dahil fiyat sunuyorlar. Başka bir teklifleri yok.


    Taahhüt bitişini bekleyip öyle mi arayayım ? yoksa taahhüt bitişi direkt e-devlet üzerinde iptal için başvurup onların aramasını mı bekleyeyim bilemedim.


    Açıkçası sizlerin söylediği gibi 105 TL gibi bir rakam önerseler 12 ay için kabul ederim..hatta müşteri temsilcisine 105 TL rakamını söyledim ancak bu fiyat mümkün değil , onlara 22 TL bağlantı ücreti ve 20 TL modem kira ücreti dahil değildir filan diye kandırmaya çalıştı..

  • benimde 15 ekimde taahhüttüm bitiyor. Kablonet üzerinden 50Mbps bağlantı alıyorum hat 100Mbps karşılasa da anlaşmaları gereği 50nin üstüne çıkamıyorlarmış.


    Müşteri hizmetleri aradı ve ilk 3 ay 125tl kalan 9 ay 140tl önerdi kabul etmedim binada tt fiber var kablonet var rakipleriniz daha hızlı interneti daha uyguna veriyor dedim ama maalesef önerebileceğim başka seçenek yok dedi ben de peki o zaman devam etmem taahhüt bitince dedim.


    Bu görüşmemizden beri arayan soran yok 1 ekim de zam gelecek deniyor ne yapacağımı bilemedim şimdiden anlaşmak ve iyi teklif oluşsun diye e devletten iptal istesem acaba taahhüt öncesi iptal ettiğimden ceza çıkar mı?


    50 Mbps için en uygun teklif alan ne kadar ödemekte? bilgilendiren olursa sevinirim arkadaşlar

  • muyguc M kullanıcısına yanıt
    15 Ekim de sözleşmem bitecek ve 1 ekim itibariyle tüm servis sağlayıcılarına zam geleceği söyleniyor. Yani 2023 zammı şimdiden yansıtılıyor.

    Yıllardır 50 mpbs olarak kullanıyorum normalde alt yapı 100 mpbs kadar destekliyor. 2 gün önce aboneliğe devam edeceğimi söyledim ve gerekli işlemleri yaptık.

    İlk 3 ay 85 TL, kalan 9 ay ise 100 TL olarak güncelleme yapıldı.

    Normalde 70 TL ödüyorum.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Teknolojikadam07 kullanıcısına yanıt

    güzel teklif bana sunsalar ben de kabul ederim. Özelden müşteri numaranızı paylaşır mısınız? Belki ben de sizi referans göstererek kullanırım

  • vodafone fibernet 100mb kulanıyorum. bugun farkettim upload 19mbit görünüyor.


    https://www.speedtest.net/result/13750532550.png

  • Bu vodafoneda 200 mb limitsiz fiber var mi ? Sitesinde goremedim.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 3 aydır evde değilim dün itibariyle internet hizmetini dondurdum. Xiaomi wifi pro expert cihazı da haliyle çevrimdışı oldu. Hizmet tekrar aktif olunca wifi pro yu yeniden kurmak gerekmiyor değil mi.?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • mert_has kullanıcısına yanıt

    Vardı, hatta ben şu anda kullanıyorum.

    Kendi fiber hattında 500 ve 1000'lik paketler beklerken 200'lükleri kaldırdılar.

    1 aydır sitesinde görünmüyor.

  • yakamoz01 Y kullanıcısına yanıt

    Pandemi başladıktan 3 ay sonra hem 100 hem 200'lük paketlerin uploadlarını 20 olarak güncellediler.

    Kendi fiberi ise halen böyle devam ediyor.

  • isoomail kullanıcısına yanıt
    Evet ama bende bu bir süre sonra tekrar 10 megabite düştü. Bence çoğu kişi de aynısını yazdı sağda solda okudum. Şu anda 100 megabit hız kullanıyorum ve en az 1 yıldır da hız 5 ile 10 megabit arasında değişti. Birkaç aydır 10 megabit. 20'yi uzun zamandır göremedim ben.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende İstanbul'dan Tekirdağ'a taşındım. Bulunduğum bölgede sadece Vodafone fiber altyapısı var. Türktelekom altyapısı ile VDSL alınıyor. Verimsiz VDSL ile 3 ay kadar dayanabildim. 1 ay önce ile şimdiki fiyatlar baya değişmiş. Bugün yarın tekrar bi zam geleceği konuşuluyor yine.


    Vodafone faturalı olduğumuz için 15₺ indirim + Faturalı hattımıza her ay 16GB ücretsiz internet ;


    200mbps paketi

    6 ay 87₺ + 20₺ Modem kiralama bedeli = 107₺

    18 at 189₺ + 20₺ Modem kiralama bedeli = 209₺


    Hız testi down 200 mbps / upload 20mbps


     VODAFONE SüperNet FİBERMax (FTTH/GPON) -ANA KONU-




  • Buradaki yazılan fiyat paylaşan arkadaşlara bakınca ben Vodafonenetten soğumaya başladım......


    Millet 100-200mbps hızları 100tl civarına aldıklarını söylüyorken ben 4 yıldır kullanıyorum ama buna rağmen arayan müşteri hizmetleri bana 50 mbps hız için en düşük teklif olarak 3 ay 125tl 9 ay 140tl öneriyor şimdi buna göre ya vodafonenet müşterilerine saçma bir politika yaparak acayip fiyatlandırmalara gidiyor ya da forumda reklam yapan arkadaşlar var bu fiyatlar gerçek değil.


    Bu fiyatları müşteri hizmetlerine söylediğimde aldığım yanıt böyle bir durum yok mümkün değil Kdv dahil değildir modem ücreti vardır vs vs şeklinde oluyor..


    Bana uygun fiyat alan kişiler müşteri numarasını özelden yazabilir mi? Bende bu sayede bakın mümkünmüş şeklinde müşteri hizmetlerine sunabilirim.

  • muyguc M kullanıcısına yanıt

    Kasimda taahhutum bitiyor 100 mb sinirsiz 91 lira oduyorum 80 lira odeyeni de okudum burda yani bu fiyatlar gercek telefonda gorustugun maasli personel de bunu cok iyi biliyor sana oyke demesi normal ne desin biz tuttugumuzu opuyoruz mu diyecek malesef telekom mobil kullaniyorum aynisi orda da var 12 gb 50 lira oduyorum ayda 3 defa ucretsiz ispark avantajim var mesela

    Burda kimse de size ben uyguna kullaniyorum alin musteri numaram beni referans gosterin demez derse asiri iyi niyetlidir :)

    Burasi ortadogu hocam pazarlik kiran kirana yoksa tuttuklarini opuyorlar ...


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • muyguc M kullanıcısına yanıt

    Vodafone'un kendi fiberini kullanıyorsanız daha uyguna fiyat sunabiliyorlar.

    Ama, Vodafone kullanıyorum diyerek aslında Türk Telekom VDSL gibi başka firma internetini kullanıyorsanız orada fiyatlar ne yazıkki daha yüksek.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4 yıl kadar önce digitürk kullanıyordum o zaman forumda birbirimize müşteri numaralarını paylaşarak uygun fiyatları referans gösterip kullanabiliyorduk ki forumda yardımlaşmanın maksadı da bu olmalı ayrıca şunu da merak ediyorum diyelim ki müşteri numaramı verdim bu durumun bana ne zararı olabilir ki? :)


    Evet her firmada var bu pazarlık olayı ancak vodafonenet müşteri hizmetlerinin burada yazan bilgi paylaşan sizleri yalancı çıkarması ayıp. Şunu diyebilir evet böyle paketlerimiz de var ancak sizin profilinize tanımlanmamış durumda diyebilir.


    Vodafonenet bana 125tl altına bağlantı yok diyor yani değil 100-200mbps 50 mbps bile en uygunu size sunduğumuz bu tarife diyor. Daha uyguna aldığını iddia edenler modem ücretini kdvyi yansıtmadan konuşmuşlardır diyor. Pazarlık yapıyor olabilir ama pazarlık yapılırken kullanılan tarz da önemli.

  • 5 senedir kendi altyapısıyla vodafone fibernet kullanıyorum.Geçen ay aradılar ve 2 yıl daha uzattık taahhütü.100mb paketim var abone olduğumdan beri ve hızda hiç azalma kopma vs yaşamadım.Ama son bir iki haftadır ara ara hem yavaşlama hem de kopma yaşıyorum.Dediğim gibi 5 senedir hiç bir problem yaşamadığım için bana can sıkıcı geldi bu durum.Sanırım fiyatlarla oynama yapıp kaldırabileceğinden daha fazla yeni abonelik yaptılar.Yoksa bugüne kadar hiç böyle problemler yaşamadım.Ne zaman test etsem 98-99mb download hızı alıyordum.Hiç bunun altında değer görmedim.Ama son zamanlarda bir kaç kez 75-80mb hıza şahit oldum.Akşamları da dijital platformlarda ender de olsa tek tük takılma oluyor.Mesela geçen sene bile youtube ta 4k videoları hiç takılmadan cam gibi oynatırdım şimdi arada tekliyor.Sanırım bu konu da bununla ilgili.İnsan dsl değil de fiber kullanınca böyle şeyler can sıkıyor.Sizlerde durum nasıl?Yer İzmir ilçe Konak bu arada.





  • Yıllardır 12-14 mbit arası ADSL kullanıyorum. TT, Türknet ve son olarak Netspeed kullanıyorum. Geçen aylarda bizim buraya fiber altyapı geldi fakat hangi firma getirdi pek dikkat etmedim. 2 gündür kafama takıldı bu durum ve altyapı sorgulamaya karar verdim (ttnet altyapıdan sorguladım genelde). Altyapı sorguladığımda herhangi bir altyapı görünmüyordu ve bu garibime gitti. Netspeed fiyatları son zamanlarda uçurduğundan başka firmaya geçmeye karar verdim fakat onlar da altyapımın olmadığını söylediler ve aynı porttan 14 mbit hız vermeyi teklif ettiler ve fiyat 125tlydi. Dün apartmana girerken yerleştirdikleri kutu dikkatimi çekti üzerinde vodafone yazıyordu. Bir de son olarak vodafone üzerinden altyapı sorgulayayım dedim ve gördüm ki bizim altyapı vodafone üzerinden çekilmiş. 200 mbit'e kadar paketler çıktı karşıma. Çocuk gibi sevindim desem yeridir. 200 mbit 6 ay 102 tl sonraki 18 ay 184 olmak üzere başvuruda bulundum hemen. 10dk geçmeden arandım ve bana altyapının yeni çekildiğini ve bizim bölgeye özel(m. hizmetlerinin söylediği bu belki herkese aynısı söyleniyordur bilemiyorum.) 3 ay bedava kalan 21 ayda 150tl+20 modem 200 mbit paketi olduğunu söyledi ve tabii ki direk kabul ettim. Yarın kuruluma gelecekler. İçimde garip bi sevinç var. 11-12 senedir adsl kullanıyorum ve ilk defa düzgün bir internete kavuşacağım.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smalhero -- 12 Ekim 2022; 18:49:30 >




  • 
Sayfa: önceki 488489490491492
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.