Şimdi Ara

VODAFONE SüperNet FİBERMax (FTTH/GPON) -ANA KONU- (203. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
10.197
Cevap
116
Favori
540.172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
32 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 201202203204205
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • HakanG22 H kullanıcısına yanıt
    Kendi altyapısını kullanıp kullanmadığını nasıl öğrenebilirim peki? Bina girişindeki kutularda Vodafone yazıyor ama nihayetinde kabloların hangi servis sağlayıcıdan geldiğini nasıl bilebilirim.

    Multiplayer oyunlarda ping sorunu mevcut internetim ile yaşıyorum, bu sorunu minimuma indirirler mi aslında bu sorunun cevabını aramaktayım.

    İlginiz için teşekkür ederim.
  • HakanG22 H kullanıcısına yanıt
    Arasalar diyeceğim çok şey var. Bekliyorum.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • BeyazBüyü B kullanıcısına yanıt
    Kutuda Vodafone yaziyorsa altyapi vodafone'un

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ogulcanbb kullanıcısına yanıt
    Yardımınız için teşekkürler.
  • bugün interneti bağladılar, 100 mbps 200gb kotalı paket almıştık. nokia G-240W-C modem verdiler. ethernet kablosuyla 75-90 mbps arası hız alıyorum. bu da ethernet kablosundan kaynaklı sanırım şu an evde cat5 kablo var. wifi ye gelince modemin yanında telefonla en fazla 25mbps, laptopla en fazla 40mbps hız alıyorum. ayarları biraz kurcaladım ama pek bir şey anlamadım. ayarların ekran görüntülerini aşağıya ekledim yardımcı olursanız sevinirim.






  • 2.4 ghz kablosuzda (SSID LastHope) 25-40 mbps almanız normal. Pratikte çoğu kişi 2.4 ghz'de bu hızları alıyor. Daha yüksek hızları alabilmek için 5 ghz'i(SSID Tolga) etkinleştirmeniz gerekir. Onu etkinleştirdikten sonra 5 ghz üzerinden bağlanırsanız daha yüksek hızları görebilirsiniz. (Tabi bağlandığınız cihazların da 5 ghz desteklemesi gerekir. Desteklemiyorsa kablolu bağlanmak ya da bağladığınız cihaz laptop vs ise ac destekli usb wifi adaptör almak dışında yapabileceğiniz bir şey yok maalesef. )



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EnemyTerritory -- 17 Kasım 2018; 16:43:05 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bant genişliğini 40 mhz yap çevrende fazla 2.4 ghz sinyali varsa parazitlenme yapar wifi de 100 Mbps zor en iyi performansı kablolu da alırsın
  • EnemyTerritory E kullanıcısına yanıt
    Xeqona X kullanıcısına yanıt
    laptop ve telefon 2.4 destekliyormuş. hp nin sitesinde 5ghz için bi program yükleyin yazmışlar ama sonuç yine aynı çıktı.

    şu an çevremde 20ye yakın wifi görüyorum. 40mhz de telefonda denedim 25mbps den 60mbps ye çıktı.

    kablo kullanmak istemiyordum ama mecbur cat6 kablo alacağız.
  • Ethernet kartı kaç Mbps destekliyor
    100 Mbps destekli kartlar tam 100ü görmez
  • Xeqona X kullanıcısına yanıt
    100mbhs destekliyormuş hocam. evde şu an cat5 ve cat5e ethernet kablosu var. cat5e kardeşimin bilgisayarına takılı onda 98mbps hız aldık. bende de şu an cat5 kablo var bende 95i gördüm. bendeki kablo kısa olduğundan şu an deneme amaçlı modemi odama aldım, bir iki güne yeni kablo alırım.

    bir de hız yüksek olmasına rağmen arada bazı siteler çok yavaş açılıyor. biraz önce dh ye giremiyordum şimdi de youtube a giremiyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi One More Light -- 17 Kasım 2018; 17:43:19 >
  • ogulcanbb kullanıcısına yanıt
    Akşam göçüyormuş



    Gerçi TT 1.seviye taşıyıcı kullanıyor da noluyor Onda da ping az değil. Demek ki TT de Seabone kullansa artık internete randevu ile gireceğiz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ö1f1 -- 17 Kasım 2018; 19:3:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam dh ye girememen normal site ara ara çöküyor youtube konusunda bişey diyemiycem 1 gbps ethernetler de 110 mbps civarı görürsün youtube ping testi atar mısın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ö1f1 kullanıcısına yanıt
    Aynen

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Xeqona X kullanıcısına yanıt
    dh yi zaten garipsemedim

    min:32ms max:35ms ort:33ms çıktı.

    birde microsoft a vpn açmadan giremiyorum. aradım sordum siteyle alakalıdır dediler sonra telefonun kendi internetiyle girip baktım sorunsuz açıldı. aradan biraz zaman geçtikten sonra girebildim ama şimdi yine giremiyorum
  • arkadaşlar bende bugün vodofone fiber baglattım diger firmayla tahattümün bitmesine 1 ay var bunun cayma hakkını vodofne karşılıcaz dedi ama nasıl olcak şimdi dogrudürüst bilgi alamadı müşteri hizmetinede bir türlü ulaşamadım bilgisi olan arkadaşlar yanıtlayabilrmi 2si bugün 15.30 gibi kuruluma geldiler akşam 7de aktif oldu internet hız çok dalgalı ben 50 mbs dowload 150 gb kotalı tarifeden aldım hız testi yaptıgımda 50 mbs hız 5 mb download alıyorum ancak 1 dk geçmeden tekrar yapıyorum ping yükselmiş 20lere kadar düşen bir hız var hiç stabil degil birde sürekli kopma oluyor 15-20 saniyelik özellikle twitch izlerken başıma geldi binaya kadar fiber çektiler neden böyle bir sorun oldu bilgisi olanlar lütfen yardım edin yoksa cayma hakkımı kullanıp iptal ettirmeyi düşünüyorum
  • Arkadaşlar bende gecen eve vodafone fiber max 24/150 GB 54.90 eko mini paketini çektirdin. Kablonet üzerinden odadaki uydu anten kablosıyla bağladılar. Verdikleri modem netmaster ve çok dandik bir şey. Arayüzden modeme reset vs gibi işlemler nasıl yapılıyor ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • komando3985 K kullanıcısına yanıt
    hocam altyapı neydi acaba? yoksa vodafone'un kendi altyapısımı?
  • Modem arayüzüne girdikten sonra durum sekmesinde güvenlik kısmı var. Orda yeniden başlata tıkladığınızda modem yeniden başlar. Diğer ayarlar için de modemin kullanım kılavuzuna bakabilirsiniz:https://www.turksatkablo.com.tr/userUpload/sayfa/internet/kk/kk_infinity401.pdf

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • muslumgurses kullanıcısına yanıt
    aynen kendi altyapısı binın içine kadar eve kadar fiber kablo çektiler gpon diye geçiyor zaten
  • Vodafone fiber ilk 2 ay fatura bizden kampanyamiz devam ediyor. Yeni kurulum ve ya tasima yapanlar kasim ve aralik faturasi odemiyorlar. Ayrica tasima yapanlar yine her zamanki gibi 500tlye kadar vodafoneden bu meblayi rücu edebiliyorlar :) fiyatlarimiz mh'den de uygun. Kampanya icin son 33 kişi. hemen bana ulasin avantajlardan yararlanin :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 201202203204205
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.