Şimdi Ara

VODAFONE SüperNet FİBERMax (FTTH/GPON) -ANA KONU- (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
10.648
Cevap
116
Favori
585.839
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
34 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: semih_izmir

Aferin öğrenmişssin sonunda:) Ortalığı ayağa kaldırmıştın eksik bilgilerinle en azından doğru bilgiye kavuşmuşsun sonunda tebrik ederim

Hocam bina yöneticisiyim vodafonedan geliyoz fiber dosuyoz dediler sozlesme cok kisaydi zaten uc bes cumle okudum tebligatname bisey olmaz deyop imzaladim gpon cekecekler bina duvarlarini kirmazlar demi tum bina agzima eder

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Asus Strix Nvidia GTX 1080 Sli, 2x8 GB Corsair DDR4 3000 MHZ, Fsp Platinum 1000W, Amd Ryzen 7 1800X, Asus Prime X370-Pro, Pny 240 GB Sata SSD, Samsung M2 NVMe 970 Evo 240 GB, WD10EZEX, Corsair Void Pro Wireless 7.1 Headset, AOC G2460PF 144 HZ, BenQ GW2270H...
    Xiaomi Mi MIX 3,Opel Grandland X 1.2 130 HP AT6 Excellence 2018, Dacia Sandero Ambiance 1.0 2018, Peugeot 308 1.2 Puretech 130 HP Allure 2014.
  • Profilinize baktığımda konum olarak Çorum gördüm.Vodafone'nun Çorum'a kendi fiber alt yapısını henüz getireceğini sanmıyorum en azından bana verilen bilgilerde Çorum ismi geçmedi ki şayet böyle bişey varsada sevindim sizin adınıza ama apartmana ankastre kurulmadan once caddenizde veya sokağınızda Vodafone Fiber optik kazı çalışması yapılması gerekiyordu ki sonra Saha elemanları apartman yöneticilerinden böyle talepte bulunsun neyse konu fazla uzadı kırıp dökme işi oluyor ama apartmana zarar verilmiyor çünkü sıva,alçı işlemini Vodafone yapıyor işlemi bitirdikten 1-2 gün sonra.

Vodafone
    Her An İnternete Bağlı Kal
    http://www.vodafone.com.tr/Net/supernet-fiber.php

Ben yinede önemli kısımları resimli şekilde gösterdim daha fazlası için
    Vodafone
    Her An İnternete Bağlı Kal
    http://www.vodafone.com.tr/Net/supernet-fiber.php

Bu mesaja eklenen görseller:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi semih_izmir -- 27 Şubat 2016; 15:11:54 >

• quote:

Arkadaşlar Vodafone SüperNet Fiber+ paketinin yeni web sitesi aşağıdaki linktedir gerekli bilgileri görebilirsiniz :

Ben yinede önemli kısımları resimli şekilde gösterdim daha fazlası için

Müsaitiz ama gelen yok

• Takip

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Msı B250 Gamınq m3//i5 7600//C.m 212x Evo//8x 2400 Corsair ddr4//Asus qtx 970x2 Strıx//Corsair 240 gb ssd 550/530//1 Trb Western B. 64 mb//Thermaltake 875 w//C.m 942 HafX//Logitech g502 mouse//Logitech g633 7.1 kulaklık//Logitech g103 klavye//Asus pb287q
  • Bir çok insan indirme hızımı merak ediyordu ortalama olarak resimdeki gibidir....

https://www.technopat.net/2016/01/15/802-11ac-standardi-nedir-ihtiyaciniz-var-mi/
    Gigabit ethernet portu ile wireless ac nin ne alakası var. Arkadaşın bahsettiği ethernet farkındaysan. Sen wireless ile ilgili link paylaşıyorsun. Evet gigabit ethernet portu 5 6 senelik bilgisayarlarda bile var.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Tt'nin tekellikten çıkarılması geç kalınmış bir durumdu.

Herneyse benim superonline ile sözleşmem ekimde bitecek o zamana kadar vodafone gelirse ona geçme ihtimalim var çünkü hız benim için daha önemli. Oturduğum yer Mersin/Yenişehir (Hürriyet). Mersinde olup vodafone çalışması gören olursa ara sıra bilgi versin :)

• Şu 100mbit 240gb lık tarife süper. Ben 50mbit Türkcell tv+ tel için 68tl ödüyorum ama kota 150gb. Aylık kullanımım genelde 250gb. Keşke süperonline da 240gb yapsa kotayı. İsterse 1000mbit olsun internet akn dolduğu Zaman eşşekten düşmüş karpuz gibi oluyorsunuz. Birde son Zamanlarda süperonline cıvıttı. Twitchde source kalitede yayınları izleyemiyorum. Vodafone da Nasıl acaba

• quote:

Sıkıntı yok girdim Online oyun oynuyor Türkler küfür ederek Kasma,donma olmadı bende..

Hocam merhaba bugün bize de geldiler tanıtım amaçlı da anlattılar falan, ben de donanıma bakayım dedim başlığın sahibinin de yeşilyurtlu olduğunu görünce çok sevindim bir anda.

Önceden hangi interneti kullıyorudunuz? Ben şuan uydunet kullanıyorum ve memnun sayılırım fakat online oyun oynandığı için evde vodafone yurtdışı çıkışları ve ping durumu falan nasıl diye merak ediyorum. League of legends ya da dota falan oynuyor musunuz, ya da playstation falan?
    Merhaba İzmirli arkadaşım Önceden TTnet kullanıyordum 5 mbit. Uydunetten genelde herkes memnun çünkü alt yapıda çok yatırım yapıldı İstanbul/Anadolu ve İzmirde...Senin tek sıkıntın Akn sanırım ve uydunetin ping sorunu var bildiğim kadarıylan..Vodafone Fiber+'a gelecek olursak daha emekleyen bebek kıvamında sayfamada şöyle bi göz atacak olursan kablosuzda sıkıntı yaşıyorum onunda modem kaynaklı olduğunu düşünüyoruz.Ping olayıda 16-32 arası çünkü İp'i ben İstanbuldan alıyorum bunun Pİng'e etkisi azda olsa var tabi bu durum zamanla düzelicek.... Malesef oyun hiç oynamıyorum eskiden atari salonlarına giderdim ama @ hotel california arkadaş rica ettiği için girdim test ettim sadece yoksa alakam ok oyun siteleri ile.... Sonuç olarak kabloluda stabil olarak 95 /9 alıyorum net...Yanılmıyorsam Frankfurt testi yapmıştım sayfaları incelersen görürsün...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi semih_izmir -- 24 Şubat 2016; 23:47:45 >

• quote:

Merhaba İzmirli arkadaşım Önceden TTnet kullanıyordum 5 mbit. Uydunetten genelde herkes memnun çünkü alt yapıda çok yatırım yapıldı İstanbul/Anadolu ve İzmirde...Senin tek sıkıntın Akn sanırım ve uydunetin ping sorunu var bildiğim kadarıylan..Vodafone Fiber+'a gelecek olursak daha emekleyen bebek kıvamında sayfamada şöyle bi göz atacak olursan kablosuzda sıkıntı yaşıyorum onunda modem kaynaklığını olduğunu düşünüyoruz.Ping olayıda 16-32 arası çünkü İp'i ben İstanbuldan alıyorum bunun Pİng'e etkisi var azda olsa var tabi bu durum zamanla düzelicek.... Malesef oyun hiç oynamıyorum eskiden atari salonlarına giderdim ama @ hotel california arkadaş rica ettiği için girdim test ettim sadece yoksa alakam ok oyun siteleri ile.... Sonuç olarak kabloluda stabil olarak 95 /9 alıyorum net...Yanılmıyorsam Frankfurt testi yapmıştım sayfaları incelersen görürsün...

Tamamdır teşekkürler. Peki bildiğiniz tanıdığınız biri var mı bu süperneti sizden başka kullanan falan onlara da bir sormak isterim, çünkü oyun için ping ile hızda çıkan ping genelde çok farklı oluyor.

• Teemo Erdoğan kullanıcısına yanıt
    Türkiyede bir tek ben kullanıyorum dermişim İzmirde 100 Mbps hızı alan tek kişi benim zaten 13.kişiyim diğer kişiler 32'lik ve 64'lik paketi almışlar..Bu arada ping olayı seni tatmin etmez şu an 1-2 Ms falan düşünüyorsan zaten İp'i İstanbuldan alıyoruz daha alt yapının tamamlanması tam anlamıyla 6 ayı bulur heralde tabi beta müşterisi olarak Genel Müdürlükten her 2 güne bir arıyorlar zaten bende düşüncelerimi dile getiriyorum o yüzden daha hızlı ilerliyeceklerini düşünüyorum nede olsa Kobay faresiyim şu an

• İzmirli arkadaşları yakından ilgilendirecek bilgiler aldım Vodafone Saha Temsicilerinden... Şu an Vodafone Fiber Optik Alt yapı çalışmasının yapıldığı illçeler /semtler şunlardır...
    Güzelyalı ve Göztepede (44 sokak ve çevresinden başlanmış)..... Bucada çalışma başlıyacakmış...... Menemen (Gaffar Okan Cad başlanmış).....Çiğli ( Anadolu Cad başlamış)...Çeşme Merkez başlamış...Aliağa bitmek üzereymiş...

İzmirli arkadaşları yakından ilgilendirecek bilgiler aldım Vodafone Saha Temsicilerinden... Şu an Vodafone Fiber Optik Alt yapı çalışmasının yapıldığı illçeler /semtler şunlardır...
    Güzelyalı ve Göztepede (44 sokak ve çevresinden başlanmış)..... Bucada çalışma başlıyacakmış...... Menemen (Gaffar Okan Cad başlanmış).....Çiğli ( Anadolu Cad başlamış)...Çeşme Merkez başlamış...Aliağa bitmek üzereymiş...

Merhaba hocam sizden birsey rica edicem.

Attiginiz fotunun birinde fiber altyapisinin istanbuldada olduğu yaziyordu. Calisanlara hangi semtlerde olduğunu ve sultangaziye gelip gelemeiyecegini sorabilirmisiniz?

• quote:

Profilinize baktığımda konum olarak Çorum gördüm.Vodafone'nun Çorum'a kendi fiber alt yapısını henüz getireceğini sanmıyorum en azından bana verilen bilgilerde Çorum ismi geçmedi ki şayet böyle bişey varsada sevindim sizin adınıza ama apartmana ankastre kurulmadan once caddenizde veya sokağınızda Vodafone Fiber optik kazı çalışması yapılması gerekiyordu ki sonra Saha elemanları apartman yöneticilerinden böyle talepte bulunsun neyse konu fazla uzadı kırıp dökme işi oluyor ama apartmana zarar verilmiyor çünkü sıva,alçı işlemini Vodafone yapıyor işlemi bitirdikten 1-2 gün sonra.

Hocam izinleri aldilar benden yonetici benim corumada yeni cekiyorlar guvenay mi ne ordan geldiler boya yapiyorlarmi peki

Asus Strix Nvidia GTX 1080 Sli, 2x8 GB Corsair DDR4 3000 MHZ, Fsp Platinum 1000W, Amd Ryzen 7 1800X, Asus Prime X370-Pro, Pny 240 GB Sata SSD, Samsung M2 NVMe 970 Evo 240 GB, WD10EZEX, Corsair Void Pro Wireless 7.1 Headset, AOC G2460PF 144 HZ, BenQ GW2270H...
    Xiaomi Mi MIX 3,Opel Grandland X 1.2 130 HP AT6 Excellence 2018, Dacia Sandero Ambiance 1.0 2018, Peugeot 308 1.2 Puretech 130 HP Allure 2014.
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.