Teşekkürler ama düşünmüyorum d içerde 1.5 2mb indiriyor bizim bahçede ise 6 mb ayrıca öğrenci olduğum için düşünmem lazım kaç Güne gider bilmiyorum teklif < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hayır hocam Temmuz’da ilk hattımı aldım çoğunlukta paketlerimi sonuna kadar kullandım bu ayda geldi işte < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bende dusunuyorum bunu olur muhtemelen sıkıntı olmaz. |
Şunun için sordum. Vodafone merkezindeki eleman "sadece ses hatlarına yaptık. Data hattını hiç yapmadık." dedi. Muhtemelen olur. Sadece yapan var mı diye merak ettim. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Sanırım evet , ama ben geçmeyi düşünmüyorum . Şuan ki paketim oldukça yeterli benim için < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
ben 169 dan almıştım sanırım 2. zam oldu bu |
Turkcell data hattını telefonda tutuyorum ınternet için telefon çift sim diğer hattı da arama için kullanıyorum < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Ilk gruba 169 dan gelmişti < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xpower38 -- 22 Ekim 2020; 22:45:40 > |
bikmediniz su paket bug'larını satmaktan. |
vodafone çalışıyormu? |
red 30 kullanıyorum herhangi bir kısıtlama yok |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VgrooveR -- 24 Ekim 2020; 18:33:0 > |