< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
480p dayanaği yokmu 720p bari izleseydik red35 gecip bu paketi beklemek istiyorum ama ne yapmam gerektigini bilmiyorum. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Arkadaşların değerlendirmeleri ve yorumlarına dayanarak hattımı red 35 paketine forumda bulunan Turan hocam ile birlikte taşıdık. Hattım birkaç güne aktif olacak. Ardından sınırsız paket için uğraş vereceğim. Olmasa dahi 88 TL ile koç ailem kampanyası 35 GB 3.000 dk internet işimi görecektir. |
arkadaşlar merhaba bende bi arkadaş vasıtası ile kullanıyordum.Lakin bazı problemler oldu ve bırakmak zorunda kaldım.Şu an sıfırdan vodafone hat alıp sınırsız tarife gelmesini bekleyeceğim mecburen.Sizce nasıl bir yol izlemeliyim hangi paketi alsam en erken çıkar acaba ? |
Merhaba teklif redbox hattınıza geldi demi? Birde üzerinize kaç tane Vodafone faturali hat var acaba? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __By_Sinan__ -- 16 Ekim 2020; 22:56:0 > |
İkiz sim satılıyormus bazı bayilerde. Biri modeme biri telefona. Telefonu uçak moduna alıp wowifi olarak kullanman lazım. Tabi wowifi destekli telefonun olmalı arama işlemleri için Haftalık pass kartlar var, hala satılıyorsa bunlar iiyi bence bilet gibi alıp kullanıyorsun. Veya aylık paket yapabiliyorsun. pass paket. https://www.vodafone.com.tr/Kampanyalar/cebinize-uyan-kartlar.php . < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __By_Sinan__ -- 16 Ekim 2020; 23:9:38 > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Tesekkurler ilerde kendi hattım için düşünecektim ama redboxa gelse de guzel olur, takipteyim |
Hocam bant degisikligi ile hizinizi nasil yukselttiniz? |
Haftalık sosyal pass iyiymiş. Zaten sosyal medya kullanılıyor çoğunlukla. Tek dezavantaj mağazaya gitmek zorunda olmak satın almak için. Çok teşekkürler cevabınız için. |
Evet sanki ben de hatırladım o mesajları, arayacağım, çok teşekkürler. Hattan konuşmam gerekiyor. Evde ikiz sim kart internet için devrede iken, 2. sim kartlı telefonum volte ile arama yapabilsem/alsam harika olur ama çalışmaz sanıyorum bu şekilde. |
ben aldığımdan beri o şekilde kayıt açtırdım 4 ay oldu kayıt hala açık ne tıkırtı var ne sıkırtı umrunda değil kimsenin birazdaha bekliycem tüketici mahkemesine başvurcam hizmet eksikliği nedeni ile cezasız çıkıcam |
hayırlı olsun hocam, klube hosgeldın :) |