< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lexco -- 13 Ekim 2020; 10:53:46 > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Baz istasyonu telefonun içinde |
Şimdi aradım, müşteri temsilcisi 48 saat içinde yanımda uygulamasından gözükmüyorsa olumsuz sonuçlanmıştır diyor. Olumsuz sonuçlanmasının sebebini de bilmiyorlar. Ne garip iştir anlamadım. 37 lira faturadan 179 liraya geçmek istiyoruz herifler olumsuz bakıyor. Redbox'ta da aynı şekilde uğraşıp red vermişlerdi. Bu gidişler farklı operatöre geçicem |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ougzahn -- 15 Ekim 2020; 17:5:4 > |
Merhaba hocam bu video pass li paketin varsa geçiş yaptiğinda 480p engeline takiliyomu böyle bir sorun varmi ? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hocam aldırış etmeyin engel falan yok. Redli 20 Plustayım ben de |
Merhaba. Bayadır takip ediyorum bu konuyu ara ara. Çok yetkin kişiler olduğundan sormak istedim. Vodafone değil ama zamanında almakla iyi ettiğim PttCell Beklenen tarifem var ve internet hız kısıtlaması olmadan sınırsız. Şu an altyapı olmayan bir yerdeyim. Almak istesem de ev için adsl bile yok yani. Tüm ev halkı benim mobil interneti kullanıyor, telefondan hotspot yapıyorum ama telefon sürekli şarja bağlı, modem gibi kullanılıyor. Hattım da işim için gerekli, aranmalar için. Telefonun bataryası iflas etti resmen, 4 aydır 24 saat şarjda. En azından ben evde olduğumda kullanmak için modem alsam gelen aramalar, whatsapp konuşmaları nasıl hallederim, bir çıkış yolu bulamadım. Öneride bulunursanız sevinirim. Ayrıca başka bir vodafone hattı için sosyal medya sınırsız olan tarifeler var diye okuyorum. Hangi tarifeler bunlar? İsim yeterli, araştırırım. |