Şimdi Ara

Vodafone rezaleti yardım lazım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
56
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar 23 mart 2017 tarihinde 32mgbt 120gb akn internet + akşam 7den sabah 7ye sınırsız gsm dahil telefon hizmetini almak için başvurdum yada en azından bana bu sekılde sattılar 2 3 güne evrakları gönderdiler herşeyi eksiksiz doldurdum ve geri gönderdim. 04 nisan 2017 tarihine kadar hiç ses çıkmadı aradığımda evrak eksik denildi peki dedim eksik olan evrağı tekrar gönderdim. 10 nisana kadar hala cevap gelmedi ve yasal süreleri bittiğinde hergün 7 8 kez aradım işlemler devam ediyor bekleyin falan denildi.
    12 nisan günü cep telefonuma vodafone dan sabit hattımın taşınıp vodafone a geçtiğim ile ilgili bir kısa mesaj aldım 13 nisan günü ise jetfatura üyelik bilgilerim geldi. Buraya kadar eyvallah dedim internet gelecek zannediyorum hergün artık küfürlü konusmalara varan konusmalar yapıyorum tabi..
    Dün aradılar port yok size interneti veremiyoruz internet basvurunuzu iptal edicez onayluyormusunuz dediler. Tamam herşeyi iptal edin dedim ama aklıma takıldı ev telefonu.. aradım müşteri hizmetlerini henüz hiç kullanmadığım ev telefonu için fatura ödeyecekmişim ve üstelik iptal etmek istiyorsam internet + telefon diye belirtip dilekçe yazmalıymışım.

    Arkadaşlar evimde ev telefonu bile yok sırf numaram sabit kalsın diye istemiştim. Hepsini geçiyorum ilk konusmada bana sınırsız dediler sadece şehirlerarası 3000dk olarak ayarlamışlar sınırsız falanda değil. Hakkımı nasıl savunacağım ? Şu an internet gelmedi ve gelmeyeceği söylendi ancak telefonumı kendilerine geçirip sanırım taahhüt yapmışlar ayın 12sinde aktivasyonu tamamlanmış ben iptal edersem 10 15 lira fatura ödeyecekmişim ama başında anlaştığım gibi interneti vermiyeceklermiş.

    Ben bu dolandırıcılara para mara ödemek istemiyorum telefonumu şimdi türk telekoma gitsem taşımak istesem cezai bedel çıkarmı ? Ne yapmam gerekiyor bilmiyorum tam 1 aydır vodafone dan internet bağlıyacaklar diye bekliyorum şimdide kene gibi yapıştılar kurtulamıyorum.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.