Şimdi Ara

Vodafone Reklam Mesajlarını İptal Etme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
14.292
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
3 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • IPTAL yazıp 1000'e SMS göndererek Vodafone'nun saçma sapan reklamlarını engelleyebilirsiniz. Ayrıca VAZGEC yazıp 4000'e sms atarak konuma dayalı reklamlarıda engelleyebilirsiniz.

Vodafone Reklam Mesajlarını İptal Etme

Vodafone abonelerinin canını sıkan reklam mesajlarından kurtulmak için birkaç basit adım bulunuyor. Vodafone'un reklam mesajlarını iptal etmek için şu adımları izleyebilirsin:

• SMS İle İptal: "STOP" yazıp 7044'e kısa mesaj gönder.
    • Vodafone Yanımda Uygulaması: Vodafone Yanımda uygulamasına girerek "Hesabım" bölümünden "Reklam Mesajları" seçeneğini bul ve iptal et.
    • Müşteri Hizmetlerini Ara: Vodafone müşteri hizmetlerini 542 numaralı telefondan arayarak reklam mesajlarını iptal etme talebinde bulunabilirsin.
    • Vodafone Mağazasına Git: Yakındaki bir Vodafone mağazasını ziyaret ederek reklam mesajlarını iptal ettirmek için müşteri temsilcisiyle görüşebilirsin.

Reklam mesajlarının iptal edilmesi işlemi tamamlandıktan sonra Vodafone, artık sana reklam mesajları göndermeyecektir. Ancak bazı önemli bilgilendirme mesajlarını almaya devam edebileceğini unutma.

Ayrıca Vodafone, mesajlarına verilen yanıtlarla ilgili herhangi bir ücret talep etmez. Bu nedenle, reklam mesajlarını iptal ettikten sonra herhangi bir ücret karşılığı mesaj alırsan, bunun dolandırıcılık olabileceğini düşünmeli ve Vodafone müşteri hizmetleriyle iletişime geçmelisin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • hocam ben hattı turkcellden vodafona taşıdım, 1.5 ay oldu, vodafondan daha reklam mesajı gelmedi. konuma dayalı reklam mesajı da turkcellden geliyor sanırım. turkcellde iken bana gelen konuma dayalı mesajlar hala gelmeye devam ediyor.

4000 e VAZGEC yazıp attım,, sistemimizde kaydınız bulunmamaktadır dedi.

sanırım düşündüğüm gibi bana konuma dayalı reklam mesajları hala turkcellden geliyor. onu nasıl iptal ederim?

(konuma dayalı reklam mesajı dediğim,, milletvekilleri,, seçimler,, siyasilerden geliyor)

Vincere non è importante, è l'unica cosa che conta - Gli Azzurri
  • Sağol. Kurtuldum çok şükür.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.