Şimdi Ara

Vodafone pop-up reklamlar ve bildirim yolu ile abonelik kurnazligi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
8.812
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Vodafone yanimda uygulamasi kullaniyorsaniz dikkat edin. Bu uygulama youtube ' da ya da webde gezerken pop-up mesajlar cikariyor. Yanlislikla evet derseniz bilmem ne paketi ya da servisine abone oluyorsunuz. Bunun yuzunden youtube 1gb paketi adi altinda 6 ay boyunca 10 liram cekilmis.

    Uygulamayi kaldirinca bu pop-up lardan kurtuldum. Simdi de sim menusu telefona bildirim gondermeye basladi. Taahhut biter bitmez kacacagim.



  • Evet arkadaşın dediği doğu reklam çıkıyor. Hadi bunu anladım da sim menusunden reklam çıkması beni de çok şaşırttı yıl olmuş 2017 sim menüsü nedir ya yuh.
  • Çare adguard premium apk.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynısı annemin başına gelmiş, benim anlamadığım sadece evet dediğimiz zaman bunlar telefon numarasını nasıl görüp para alıyorlar, bu numarayı veren vodafone mudur? Bilen bir arkadaş bilgilendirirse çok iyi olur.
  • kapat yazıp 7232'ye gönderince gelmiyormuş bu mesajlar ekşide birinin yazmasına göre
    https://eksisozluk.com/entry/86105092

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sim ayarlarından hazır mesajları kapatınca gelmiyor
  • Vodafone'nun daha çok kurnazlıkları var müşteri hizmetlerini arayıp lira yüklemeye çalışın sizi kendi servisleriymiş gibi başka bir servise yönlendiriyor onlar da sizin kartınızdan 150 200 lira çekip bilmem neye abone oldunuz diyor. Daha bir çok yolu var niye orası derseniz kartı yeni aldığınızda internetiniz yoksa vodafone uygulaması açılmıyor bunlar yüzünden banka kartımı değiştirdim 3 ay dolar dolmaz da hattı taşıdım vodafone pişmanlıktır şirket eliyle çarpılıyorsunuz ve muhatap bulmak ise imkansız.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şuana kadar vodafone pop up reklamlar ile çok güzel paket teklifleri aldım, rahatsız edici bir mesaj almadım ama cepte yanlışlıkla kabul edilme riski var. Ayrıca yanlışlıkla paket kabul ederseniz müşteri hizmetlerine iptal ettirebiliyorsunuz.
  • Babamın tele de gelmiş bundan.Tam da 50 lira yüklemiştik ne hikmetse ondan sonra geldi !! 20 liraya sosyal pass tanımlanmış.Babam diyor ben bir şey yapmadım bu nasıl oldu ? Baba sende suç yok bunlar var ya bunlar... dedim. Aradım mh yi en başta iade edemeyiz dedi.Sizin bu yaptığınız kanuna aykırı oldu bittiye getirip abone yapıyorsunuz dedim.Bunu deyince geri adım attılar.Demem o ki başınıza gelirse bastırın arkadaşlar.Olmadı btk ya şikayet edin.Bi akıllı bunlar sanki...

    Birde "KAPAT" yazıp 7232 ye gönderip servisi kapatın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.