Şimdi Ara

🔴 Vodafone Net FİBERNET/VDSL2 - ANA KONU / KULÜP 🔴 (229. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5.252
Cevap
58
Favori
165.271
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 227228229230231
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 32 mb basvurdum ancak adsl olarak geliyor hiz modem arayuznde de adsl vdsl neden olmadi

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vodafone'den netspedd'e geçiş yapacağım 100 Mbit 200 Gb Akn 34,80 ödeyeceğim
    Ancak vodafone net xdsl numarasını vermiyor,jet faturadan görebilirsiniz diyorlar ancak eskiden göründüğü gibi görünmüyor.
    Bu firmadan neler neler çektik hala çekiyoruz basit bir devre numarasını bile vermekte zorlanıyorlar.https://forum.donanimhaber.com/netspeed-fibernet-vdsl2-ana-konu-kulup-200-gb-100-mbit-58-tl--127762000



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NewsTR -- 21 Temmuz 2017; 20:52:58 >
  • Ben çok memnunum vodafone fiberden 200 megabit hız 200 gb kota aylık 119 tl ödüyorum kota aşımında hız 32 megabite düşüyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 14.06.17 tarihinden beri maalesef ki Fibermax abonesiyim.16.06.17 tarihinde bıraktığım arıza kaydı ile alakalı hala tek bir işlem yapılmadığı gibi gün geçtikçe varolan sorunun boyutu büyümeye başladı.Aşağıda ki sonuç 100 mbps aboneliğe ait olup saat 23.35 gibi internet kullanımının düşük olduğu bir saatte Ethernet ile yapılmıştır.Belirtmekte fayda var,hala akk hız düşümü yaşamamış halimdir bu.Forumda fivermax hizmetini kullanıp taahhüt edilen hızı alabilmiş tek bir kişiye denk gelmedim.Hala bu sonuçları görüpte abone olacak birisi var ise kendisine vodafone ile bol şanslar
    dilerim.

    🔴 Vodafone Net FİBERNET/VDSL2 - ANA KONU / KULÜP 🔴




  • Turk.netkonusunda sikayet cok almayin dendi gibi vodafone icin bakiyorum onda da sikayet cokmu benmi yaniliyorum sonlindan vfone a gecmeye degermi binada sonline fiber altyapi var

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gzegen

    Turk.netkonusunda sikayet cok almayin dendi gibi vodafone icin bakiyorum onda da sikayet cokmu benmi yaniliyorum sonlindan vfone a gecmeye degermi binada sonline fiber altyapi var

    Benim de binamda sol fiber alt yapısı var ve tam 4 sene boyunca hiç bir problem yaşamadan kullandım.Aynı alt yapı olması ve fiyatlarına aldananak vodafone'a abone oldum ve hayatımın en büyük pişmanlıklarından birisini yaşıyorum.Siz siz olun ya Superonline fiber'e abone olun ya da fiyatına hiç takılmadan Türk Telekom üzerinden vdsl kullanın.Bıraktığım arıza kayıtlarımın sayısını unuttum ve tam 1.5 aydan beri hiç bir müdahale de bulunulmadı.
  • Bende sol dan istedigimi alamazsam ttelekom vdsl alayim diyorum tskler

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vodafone Net'in kendi alt yapısının olmadığı bölgelerde tavsiye etmiyorum arkadaşlar turkcell 'den (superonline) yada turk telekom alt yapısını kiralayıp satıyorlar olası arızalarda ilgilenen olmuyor..
  • pazarlarken kendi altyapısı olarak pazarlıyorlar, araştırmayan bir müşteri nasıl fark edecek durumu?
  • Beni hala vdsl geciremediler adsl hizmeti almaya devam bu kadar zor mu

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: apespecter

    pazarlarken kendi altyapısı olarak pazarlıyorlar, araştırmayan bir müşteri nasıl fark edecek durumu?

    Yapacak birşey yok kardeşim adamların Avlanma taktiği böyle en azından 1 cümleyi akıl etmesi lazım yeni abone olacakların (Sizin Kendi alt yapınızmı başka iss 'danmı kiralıyorsunuz). yada öncesinde internette ufak bir araştırma yapılmalı.
  • İbret olması açısından örnek bir Vodonafone Net Rezilliği.

    Vodafone Net Resmi FORUM Kullanıcı Şikayetleri (lütfen tıklayınız)
  • Bence bu müşteriyi kandırmaktan başka bir şey değildir. Her türlü sorunda bu yalanı paylaşmak lazım.
  • apespecter A kullanıcısına yanıt
    Netspedd Firmasına Geçiş İçin 1 Haftadır Uğraşıyorum Xdsl Numarasını Vermiyordu Vodafone Türktelekom Müdürlüğünden Aldım Zar Zor Şimdide Geçiş İçin Diger Firmanın Talebini Reddediyormuş.
    Btk Nerede Bu Firmalar Nasıl Bu Kadar Rahat Davranıyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NewsTR -- 25 Temmuz 2017; 10:53:46 >
  • ben ttnet'ten vodafone'a geçerken aynı şeyleri yaşadım, ttnet geçişinizi onaylamıyor diyorlardı. 1 ay falan uğraştım geçemedim en sonunda başvuruyu iptal edecektim ttnet taahhütüm bittiği zaman geçiş tamamlandı dediler.
  • Sakın geçmeyin, arıza ekibi kesinlikle yönlendirmiyorlar. Ben problemimi türk telekom genel müdürlüğüne giderek çözdüm. Siz arıza kaydı bıraktığınızda vodafone türk telekoma ortak çalışma talep ediyor. Fakat türk telekom gittiği halde vodafone elemanları gitmiyor. Hayatları yalan dolan

    Bende ilk hattı bağlattığımda 76mbit hız alıyordum. Şu an en fazla 47mbit alıyorum. En sonunda lanet olsun deyip ilgilenmeyi bıraktım. Tahahhüt bitince bir daha asla vodafone hattı kullanmam
  • Selam arkadaşlar, cevaplarsaniz çok sevinirim. Forumda ve internette çok araştırdım ama herkes farklı bir şey söylemiş kafam karıştı.



    Sorum şu;



    Şuan ttnet kullanıyorum ve 90mbit download ve 2mbit upload alıyorum. Ping ise 8-9 civarı. Yani güzel değerler alıyorum. Ama bana canlı yayın için daha yüksek upload hızı lazım.



    1) Vodafone'da upload 4mbit sanırım doğrumu?



    2) Vodafone da akk dolduğu zaman upload hızı düşüyormu?



    3) Şuan ttnet de aldığım ping değerinden memnunum, peki vodafone a geçtiğim zaman ping değeri değişirmi?



    4) Ttnet den Vodafone'a geçiş yaparsam bu geçiş ne kadar sürüyor? Vodafone direkt geçiş işlemini yapıyor diye okudum ama bu süre ne kadar sürüyor?



    Bunlar kafamı kurcalıyor, yardımcı olursanız çok sevinirim.



    Şimdiden teşekkürler..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Ben çok memnunum evdeki wifi hızım 🔴 Vodafone Net FİBERNET/VDSL2 - ANA KONU / KULÜP 🔴
  • merhaba arkadaslar bir sorum olacak 64 mbit 240 gb paketindeyim ev telefonumda türk telekom yeni kablo cemkeden tek kablo ile bu ikisini kullanabilirmiyim yoksa illa yeni bir kablomu cekmek gerekiyor yardımlarınızı bekliyorummm
  • altyapınız temizse sundukları internetin kalitesi iyi. 1 yılı geçiyor sanırım vdsl2 kullanıyorum. bundan önce telekom altyapısını kullanan başka issden hizmet alıyordum onlarda da çağrı merkezi ile uğraştıracak hiçbir sorun yaşamadım. şu an da yaşamıyorum.

    ama evet, eğer eski ve sorunlu bir altyapınız var ise müşteri hizmetleri tam bir kanser. geçiş işlemim çok sıkıntılı geçmişti ttnet çalışanlarının yanlış kablo bağlamaları yüzünden.
  • 
Sayfa: önceki 227228229230231
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.