Şimdi Ara

🔴 Vodafone Net FİBERNET/VDSL2 - ANA KONU / KULÜP 🔴 (202. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5.252
Cevap
58
Favori
165.249
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 200201202203204
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar bir sorum olacak. ttnet adsl den vodafone fiber'e geçmeyi düşünüyorum. sanırım vodafone da kota hesaplamayla ilgili sorunlar oluyormuş. ttnet'den aldığım zyxel modemle bu sorunu yaşar mıyım? fiber'de upload hızı nedir? bir de, akk aşıldıktan sonra hızlar ne oluyor?
  • Özgü® kullanıcısına yanıt
    Asisn n66u modemi kullaniyorum. Baya saglam modem farkli modemde de denedim degisen bisey yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aimar7 A kullanıcısına yanıt
    Bu gün tekrar arandım santral değişikliği olucak dediler bekliyorum bakalım.
  • Vodafone yalin adsl 49 tl lik paketten kullaniyodum eve vodafonedan elemanlar gelmeye basladi her aksam geliyolar abi fiber verelim apartmana fiber geldi 1 ay araliksiz geldiler adama soyledim kablo felan cektirmem duvari deldirmem fiber kabloyu nasil cekiceniz dedim abi merkezi sistem buattan direk odaya alicaz incecik kablo dedi delme kirma yok dedi tamam dedim ustalar geldi abi dedi buatlar tikali tikali yeri kirmamiz lazim dedi yok kardesim kalsin dedim sonra ozaman merdiven boslugundan direk yatak odasina bi delik acalim kabloyu ordan odaya alalim zaten incecik kablo belli olmaz dediler modemi yatak odasina koyarsin dediler sizemi sorucam modemi nereye koyucagimi dedim hayir istemiyorum kirip dokmeden yapabiliyosaniz yapin dedim olmaz dediler gittiler ve ertesi gunu internetim kesildi. Ve bana cayma bedeli 280 lira borc cikardilr. Benim fiber baglantimi kuramiyolar bide ustune abonligimi iptal ediyolar benim fiber baglantimi yap fibere gecisim olsun sonra iptal et anlayim ama once iptal etmisler sonra fiberede geciremeyince ceza uygulamislar.kac defa aramama ragmen zar zor iptal ettirdim cezayi ve yeni abonelik almaya calistim ve bana binanizda fiber var adsl kullanamazsiniz dediler hadi modem hazir hersey hazir zaten kullaniyodum hersey hazir yeni abonelik alayim devam edeyim dedim vodafonedan dedim yok illa fiber diyolar bende sinir oldum gittim ttnet aldim ttnetinde fiberi var binada ama adamlar hic demiyo adsl kullanamazsin diye bastan soylediler fiber verelim diye bende anlattim durumu tamam ozaman dediler sak diye adsl aboneligini actilar. Vodafone da 16mbt baglantida 12-14 mbt arasi aliyodum ping 60 civari oluyodu simdi ttnette 16.1 mgbt cikiyo ve ping 20 civari.vodafonun hic musteri memnuniyeti yok cezai bedeli iptal ettirene kadarda anam agladi en sonunda bi arkadas ciktida ben anliyorum sizi fakat bu sikayet ile iptal ettiremezsiniz ben size yardimci olucam soyle bi sikayet olusturucaz dedi bana yol gosterdide iptal ettirebildim




  • 30.12.2016 tarihinde 64 Mbps'a Kadar Limitsiz 240 GB AKN + Ev telefonun 69 TL + 10 TL toplam 79 TL ye bu kampanyaya başvurdum ev telefonu 05.01.2017 tarihinde aktif oldu ama vdsl aboneliği beklemede gözüküyor bir port tahsisini yapamadılar 10 gündür
  • emrihak kullanıcısına yanıt
    Yaklaşık üç haftadır ttnet ile uğraştım, önce 70 tl ye 100 gb akn li 24 mbps paket aldım 24 den daha fazla hız veremeyeceklerini söylediler ve anlaştık fakat adresi yanlış yazdıkları için olmadı tekrar baştan başvurduk busefer de modem uymadı baya zaman geçti ... bende sinirlendim ve vodafona gittim, vodafondan 76 tl ye 32 megabit internet 240 gb akn aldım ve yanında modem de aldım fakat şuan 32 megabit değil 70 megabit hız görüyorum :) enteresan gerçekten bu hız ve bu kotaya bakıyorum da ttnetin 3 katını aynı fiyata alıyorum resmen... açıkçası herkese tavsiye ederim . tek dezavantajı internetin bağlanması bir haftayı buldu ama onun da çözümü arayıp iptal etmekle tehdit etmekmiş. tehdit edince ertesi gün gelip kurdular... :)
  • rea_x_death kullanıcısına yanıt
    Hocam hayırlı olsun öncelikle ve hoş geldiniz aramıza Rica etsem bir hız testi ve modem değerlerinizi gösteren resim atmanız mümkün mü merak ettim de
  • Merhaba İnternetim bugün bağlandı yalnız hızım 32 mbit olması gerekirken 7 mbitsnr 8.3 geliyor vodafone u aradım arıza kaydı oluşturdular. TTnetin internetini daha iptal etmedim kullanıcı adı ve şifreyi oraya girdiğimde hız 35 mbit snr 16 oluyor crc hatası çok az alıyorum btk ya şikayet kaydı oluşturacam bakalım bişey çıkacakmı
  • enesilhan-27 kullanıcısına yanıt
    Tabiki normalde kaç akşam 80 leri gördüm bu akşam biraz yavaşladı ama normalde de 32 diye almıştım zaten sıkıntı yok :)

    Bu akn arttırma olayı gerçek mi bu arada arkadaş yorumda yazmış modem kapatarak yapıyormuş

    🔴 Vodafone Net FİBERNET/VDSL2 - ANA KONU / KULÜP 🔴

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hepinize Merhaba

    Ben de forumda görerek 2016 haziran ayında vodafone net den 64 mbit/240 gb lık paket aldım. Geldiler açtılar aboneliğimi bende apartman bağlantımı elektrikçiye yaptırdım başladım kullanmaya.
    İlk testlerimde 34-35 mbit bağlantı hızının üzerine çıkamadım. Tabi bu hızda yeter diyerek devam ettim. İlk ay sıkıntı yok , 2. ay sıkıntı yok 3. ay başladı hızım düşmeye. Akşamları internet bildiğin rezalet oluyordu. Arıyorum şikayetler filan en son kasım ayına kadar internet dibe vurdu cs:go bile oynayamaz duruma geldim. 1 mb ler den bahsediyorum. Şikayet şikayet derken benim evde olmadığım bir cumartesi günü telefonum çaldı ve türk telekom servisi abi hız problemin varmış bakacağız filan. Evde de değilim dedim , o zaman apartmana kadar bakarım dedi. İyi dedim bakın o zaman. 10-15 dk sonra aradı hiç bir sıkıntı yok apartmana kadar hız yüksek geliyor dedi. Senin daire kabloların çok ince ondan oluyordur dedi. Bir anlam veremedim , tabi ben müteahhite içimden yardırmaya başladım ..

    O günün akşamı eve geldim bir baktım evde internet yok. Hız problemi için aradığım evde internet yok. Nasıl oluyor lan bu dedim aradım adamı abi ben bir şeyi ellemedim senin evde problem dedi. Eve girmeden evde problemi nasıl anlıyorsa arkadaş.

    Hemen aradım şikayet için vodafone müşteri hizmetlerini onlarda aynısını söylediler. İyi tamam baktırayım bari bir elektrikçiye diyerek kapattım.Bir sonraki hafta sonu elektrikçi çağırdım elimden apartman kutusuna kadar hiç bir problem olmadığını söyledi. Hatta daireme gelen 3 hattın ikisini birbirine bağlayarak yedekleme yaptı. Sonra taktık modemi modem ışığı yanıyor, ben iyi oldu galiba derken , bir baktım internet 0,4-0,5 mbit hız gösteriyordu. Öyleki google bile zor açılıyordu. Hemen müşteri hizmetlerini aradım. Ne dese beğenirsin, Sizin modem ışığınız yanmıyor ki dedi. Nasıl ya internet var ip alıyorum ama çok yavaş , ışık da yanıyor dedim. Nasıl oluyor derken o da gitti.

    O gün bu gündür vodafone müşteri hizmetleri ile akraba oldum ama ne gelen var ne giden... Bu kadar leşş firma görmedim hayatımda. 2 aydır internetsizim hemde fatura ödüyorum., Kapattırmaya kalkıyorum bu sefer ceza diyorlar. Ulan faturayı almayın diyorum ama sorun belki bizden kaynaklanmıyor diyorlar. Kardeşim gelin bakın o zaman niye ben kendi internetimi keseyim manyak mıyım. Ama nafile..

    Anlayacağınız vodafone net pişmanlıktır. Ben ettim siz Etmeyin..

    (bu işi abone kapmaya çalışan türk telekom da yapmış olabilir fakat yine de vodafone un gelip internetimi kontrol etmesi gerekirdi. Bu kadar acizlik olamaz)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enzo10 -- 19 Ocak 2017; 8:22:59 >




  • Herkese Merhabalar ,

    Benim binamda herhangi bir ttnet fiber ankastresi bulunmuyor fakat vodafonedan şu linkten sorgulama yaptığımda :http://www.vodafone.com.tr/Internet/fiber-sorgulama.php
    Fibernet 72 mbps'ta yeşil tik gözüküyor. Acaba bu sistemden kaynaklanan yanlış bir bilgi mi yoksa gerçektende 72mbps destekliyor mu hattım , yardımcı olabilecek varsa çok memnun olurum , şimdiden teşekkürler !
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Jrsmurfs

    Herkese Merhabalar ,

    Benim binamda herhangi bir ttnet fiber ankastresi bulunmuyor fakat vodafonedan şu linkten sorgulama yaptığımda :http://www.vodafone.com.tr/Internet/fiber-sorgulama.php
    Fibernet 72 mbps'ta yeşil tik gözüküyor. Acaba bu sistemden kaynaklanan yanlış bir bilgi mi yoksa gerçektende 72mbps destekliyor mu hattım , yardımcı olabilecek varsa çok memnun olurum , şimdiden teşekkürler !

    Bende 8 ay önce bağlanırken baktığımda sadece Adsl var diyordu bu yüzden Adsl bağlattım ancak şuan sitede 54 mit hız destekliyor gözüküyor sitede bir yanlış mı var acaba arayıp sormak gerek.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Jrsmurfs J kullanıcısına yanıt
    fiber dediği vdsl oluyor gerçek fiber değil, orada gösterdiği rakamı ttnetten alıyorlar zaten destekliyordur. o rakamın fazlası da olabilir bu arada bende 60 gözüküyor ama gündüzleri 76 geliyor akşamları 69 (akşamları maksimum hızım 69a düşüyor çünkü, gündüz +80 oluyor)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b0Ni -- 18 Ocak 2017; 20:40:3 >
  • Vodafone fiber nerede sitesinden telefon numaram ile sorgulama yaptığımda Vdsl var gözüküyor. Fakat adres bilgim ile sırgulama yaptığımda sadece Adal var gözüküyor.



    Müşteri hizmetleri ile konuştum. Süperonline ve Fixnet hattınız Vdsl destekliyor ama boş port yok dedi. Vodafone ve Ttnet ise hattımın Adsl desteklediğini söylüyor.



    Bana yardım edin, mümkünse Vdsl hizmeti almak istiyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • b0Ni kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler bilgilendirdiğiniz için , muhtemelen saha dolabına yakınım bu yüzden öyle bir sonuçla karşılaştım galiba . Hat değerlerim çok iyi değil ama herhalde sinyaller farklı olduğu için vdsl den alacağım hız modem ayarlarında gözükmüyor . Superonline ile adsl üzerine taahhütüm var bitince bunu sorgulatıcam inşallah yüksek hızda bir bağlantı yapabilirler.
  • İzmir'de olupta 64mbps/240GB olan süpernet paketini kullanan var mı arkadaşlar ? Speedtest değerleriniz özellikle Ping merak ediyorum.Ayrıca Team Speak gibi programlar kullanıyorsanız oyun vb. pingleriniz kaç.Paylaşırsanız çok sevinirim
  • enesilhan-27 kullanıcısına yanıt
    Acil Acil

    Akk muhabbetine PPPoE nin mtu ayarını 392 yaptım internet hızlandı sonra PPPoA nin mtu ayarını da düşürünce wan komple gitti düzelttim geri gelmedi bilgisi olan varmi arkadaşlar modem airties 5750

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Acil Acil

    Akk muhabbetine PPPoE nin mtu ayarını 392 yaptım internet hızlandı sonra

    Birde PPPoA nin mtu ayarını da düşürünce wan komple gitti düzelttim geri gelmedi bilgisi olan varmi arkadaşlar modem airties 5750

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • rea_x_death kullanıcısına yanıt
    Fabrika ayarlarına geri döndermeyi denedin mi ?
  • merhaba arkadaşlar

    bugun vodafone süper net 32 mbit/60 gb paketine geçiş işlemi başlattım. bakalım ne kadar sürecek. süreç hakkında yaşadıklarımı paylaşıyor olacağım.
  • 
Sayfa: önceki 200201202203204
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.