Şimdi Ara

🔴 Vodafone Net FİBERNET/VDSL2 - ANA KONU / KULÜP 🔴 (201. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.252
Cevap
58
Favori
165.271
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 199200201202203
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: JustOffer

    TTNET'te asla böyle şeyler olmaz, Vodafone neden böyle sabit internet işini ciddiye almıyor?

    ama ttnet 240gb kota vermiyor ben doya doya hd izleyemiyordum şimdi izliyorum
  • TITAN kullanıcısına yanıt
    Modemdeki sinyal düşüklüğü ve oluşan crc hataları yüzünden arada ip düşmesi oluyodu. Port değişim talep ettim 4 kez bunlardan ama dengesizler üstüste 2 kez hızı 51 mbite çekti. Santral ekibide port taleplerini takmadığı için. Forumdan bastırıp kalaylayınca düzelttiler dün.
    🔴 Vodafone Net FİBERNET/VDSL2 - ANA KONU / KULÜP 🔴
    Olabilecek işleri bile anca yokuşa sürme niyetindeler. Hele telefonda bayan operatöre denk gelince kapatıp erkek düşürmeye uğraşıyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eak101 -- 13 Kasım 2016; 7:50:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • eak101 kullanıcısına yanıt
    Benim SNR da sınırdaydı biraz altına inince bikaç kopmadan sonra 76 dan 70 e indi şuan ortalama SNR 10 civarında port değişim talebi yapsak SNR yükselmesi ve tekrar 76 ya çekme konusunda işe yarıyor mu? Sizin SNR kaçtı şuan kaç oldu ?
  • metinolampx kullanıcısına yanıt
    Eylülden beri 19-20 snr'de gezerken sonradan 14'e düştü hala daha aynı port değişimi yapmıyorlar kasıtlı bir şekilde.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vodafone süper net kullanıyorum. Modem değerleri nasıl bilgisi olan arkadaşlar yorum yapabilirmi.

    🔴 Vodafone Net FİBERNET/VDSL2 - ANA KONU / KULÜP 🔴



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrihak -- 13 Kasım 2016; 22:35:3 >
  • Hızını 50 ye indir daha stabil çalışır.
  • bugün ayın 15 Hala AKK yenilenmedi

    tek ben mi yaşıyorum bu sorunu acaba
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ramowarr

    bugün ayın 15 Hala AKK yenilenmedi

    tek ben mi yaşıyorum bu sorunu acaba

    16sında yenileniyor, fatura bu gece 23:59'da kesiliyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b0Ni -- 15 Kasım 2016; 12:42:52 >
  • Saat 5de internet gitti. Müşteri hizmetleri ile görüştüm. Arıza kaydı açtılar.Daha önce de böyle olmuştu. 1 hafta sonra gelmişti. Müşteri hizmetleri bizle ilgili bir durum yok TTNet ile görüşünüz dedi.Modem de internet ışığı yanmıyor. Bu tarz bir durum yaşayan varmı acaba ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: asnote

    Herkese Selam. 2 aydır 64Mbit/240GB AKK paketi kullanıyorum, çoğu kullanıcı AKK hesaplamasında hata olduğunu yazdı bende iki aydır deniyorum evet yanlış hesaplıyor ama ufak bir işlem ile bizim lehimize olay değişiyor. az önce Jetfatura hesabıma giriş yaptım toplam 194,83Gb Download gözüküyordu ki gerçek ama altta ki toplam daha az 163,4Gb böyle durumda fazla beklerseniz alttaki download miktarı yukarıdaki miktar ile eşitleniyor, ama beklemeyip modemi kapatın 1dk sonra açın yukarıda yazan miktar düşüyor.
    🔴 Vodafone Net FİBERNET/VDSL2 - ANA KONU / KULÜP 🔴
    🔴 Vodafone Net FİBERNET/VDSL2 - ANA KONU / KULÜP 🔴


    Arkadaşlar bir çoğunuzun bildiği gibi kota hesabı yanlış yapılıyor lakin bu ay iyice abarttılar modem kapalı olduğu halde 1 kasımda gece 12 sabah 6 arası 8gb indirme yapmışım adamlar kabul etmiyor ve yok kablosuz üzerinden ağınıza girmişler biz portunuz üzerinden kontrol ettik hareket var gibisinden cevap verdiler bende nereye girmişim o saatte ne indirmişim bana dökümünü verin dedim abuk sabuk başka şeyler bahane buldular neyse daha önceden de yazmıştım halen işe yarıyor varsın onlar yanlış hesaplasın bende 240GB kotayı 400GB kullanıyorum :) kısaca özetliyeyim download yaptıktan sonra modemi kapatın ve 1 dk sonra açın :)




  • 49 TL lik paket devam ediyormu?
  • Merhaba arkadaşlar ;
    1 yıldır vodafonenetten çektiklerimi sizinle paylaşmak istedim. 1 yıl önce burada da çok haberi geçen vodafonenet kampanyasına bende katıldım. vodafonenet müşteri temsilcisinin kesin taahhüdüyle 60 mbiti kesintisiz alacağımı vadederek 60 mbit 150gb akk abonesi oldum. o gün bu gündür 1 gün dahi 60 mbit alamadım. en fazla 48mbit hıza ulaşabildim. lanet olsun 12 mbit haram olsun diyecem ama asıl konu her ay başında internet hızımın düşürülmesi. her ay başında asla sektirmeden hızımı düşürüyorlar. Kotayı aşsamda aşmasamda her ay başında kesinlikle hızım düşürülüyor. Hem de ne düşürülmek. Şu an internet hızım 5mbit. Bu ay kotayı aşmadım. Hızım bu ay 3mbit'e düşmedi. Buna rağmen her ay başında hızımı en iyi ihtimalle 16mbit'e düşürüyorlar. Ayın ortası olmuş 60mbit parası alarak bana 5mbit internet veriyorlar. Her ay defalarca şikayet telefonlarından ve oyalama taktiklerinden sonra hızımı 48mbite ancak çıkarıyorlar. Lanet olsun 10 mbit haram zıkkım olsun diyorum 48 mbite çıktıktan sonra aramıyorum. Sonraki ay aynı
    şikayet telefonları aynı oyalama taktikleri. portunuzun değişmesi gerekiyor diyerek daha önce 2 defa evime görevli getirip port değişimi yaptılar. Fakat değişen hiçbirşey olmadı getirdikleri görevli de hızımı 50 mbite çıkardıktan sonra ay başında tekrar hızımı düşürdüler. Bunun port değişimiyle falan alakası yok bunu bir şirket politikası haline getirmişler. Durumu fark edenleri 15 gün mağdur ettikten sonra kalan 15 günde yarım yamalak sorunu öteliyorlar. Ben kandırıldım başkası soyulmasın.




  • Türk Telekom telefon hattı var. Eskiden Ttnet interntten kullanıyordum ıptal etmistirtim. Şimdi Vodafone yalın internt bağlattim Ttnet ekibi gelip Ankastre den kabloyu bağladi gitti eve gelen telefon hattına bağlayın demiştim zaten kullandığım modem telefon o kablo ile geliyor. Ama evde adsl sinyal yok hala Ankastre de karma karışık kablolar kim çözecek bu bağlantı sorununu. Elektrici mj çağırsak napsak Ttnet gelip daha çok bozuyor bağlantıyı Vodafone ds ankastre en eve bağlantı yapmıyor. Yani önceki telefon kablosuna Ttnet in bıraktığı mavi beyaz kabloyu bağlasan Vodafone sinyal gelmez mi eve yeni ayrı kablo bağlamaya germe olmasan. Yoksa 5 kat yukarı sıfırdan kablo çekilmez zaten kurulu olan eski telefon kablosu üzerinde çift pin oradan splitter ile Türk Telekom telefon ve Vodafone yalın gelir herhalde. Ya da evdeki 3 girin telefon prizine ankastre den bi şekil de bağlantı yapılır mı ki eski bina gerçi

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • KacaKTV kullanıcısına yanıt
    hocam sanırım siz sanırım bayisiniz ben şuanda 32 mb 120 gb olan paketteyim bi üst pakete geçebilirmiyim 79 mb ye kadar destekliyormuş geçmek istersem herhangi bir evrak gerekirmi veya kaç günde tamamlanır
  • 🔴 Vodafone Net FİBERNET/VDSL2 - ANA KONU / KULÜP 🔴

    Kayıt olup 1 ay bekledim bağlanmasını sorunlar yeni başladı. İlk 10 gün civarı temiz internet aldım 60 ları görüyordum gün içinde cafe kalabalıkken 40 civarı dolaşıyordu ölçümler. Özellikle akşam saatlerinde 2-3 civarlarında dolaşıyor ve lol de çok ping oluyor. İlk arıza kaydı verdim telekom geldi düzeltildi diye haberde verildi. 1 gün 40-50 civarı aldım hızı sonra yine diplere düştü. Bu sabah yine geldi telekom çalışanları. Haber verildi hattınız düzeltildi diye kontrol edin filan. Bugun baktım yine rezil bağlantı. Yine arıcam yine aynı senaryo olacak. Bakalım suan için yapacak başka bişeyim yok sanırım...




  • aimar7 A kullanıcısına yanıt
    Aynı sorunu 1 aydır çekiyorum.

    Akşam vakti hız dipleri görüyor ve sabit değil. Bir ölçümde 3mbit çıkarken 20 sn sonraki ölçümde 11 , 15 çıkıyor kararsız çalışıyor hat. 2 haftadır uğraşıyorum düzeltmediler. Üstüne akşamları yoğunluktan oluyor diyor teknik servis çalışanları sanki benim sorunummuş gibi. 4 gündür bir arıza kaydının daha sonuçlanmasını bekliyorum.

    gece 1-2 den sonra düzeliyor.
  • Şuan hız testi yaptım 80 i gördüm. Akşam ve gündüz saatlerinde 2-3 arasında dolaşıyoruz napıcaz bu internetti
  • quote:

    Orijinalden alıntı: aimar7

    Şuan hız testi yaptım 80 i gördüm. Akşam ve gündüz saatlerinde 2-3 arasında dolaşıyoruz napıcaz bu internetti

    Hnagi modemi kullanıyorsunuz acaba ?

    Zyxel modemlerde son zamanlarda sorun var deniliyor modemden kıllanmaya başladım.
  • arkadaşlar yine aynı sorun oldu bende başka yaşayan var mı bence bilerek yapıyorlar yine

    konusu burada :https://forum.donanimhaber.com/m_121406071/tm.htm

    48 ping alıyorum 5mbps download normalde 8 ping 50mbps download olur yani küfür ediyorum bunlara sürekli

    🔴 Vodafone Net FİBERNET/VDSL2 - ANA KONU / KULÜP 🔴




  • Bir yukarıda ki hıza bakın bide düzeltikten sonra yaptıgım teste bakın. Arada dağlar kadar fark var.


    🔴 Vodafone Net FİBERNET/VDSL2 - ANA KONU / KULÜP 🔴



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TITAN -- 8 Aralık 2016; 0:33:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 199200201202203
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.