Şimdi Ara

🔴 Vodafone Net FİBERNET/VDSL2 - ANA KONU / KULÜP 🔴 (193. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.252
Cevap
58
Favori
165.200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 191192193194195
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Firaristt F kullanıcısına yanıt
    jetfatura.com'un domain süresi dolduğu için yenileme linkine yönlendiriyor. şaka gibiler resmen böyle rezillik olmaz ya. adam gibi bi online işlem merkezi kurmak ve mobil uygulamasını yapmak bu kadar mı zor? güya global markalar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Firaristt F kullanıcısına yanıt
    Domain süresi bittikten 60 gün sonra düşer alamazsın.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Scrite S kullanıcısına yanıt
    İhs'te domain. Bunlardan beklerim domain'i yenilememelerini. Her şeyleri taş devrinden kalma, bazıları ateşten de eski

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 hafta önce internet bağlattım ancak internet hızım 0.85 i geçmiyor aradım vodafonu böyle böyle gelin bakın dedim ilk önce türk telefon gelecek binadaki internetinize bakacak daha sonra vodafone dan ekip gelecek modeminize ve iç tesisatınıza bakacaklar dedi. Ancak sonraki aramamda böyle bir hizmetlerinin olmadığını ve elektrikçi çağırmam gerektiğini söylediler. Bende sizden önceki arkadaş böyle birşey dedi nasıl ayrı ayrı cevap veriyorsunuz dediğimde çalışanın hatasının olduğunu söylediler. Kapatıp tekrardan aradım tekrardan durumu izah ettim yine aynı cevabı aldım biraz üsteleyince tamam ekip yönlendirelim dediler şimdi adeta biz elimizden geleni yaptık iç tesisatınıza baktırın diye mesaj attı vodafone ne yapmam gerek. Böyle bir hizmet olabilir mi?
  • m.kutsal kullanıcısına yanıt
    benim eve de sözde2 defa eleman yollayacaklardı ama yok öyle bişey şehir efsanesi
  • Ne yapmamız gerekiyor hocam bu nasıl sistem ya resmen kandırıldım hemde 2 defa.
  • m.kutsal kullanıcısına yanıt
    ben pek anlamıyorum modem arayüzünden hat değerlerini falan yazın bağlantı kalitesini anlamak için. şöyle bişey olacak
    🔴 Vodafone Net FİBERNET/VDSL2 - ANA KONU / KULÜP 🔴
  • buna nereden bakıyoruz hocam?
  • m.kutsal kullanıcısına yanıt
    modem arayüzünden
  • vodafone supernet mh aradim az once. TT kullanicisiyim ve vodafone supernete gecmek istiyorum dedim. adres bilgilerinden kac hiz desteklediklerine baktilar. fiber altyapi olmasina ragmen 8mbit cikti. Bende TT kullaniyorum suan ve 24 mbit veriyorlar hatta gecen hafta vodafone fiber sorgulama sitesinden sorguladigimda 85 mbit'e kadar destekledigini gordum. Bu sorun TT ile alakali onlarin gelip altyapiyi duzeltmeleri lazim dedi. Inanmadim girdim tekrrar ffiber sorgulama sitesine gercekten 8mbit gosteriyordu.

    Burdan TT ailesine tekrar tesekkurlerimi sunuyorum. kendi kullancililarina 24 veya daha ust mbit hizmeti sunmasina ragmen rakip firmalara kisitlama uygulamaya devam ediyor !
  • Bir akşam daha ve internet yine rezil durumda. 100'den aşağı düşmüyor ping. İstanbul'da olmama rağmen İzmir'de gösteriyor. IDM ile download yaparken tam hız alıyorum ama tarayıcıdan max 4Mbps.
  • 🔴 Vodafone Net FİBERNET/VDSL2 - ANA KONU / KULÜP 🔴
  • quu kullanıcısına yanıt
    Rakip firmalar da kablo döşesin o zaman, Türk Telekom o kadar çalışsın, kaymağı Vodafone mu yesin?
  • JustOffer kullanıcısına yanıt
    ben dosemesin mi dedim keske butun firmalarin kendine ait altyapisi olsa ama TT zamaninda devlet gucuyle heryere erisim sagladi simdi ozel firmalarda yavas yavas fiber agini genisletiyor bu zaman alacaktir.
    bu ag genisleyene kadar mecbur butun firmalar TT mahkum. TT yapilan anlasmalara keyfi davraniyor. ornek olarak Rakip firmalara musteri kaybetmemek icin neler yaptigini yakin gecmiste ben yasadim.
    bu durum cok sinir bozucu ama bi sure daha bu devam edecek mecburen. Birde TT ile diger isp firmalarinin hizmet yillarinida karsilastirarak konussak daha mantikli olur :)
  • Arkadaşlar ben digital dükkan kampanyasından faydalandım. Neyse internetim vs bağlandı. Vodafone sitesinden altyapıya baktığımda vdsl var ama en fazla 17 mbit alabilirsin diyor. Biz de o şekilde bağladık. Şimdi vdsl varsa 17 mbit az değil mi? Kafa sonradan dank dedi. 17 mbiten fazla alabiliyorsam vdsl e geçiş nasıl olacak. Vodafone veya Telekom sistem üzerinden sinyal mi değiştirecek? Yoksa yine port vs mi değişecek.
  • @Firaristt

    🔴 Vodafone Net FİBERNET/VDSL2 - ANA KONU / KULÜP 🔴

    Arıyorum mh bile bağlanmıyor bulunduğunuz bölgede erişim sorunu var vs diyor telesekreter.

    Daha 1 hafta öncesine kadar 71 mbps sorunsuz alırken düştüğümüz duruma bak :)
  • Bende port değişimi için başvurdum bunlara 11 gün geçti bugün porta tanımlı 76 Mbit hızımı 2. kez 50 Mbit'e çekmişler. Resmen kaşınıyolar zorla iptal ettir tekel telekoma geç kurtul diye. Eylül ayı ortasında paket değişimi yapıp cezai bedel çıkmadan kampanya yenilettim 2 yıllık taahhütname o günü baz alarak yenilendi. 1 Aylık iptal bedeline fazla bişeyde çıkmaz.
  • Türk Telekomu aradım 16 megabite kadar hiz alabiliyorsunuz diyor. Vodafone'u aradım 28 megabite kadar hız alabilirsiniz diyor. Bu Vodafone, Türk Telekom'un altyapısını kullanıyorsa nasıl o hıza çıkabiliyor? Lütfen bana acil açıklamasını yapabilir misiniz? Çok şaşırıyorum. Internet baglatmam gerekiyor, çok kararsız kaldım.

    Not: Superonline VDSL olarak 46 megabite kadar çıkabiliyormus ama 93 lira aylık ücret istiyor. Çok geldi diğerlerine göre.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • onuryildirim kullanıcısına yanıt
    İşte bugun yaşadığım sorunun hemen hemen aynısı

    geçen hafta 85mbite kadar destekleyen hattım şuan 8mbit gösteriyor. Tamamen TT altyapı sorunu ve bunu da TT santral düzeltebilir. TT müşteri hizmetlerini aldım hız yükseltmek istiyorum diye adamlar altyapımın ne kadar desteklediğini bile göremiyorlar ofise gitmeniz gerekiyor diyor.

    Sizin sorunda artık şansa kalmış isterseniz tt ofise gidip bi ordan baktırın altyapıya kaç destekliyormuş. ona göre hareket edersiniz. MH'lerine fazla güvenmeyin :)
  • quu kullanıcısına yanıt
    Türk Telekom ofisine de gitsem, müşteri hizmetlerini de arasam bir şey fark etmez; aynı yerden bakıyorlardır diye düşünüyorum.

    Kapıda Süperonline kutusu da yok VDSL hizmeti 46 megabite kadar destekliyor dedi müşteri hizmetleri. Sizce güvenmeli miyim?
  • 
Sayfa: önceki 191192193194195
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.