Şimdi Ara

vodafone & hepsiburada

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.312
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar telefondan pek anlamam ama arattığım kadarıyla kampanyanın fiyatları pek uygun gelmedi.yine de mailime göndermişler paylaşmak istedim.epey indirim yapılmış şekilde lanse edilmiş.yorum sizlerin.

http://www.hepsiburada.com/Liste/productDetails.aspx?productId=telcepiph4s16&categoryId=371946
    http://www.hepsiburada.com/Liste/apple-iphone-4s-16-gb-beyaz-/productDetails.aspx?productId=telcepiph4s16be&categoryId=371946
    http://www.hepsiburada.com/Liste/apple-iphone-4s-32-gb-siyah-/productDetails.aspx?productId=telcepiph4s32&categoryId=371946

vodafone & hepsiburada

vodafone & hepsiburada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 35ben35 -- 22 Aralık 2011; 23:21:25 >

• Ben hiç bir şey anlamadım.
  • dediğim gibi mail göndermişler.mailin içeriği de alttaki resimler.konuyu açmakta pek başarılı olamadım idare edin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 35ben35 -- 22 Aralık 2011; 23:17:33 >
  • 16gb için en düşük pakette telefon ücreti 87 tl, toplamda ayda ödenecek tutar 146 tl
    cihaz ve 1000dk her yöne, 1000sms, 1gb internet dahil bu ücrete
    24 ay taahhütlü ayrıca

yani 24 ay boyunca cihaza ayda 87 tl, tarife için de 59 tl ödeniyor

24 ayda cihaza ödenecek tutar 2088 tl - ki darty 2099'dan satıyor şu an (eksiği: garantisi evo diye bir firma, 24 ay taksit yapmaması)
    konuşma vs için de tamamen aynı paket avea'da 19 tl (eksiği: avea çekmiyor )

59 tl'lik tarifeyi halihazırda mutlu mesut kullanan ve 4s almak isteyen birine uyabilir bu kampanya, zira darty'nin verdiği fiyata 24 ay taksitle almış olacaklar
    ama bu grubun dışındakileri çekmek istiyorsan ve 24 ay taahhüt yapıyorsan biraz indirim yap da cazip olsun arkadaş
    normalde 19'a verilebilen bi tarifeyi hem 59'dan veriyorsun, hem telefonu şu anda piyasada satılabilen bir fiyata veriyorsun, hem de 24 ay taahhüt istiyorsun

taahhüt bozulunca yapılan indirimler vs yansıtılacakmış, merak ediyorum ne indirim yapıyorlar ki neyi yansıtacaklar?

şu maddeler de ayrı güzelmiş, öpücez demişler gibi geldi inceden:
    - Aylık 30MB yurtdışı internet hediyesi sadece Vodafone operatörleri üzerinden kullanımları kapsar.
    - Kampanyaya giriş yapan abonelerin roaming opsiyonu otomatik olarak açılır. Abone kampanya süresince roaming opsiyonunu kapatamaz.
    - 30MB yurtdışı internet hediyesini kullanan aboneler kampanya süresince başka bir roaming paketi satın alamaz.

bi de ayrıca bu kampanyayı zaten vodafone aynı şartlarda sağlıyor şu an, araya niye hepsiburada'yı sokalım o da ayrı bi konu

• şu maddeler de ayrı güzelmiş, öpücez demişler gibi geldi inceden:
    - Aylık 30MB yurtdışı internet hediyesi sadece Vodafone operatörleri üzerinden kullanımları kapsar.
    - Kampanyaya giriş yapan abonelerin roaming opsiyonu otomatik olarak açılır. Abone kampanya süresince roaming opsiyonunu kapatamaz.
    - 30MB yurtdışı internet hediyesini kullanan aboneler kampanya süresince başka bir roaming paketi satın alamaz.

Bencede inceden öpücem sizi demiş:D Uzak durulmalı 24 ay taahhüt edeceksin elini kolunu bağlıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: 35ben35

dediğim gibi mail göndermişler.mailin içeriği de alttaki resimler.konuyu açmakta pek başarılı olamadım idare edin

suç sende değil hb hiç bir işi iyi yapamadığı gibi mail göndermesini de becerememiş
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.