Şimdi Ara

Vodafone habersizce aboneliğimi iptal etmiş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
1.318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamlar

    Yaklasik 5 aydir evimde vodafone fiber net kullaniyorum. Dun bir anda SMS geldi aboneligimin iptal edildigine dair. Hemen aradim musteri hizmetlerini belge eksiligi gibi bir sebep soylediler. O yuzden iptal olmuş tekrar geri acamazlarmis modemi geri kargolayin diyorlar.

    Belge eksikligi yok eve geldiler gereken herseyi aldilar. Hadi olsa bile 5 ay sonra mi farkedildi. Hadi farkedilse bile arayip duzeltmek yerine çat diye abinelik iptali nedir.

    Musteri hizmetleri katiyen yardimci olmuyor. Iptal olmus yapcak bisey yok modemi gönderin geri diyorlar. Sizin hataniz benim bi hatam yok diyorum kabullenmiyorlar.

    Hadi dedikleri gibi yapsam butun abonelik surecine tekrar girsem ayda 59 TL oduyorken yeniden abonelik actirirsam 65TL ye çıkacak.

    Twitterdan destek birimine de mesaj attim ama ilgilenen yok. Ne yapabilirim sizce?







  • Açtırırken nereden başvurdunuz. Muhtemelen senden evrak alan elemanın salaklığı
  • Merhabalar, vodafone fibermax çalışanıyim. Sizlere yardımcı olabilirim
  • Bence BTK üzerinden aboneliği başlatan kişi hakkında şikayet oluştur. Benim de başıma geldi eksik evrak var şu tarihe kadar evrak vermezseniz kapanacak diye uyarı mesajı atmışlardı. Bayii ye gittim böyle mesaj geldi diye gösterdim. Bayii yi taşıyoruz daha evrakları giremedik göndericez demişlerdi ondan sonra gönderdiler herhalde kapanmadı
    https://sikayet.btk.gov.tr
  • Goldena; telefonla musteri hizmetlerini arayip abonelik başvurusu yaptim; sonra birileri geldi yapti kim olduklarini bilmiyorum işin kötüsü.



    Maxe; btk dan sikayet oluaturmayi dusunuyorum ben de, ama yarari olur mu bilmiyorum bir de gelen bayinin kim oldugunu da bilmiyorum direk vodafona olusturmaliyim sikayeti galiba. Bana uyari bile vermediler yoksa kapanmadan ugrasirdim en azindan.



    Burakkosucu; merhaba, memnun olurum nasil yardimci olabilirsiniz bana?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.