Şimdi Ara

Vodafone Gittigidiyor 100/25 YENİLENDİ (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
447
Cevap
22
Favori
18.908
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: adanaliboy

    EYVALLAH :)


    100 e 30 indirim verdi..

    enpara ile bkmexpress üzerinden ödeme kabul etmedi..
  • acil 1 ad koda ihtiyacım var arkadaşlar, kullanmayacak olan varsa pm den gönderirse çok sevinirim. şimdiden tşk.
  • arkadaşlar kod verebilecek varsa talibim
  • Mini uydu alıcı alis verişinde kullanılır mı?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kampanya güzel alacak bir şey yok
  • biri link versin artık 3 4 kişi yardim yazmış kimse birşey yazmamış
  • Link falan yok. Vodafone aboneleri "Avantaj Cepte" uygulaması ile ya da 6666'ya mesaj atarak (içeriğini bilmiyorum) tanımlıyorlar indirimleri...

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kod nasıl alınıyor arkadaşlar yardımcı olurmusunuz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kodu olan varmı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ciginix

    Kampanya güzel alacak bir şey yok

    Aynen hocam ya bakıyorum ne alsam ne alsam diye bir şey bulamıyorum :) . En azından 6 ocağa kadar süresi varda acele etmeye gerek yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar '' bu indirim kuponu daha önce sisteme tanımlanmıştır '' hatası alıyorum.Hesaba giriyorum çıkıyorum tekrar tekrar deniyorum olmuyor.Bu sorun nasıl çözülüyor ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7B6935253 -- 4 Aralık 2015; 21:50:12 >
  • Link:

    http://yardim.gittigidiyor.com/alici-rehberi/vodafone-kampanyasi

    Vodafone & GittiGidiyor Kampanya Koşulları

    Vodafone aboneleri, 29 Ekim - 6 Aralık tarihleri arasında GittiGidiyor.com üzerinden tek seferde yapacakları 100 TL ve üzeri alışverişlerde anında 30 TL indirimden yararlanabilirler.

    Kampanyanın geçerli olmadığı kategoriler; "Bilgisayar, tablet", "Cep telefonu ve aksesuarı", "Mücevher, Takı, Saat (Diğer Mücevher, Takı - Erkek Mücevher, Takı - Mücevher, Değerli Taş - Ziynet ve Külçe Altın - Pırlanta kategorisinde yer alan ürünler için), "Emlak", ve "Otomobil ve Motosiklet" (Otomobil, Motosiklet kategorilerinde yer alan araç satışları için)'dir.

    Vodafone aboneleri kampanyadan faydalanmak için SURPRIZ yazıp 6666'ya SMS göndermeli ya da Avantaj Cepte uygulaması üzerinden kampanya şifresi almaları gerekmektedir. Şifrelerini alan Vodafone aboneleri, Bana Ozel/indirimlerim sayfasından kampanya şifrelerini GittiGidiyor.com üyeliklerine tanımlayarak indirimden yararlanabilirler. (6666'ya gönderilen SMS'ler ücretsizdir.)

    Vodafone aboneleri kampanyadan 29 Ekim - 29 Kasım 2015 tarihleri arasında 30 TL indirim kodu alabilir. Kampanya dahilinde indirim kodları 6 Aralık 2015 tarihine kadar kullanılabilir. 06 Aralık 2015 tarihinde itibaren indirim kodları geçersiz sayılacaktır.

    Kampanya kodunun kullanılması için Kampanya kodu girildikten sonra sepet sayfasında indirim kuponunun seçilmesi gerekmektedir.

    29 Ekim - 6 Aralık tarihleri arasında indirim kuponu kullanılarak yapılan alışveriş daha sonra herhangi bir zamanda iptal edilirse, kullanıcı indirim hakkını kaybedecek ve indirim kuponu tekrar tanımlanmayacaktır.

    Bu kampanya kodlarıGittiGidiyor.com'daki diğer indirim kampanyaları ile birleştirilemez. Bu kampanya kodları sadece GittGidiyor.com'da bankalarla yapılan kredi kartı puan kampanyaları ile birleştirilebilir.

    Kampanyadan faydalanabilmek için abonenin GittiGidiyor.com üyesi olması gerekmektedir. GittiGidiyor.com'da Kurumsal olarak tanımlanmış üyeler kampanyadan faydalanamaz. Kampanya indirim kodları [10.000 ] adet ile sınırlıdır. Kampanya süresi boyunca, indirim kampanyasından her bir kullanıcı, üye hesabından en fazla 1 kez yararlanabilir. Vodafone aboneleri kampanya süresince 1 kez şifre alarak faydalanabilir. İndirime konu olan ürünler ile ilgili tüm sorumluluk sadece satıcıya ait olacaktır.

    Kampanyadan yalnızca aktif Vodafone aboneleri yararlanabilir. Aktif abonelik kısıtlı, dondurulmuş, iptal veya numara taşıma ile başka operatöre taşınmış statüler dışındaki aboneliklerdir. Kampanya kapsamında değişiklik yapma hakkı GittiGidiyor.com'da ve Vodafone'da saklıdır. Bu kampanya başka bir kampanya ile birleştirilemez.




  • 6666ya sms gönderipte kod alabilen varmı ben 2 farklı telefonla denedim saçmasapan cevaplar geliyor 500 mb internet hediye vs diye.
  • 29 kasım son diyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: superhead

    6666ya sms gönderipte kod alabilen varmı ben 2 farklı telefonla denedim saçmasapan cevaplar geliyor 500 mb internet hediye vs diye.

    sms ile katılım 29 kasıma kadardı. avantaj cepte uygulamasını kullanarak kod alabilirsin.
  • Mobil den kodu girince olmadı. PC den girince 30 TL tanımlandı. Haber verene Teşekkürler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • furkan1zek kullanıcısına yanıt
    6 Aralık! Yani yarın son günü. ..

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Avantaj Cepte uygulaması kullanıcısı Vodafone aboneleri, 06 Ocak 2016 tarihine kadar GittiGidiyor.com üzerinden 100 TL üzeri alışverişlerde anında 25 TL indirimden yararlanabilirler. Kampanyanın geçerli olmadığı kategoriler; “Bilgisayar, tablet”, “Cep telefonu ve aksesuarı”, "Mücevher, Takı, Saat (Diğer Mücevher, Takı - Erkek Mücevher, Takı - Mücevher, Değerli Taş - Ziynet ve Külçe Altın - Pırlanta kategorisinde yer alan ürünler için), "Emlak", ve "Otomobil ve Motosiklet" (Otomobil, Motosiklet kategorilerinde yer alan araç satışları için)'dir. Vodafone abonelerinin kampanyadan faydalanmak için Avantaj Cepte uygulaması üzerinden kampanya şifresi almaları gerekmektedir. Şifrelerini alan Vodafone aboneleri, Bana Ozel/indirimlerim sayfasından kampanya şifrelerini GittiGidiyor üyeliklerine tanımlayarak indirimden yararlanabilirler. Kampanya dahilinde indirim kodları 06 Ocak 2015 tarihine kadar kullanılabilir. Kampanya kodu girildikten sonra sepet sayfasında indirim kuponunun seçilmesi gerekmektedir. Kampanya 10.000 adet kullanım ile sınırlıdır. 29 Ekim – 06 Ocak tarihleri arasında indirim kuponu kullanılarak yapılan alışveriş daha sonra herhangi bir zamanda iptal edilirse, kullanıcı indirim hakkını kaybedecek ve indirim kuponu tekrar tanımlanmayacaktır. Bu kampanya GittiGidiyor.com'daki diğer indirim kampanyaları ile birleştirilemez. Bu kampanya sadece GittGidiyor.com'da bankalarla yapılan kredi kartı puan kampanyaları ile birleştirilebilir. Kampanyadan faydalanabilmek için abonenin GittiGidiyor.com üyesi olması gerekmektedir. GittiGidiyor.com'da Kurumsal olarak tanımlanmış üyeler kampanyadan faydalanamaz. Kampanya kontenjan ile sınırlıdır. Kampanya süresi boyunca, indirim kampanyasından her bir kullanıcı, üye hesabından en fazla 1 kez yararlanabilir. Vodafone aboneleri kampanya süresince 1 kez şifre alarak faydalanabilir. İndirime konu olan ürünler ile ilgili tüm sorumluluk sadece satıcıya ait olacaktır. Kampanyadan yalnızca aktif Vodafone aboneleri yararlanabilir. Aktif abonelik kısıtlı, dondurulmuş, iptal veya numara taşıma ile başka operatöre taşınmış statüler dışındaki aboneliklerdir. Kampanya kapsamında değişiklik yapma hakkı GittiGidiyor.com'da ve Vodafone'da saklıdır. Bu kampanya başka bir kampanya ile birleştirilemez.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • evet, yenilenmiş, 6 ocak 2015 ya kadar uzatılmış
  • Hocam daha önce alip tanimladigimiz kodlar da uzatildi mi yani

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.