Şimdi Ara

VODAFONE FREEZONE (Faturalı) : HY 500 DK + HY 5000 SMS + 2 GB =25 TL (YENİ ) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
150
Cevap
7
Favori
15.936
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Evet bu tarife guzel bana da 500 dk konuşma 2 gb net yeter.. ama yaştan kaybediyoruz işte

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçen sene 1000 sms 500 dk 1 gb olanı 19 tl ye almıştım geçtiğimiz ay 22 tl oldu.
    bu kampanyaya geçebilir miyim bilgisi olan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: awdasase

Geçen sene 1000 sms 500 dk 1 gb olanı 19 tl ye almıştım geçtiğimiz ay 22 tl oldu.

Ben de ayni durumdayim ama hat tasima istiyor. Yani gecemeyiz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Üstteki vodafone hız testi alttakide avea woops hız testi ikiside ayni yerde yapıldı
     VODAFONE FREEZONE (Faturalı) : HY 500 DK + HY 5000 SMS + 2 GB =25 TL (YENİ )

• rueta R kullanıcısına yanıt
    Benimde yas sorun oluyor ancak kardesimin kimlik numarası ile kullanmayı düşünüyorum.

• Ücretlendirme periyodu kaç saniye acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SiNaPSiS

quote:

Geçen sene 1000 sms 500 dk 1 gb olanı 19 tl ye almıştım geçtiğimiz ay 22 tl oldu.

Geçeriz kardeşim, geçen sene yaptığımı anlatayım sana
    Geçen sene Turkcell abonesiydim, sonra Vodafoneye taşıdım normal olarak, ertesi gün avea'nın bir kampanyası vardı onu gördüm bu sefer Avea'ya taşıdım. En fazla 1 veya 2 gün sonra bu vodafonenin 19 tl olan kampanyası başladı bu sefer eşimin üstüne hattı taşıyarak vodafoneye geçtim.
    3-4 gün içinde 4 defa değiştirdim hiç bir sorun çıkmadı
    Akşam Avea'ya taşıyıp ertesi gün 25 tl'lik vodafone kampanyasına geçeceğim.

• Bu mal voda nın yaş sınırlaması yüzünden 8 sene kullandığım hattı turkcell e taşıdım. bu kadar salak firma olamaz. müşteri kaçırmak için elinden geleni yapıyor. gnctrkcll e geçerken de sözde yaş sınırı var ama turkcell MH bile o kısmın hilesini anlattı herhangi bir turkcell bayisi onu halleder dedi. vodafone resmen devlet dairesi gibi, yok soyadı tutacak, yok doğum tarihi tutacak vs....hat mı taşıyoruz abd vizesi mi alıyoruz belli değil..
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: SiNaPSiS

quote:

Geçeriz kardeşim, geçen sene yaptığımı anlatayım sana
    Geçen sene Turkcell abonesiydim, sonra Vodafoneye taşıdım normal olarak, ertesi gün avea'nın bir kampanyası vardı onu gördüm bu sefer Avea'ya taşıdım. En fazla 1 veya 2 gün sonra bu vodafonenin 19 tl olan kampanyası başladı bu sefer eşimin üstüne hattı taşıyarak vodafoneye geçtim.
    3-4 gün içinde 4 defa değiştirdim hiç bir sorun çıkmadı
    Akşam Avea'ya taşıyıp ertesi gün 25 tl'lik vodafone kampanyasına geçeceğim.

Dostum böyle bir şey nasıl mümkün olabiliyor? Ben 3 ay taşıyamıyorsun başka bir yere diye biliyorum.

• 26 yaşın içindekiler dahil olabiliyormu?
  • Hiç bir sıkıntı olmadı vallahi. 3 ay sınırı aspagras bence. Bayiye sordum olabilir dedi. Yazıklarım tamamiyle doğrudur. Akşam deneyeceğim fırsat bulursam bir sorun olacağını sanmıyorum.
  • Woops un Internet hızı sıkıntısı ve Avea'nın bazı yerlerde az çekmesi yüzünden bu pakete geçeceğim sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zendagi Migzara -- 8 Nisan 2014; 19:23:07 >
  • l.a.c.i.w.e.r.t kullanıcısına yanıt
    26 yaş ve altı seninle aynı soyisme sahip 1.derece yakının var ise kullanıcı gösterilip faydalanabilirsin ;) @l.a.c.i.w.e.r.t
  • Arkadaşlar hiç vodafone kullanmadım aklıma takılan şu şarj sorunu. 64 kb kart sarjı resmen tüketiyormuş 128 kb alsak aynı sorunu yaşar mıyız?
    avea kamu mega internet sorunu netleşsin bu tarifeye geçmeyi düşünüyorum.

• MSefa23 kullanıcısına yanıt
    3 hat taşıdım Vodafone'a hepsi de 64 kb'ti en ufak sorun olmadı şarj bakımından pek inandırıcı gelmiyor o olay.
  • su an var olan vodafone lular da yararlanabiliyor mu bundan yoksa sadece yeni musterilere mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: AthnV

26 yaş ve altı seninle aynı soyisme sahip 1.derece yakının var ise kullanıcı gösterilip faydalanabilirsin ;) @l.a.c.i.w.e.r.t

Konunun başına ekliyorum bunu hocam bilgi için sağolun

• quote:

Orijinalden alıntı: MarcusAntonius

Üstteki vodafone hız testi alttakide avea woops hız testi ikiside ayni yerde yapıldı

Hocam woops internet olarak kötü mü cidden o kadar? Ayrıca Turkcell ve Vodafone iyi atak yapmaya başladı interneti en iyi olana geçicem biraz daha bekleyip.

Düzenleme: Vodafone'un ücretlendirme periyodu nedir acaba 100 kb ve 60 sn şeklinde mi acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mugetsuga -- 8 Nisan 2014; 21:01:34 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Mugetsuga

quote:

Orijinalden alıntı: MarcusAntonius

Üstteki vodafone hız testi alttakide avea woops hız testi ikiside ayni yerde yapıldı

Hocam woops internet olarak kötü mü cidden o kadar? Ayrıca Turkcell ve Vodafone iyi atak yapmaya başladı interneti en iyi olana geçicem biraz daha bekleyip.

Düzenleme: Vodafone'un ücretlendirme periyodu nedir acaba 100 kb ve 60 sn şeklinde mi acaba?

Bu konuda benim gibi sorun yaşayan çok fazla üye var.
    http://forum.donanimhaber.com/m_85645045/tm.htm

• Vodafone faturalı hat çok pahalı ya, ayda 6 liradan 72 lira.
    Her operatörde böyle mi ücretler.
    Zaten faturasizdan geçince 30 lira oluyor paket.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.