Şimdi Ara

Vodafone fiber torrent çalışmıyor sebebi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
811
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Vodafone fiber torrent çalışmıyor sebebi nedir? "eşlere bağlanıyor" yazıp kalıyor, başlamıyor, internete her yerde trackerleri güncelle yazıyo, en son trackerleri yapıştırıyorum yine olmuyor, aynı dosyalar ise hiç bir ayar yapmadan aYnı dizüstüyü türktelekom olan işyerine götürüyorum, torrentler direkt inmeye başlıyor. İlginç bir sorun, vodafone fiberde bu sorunu yaşayan var mı?


    *Vodafone torrent kapatmış olabilir mi?, normalde böyle bir şey mümkün mü onuda bilmiyorum.
    *Sorunun trackerlerle alakası yok, zaten, en son torrentlerde trackerler zaten en son tracker oluyor. Anca sen 10yıl önceki bir torrent bulacaksınki, trackerleri eski olduğu için yükleme başlamasın, son torretlerde böyle bir şey yok.

    *Birde bu forumun cahil yöneticileri benim torrentler hakkında her şey diye bir konum vardı çok dolu bilgilendiriydi, çok eski bir konu idi, on yıllık falan,bu konuda cahil arkadaşlarımız yıllar yıllar sonra torrent yasal değil deyip konuyu şikayet yapınca, çok bilgiledirici konuyu çöpe atmış silmişler. Komik ve ironik olmuş. Sonuçta torrent tamamen yasaldır, sen yasal olmayan bir dosya indiriyorsan o senin sorunun, o zaman forumu komple silin, çünkü internetten dosya indirme açıklamaları, linkler falan hepsi forumda var. Neyse bunu ben yönetici olmuş insanların bilgisizliğe veriyorum. Kendilerini biraz daha bilim ve sanat ile donatmaları lazım, yasakçı anlayışla bi şi olmazsın.

    Bu sorun 2haftadır var, daha önce böyle bir şey yoktu... Fikirlerinizi bekliyorum...








  • Modem üzerinde P2P engeli var mı ve aktif mi?

    Engelleyebileceğini sanmıyorum. Hangi siteden indirmeye çalışıyorsunuz? Kaç seeder var?
  • Vpn le çalışıyorsa engellemiştir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İndirdiğin içerikler ile ilgili bir sıkıntı vardır. Bende sorunsuz çalışıyor...

    Vodafone fiber torrent çalışmıyor sebebi?
  • Herhangi bir torrent sitesi farketmiyor, piratebay dan popüler torrentler, seed falan binlerin üzeri, dediğim aynı torrent, aynı pcyi işyerine götürünce hemen inmeye başlıyor, farklı torrentler hepsinde durum aynı, "eşlere bağlanıyor" yazıyor indirme başlamıyor, sadece 2haftadır böyle, vodafone fiber modem, yazılımı içinde NOKİA yazıyor, nokia nın üretimi sanırım büyük bir modem. Modemde ayarı değişmiş olabilir mi? Böyle bir ayar var mı? p2p engeli nasıl oluyor, sanki böyle bir engel var.
  • Bluedn B kullanıcısına yanıt
    VPN yok,

    utorrenti sildim yükledim aynı.
  • sis651 kullanıcısına yanıt
    Vodafone fiber mi kullanıyon, indirdiğim torrentler sorunsuz, seed çok yüksek, popüler dosyalar, çok farklı torrentler denedim hepsi aynı aynı pcyi işyerine götürünce inmeye başlıyor, evde inmiyor asla. Dolayısıyla pcde sorun yok, geriye MODEM ya da VODAFONE FİBER HATTI kalıyo, bu ikisinde bir problem olmalı.

    ÇOK İLGİNÇ bir sorun bakalım, kaynağı ne çıkacak. :D
  • .i. . kullanıcısına yanıt
    Evet, Vodafone fiber. Modemden ayarları kontrol edin.
  • sis651 kullanıcısına yanıt
    MOdemde güvenlik duvarı "yüksek" işaretli onu orta yaptım, saldırı koruması "etkinleştir" işaretli olarak yapınca torrent açıldı..
    Benim modem NOKİA marka.

    Senin modemde bu ayarlar hangisi seçili.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .i. -- 1 Mayıs 2019; 18:43:8 >
  • .i. . kullanıcısına yanıt
    Güvenlik duvarı ile ilgilidir. Bende iki ayar da kapalı konumda.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.