Şimdi Ara

Vodafone Faturasız Hatlara 10 TL Ücretsiz Bakiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
231
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Karşılıksız Operatör #Vodafone
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 Vodafone Faturasız Hatlara 10 TL Ücretsiz Bakiye
    Merhaba arkadaşlar vodafone faturasız hattı olup ücretsiz 10 tl kazanmak isteyenler bana pm ile ulaşsınlar

Elime sürekli vodafone bakiyesi geçiyor pvp serverimden item ve ep satışı yapıyorum. Bunları mobil ödeme şirketleri %50 gibi rakamlarla bozduğu için bende kendim değerlendiriyorum aylık mobil ödeme limitim 150 TL ve bu limiti aştığımdan sadece transfer hakkım mevcut. İsteyen arkadaşlara 100 TL göndereceğim 10 TL'si onlarda kalacak 90 TL ilede herhangi bir siteden mobil ödeme ile birşey satın alacağım. Detaylı açıklamayı burda yaptım pm atıp nasıl oluyor diye tekrar sormayınız lütfen 10 tl ücretsiz bir şekilde kazanmak isteyenler pm atsın işlemi gerçekleştirelim. Mobil ödeme kodunda zaten tutar vs gözükecektir referanslarımda ortadadır. İçinde şüphe olanlar yazmasın herhangi bir yasal olmayan işlem söz konusu değildir.
    Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul, Beşiktaş Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık

• HOCAM NASIL OLUYOR MERAK ETTİM
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.