Şimdi Ara

VODAFONE FATURASIZ HAT TL. YÜKLEMESİ-AMAN DİKKAT!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
17.687
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar tam altın tarifesi kullanıyorum faturasız hat olarak.

Vodafone dan gelen sms şöyle

DEĞERLİ MÜŞTERİMİZ TAM ALTIN TARİFENİZ 03/01/2015 14:02 TARİHİNDE 30 LİRA KARŞILIĞINDA YENİLENECEKTİR.HER YÖNE 650 DK.VODAFONE İÇİ SINIRSIZ,HER YÖNE 1000 SMS VE 1GB İNTERNET KULLANIMI OLARAK YENİLENMESİ İÇİN BU TARİHE KADAR YÜKLEME YAPMAYI UNUTMAYIN.

bu mesjı aldıktan sonra taksimde galatasaray lisesinin ordan garanti banaksı atm cihazına gittim paracard ımla atm den 30 lira parayı yükledim.ayın 3 ünde yüklediğim 30 lira bugün öğle saatinde mesajlaşırken ve aram ayaprken bitti diye uyarı verdi!!!halbuki cumartesi günü bu parayı yatırmıştım.Vodafone un bir şubesine gidip kontrol ettirdiğimde yetkili çocuğun söylediği cevapla şok oldum!atm den para yatırdığım sırada mobil verim açık olduğu için yatırdığım para mob,l veri kullanımı tarafından çekilmiş ve hattıma tanımlanan hiçbir haktan yararlanamamışım.çocuk bana para yüklerken mobil veriyi mutlaka kapatmamı söyledi!!Bu saçma sapan durum yüzünden yeniden 30 lira yükledim ve hattım açıldı.
    Sizden benim gibi bu saçma zırvba uygulam yüzünden 30 liranızdan olmayın.Şimdi yapacağım şey vodafone u aramak ve sözleşmeyi istemek.bakalım neresinde yazıyor para yüklemesi yapmadan evvel mobil veriyi kapatmam gerektiği!!

• Yine bir kullanıcı hatası bence mahkemeye verin bakalım orda anlatsinlar size durumun nasıl olduğunu..Mobil veri açıksa telefon internete girer hatta internet paketi yoksa liralari kullanarak girer bu kadar basit..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adam paket yenilensin diye lira yüklüyor siz gelmiş kullanıcı hatası, kendi bacağına sıkmak diyorsunuz. Eğer ki paket yenilenme süresinden önce bitmişse yapacak bişey yok hocam. Ancak lira yüklemesi sırasında mobil veri kapalı olmalı gibi bir saçmalık ilk defa duyuyorum 1 seneden fazla vodafone faturasız kullandım inernet sms konuşma paketli ve mobil veriyi neredeyse hiç kapatmadım desem yeridir. Siz müşteri hizmetlerini arayıp sorun belki de paketiniz komple bittiği için lira gitmiştir.
  • Hocam arkadaşın paketi var. Yenilenme için gelmiş mesaj da zaten. Vodafone paket bitmesine genelde üç gün kala mesaj atıyor yenilenecektir lira yükleyin diye. Aksi takdirde siz zaten haklısınız paket olmaması durumunda. Eğer ki paket bitmemiş ise ortada buhar olan 30 TL var, bayi çalışanı ise tamamen saçmalamış lira yüklemeden önce mobil verinin kapanması gerektiğini ilk defa duydum yeni uygulama diyeceğim ama mantık. Bana kalırsa paket yenilenmemiş, bu işi ancak müşteri hizmetleri çözer sanırım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Turkcell TL çalıyor, dikkat!!!
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Paket bitince yeni paketi tanımlama işlemi biraz sürüyor o esnada 2-3 dakika içinde mobil veri açık oluyor 1-2 lira gidiyor tabi 30 lira bakiye olmayınca pakette yenilenmiyor ve sonraki saatlerde mobil veri arama vs. derken 30 lira bitiyor. Tabi kullanıcı liralar bitince uyanıyor. Onun haricinde birde telsiz kullanım ücreti ile de buna benzer durumlar oluyor. Mobil veri kapalı iken paket yenilenmeden önce telsiz ücreti kesiliyor. Tabi lira eksik olunca paket yenilenmiyor ve yine gidiyor liralar. Bunları ben yaşadım hep boşuna gitti liralarımız. O nedenle dikkat etmek lazım.
  • arkadaşlar en sağlam şeye başvurdum,sözleşmeyi istedim müşteri hizmetlerini arayıp.15 iş günü içerisinde kargo ile tarafıma ulaşacağı bilgisini verdiler vede sms geldi.sözleşmeyi okuduktan sonra gerekli başvurularda bulunurum.ama benim mantığım kabul etmiyor durumu.geçen ay paketim bitince ne nete girebildim ne sms atabildim nede arama yapabildim.evden internet bankacılıgını kullnarak liramı yükledim.açıldı ve herseyı kullandım.bu ay da yine bitince o an ne arama yapabıldım ne sms atabıldım nede ınternete gırebıldım! atm den parayı yatırdım hat acıldı ondan sonra ınternetı sms ı aramalrı kullanabıldım .taa ki bugun oglene kadar hepsı sıfırlanana kadar.basıma ılk defa boyle bırsey geldı yıllardır faturalı hat kullanırdım ılk defa boyle bır tarıfeye gectım.bugun oglene kadar sms attım arama da yaptım hatta ve ınternetımde hep acıktı (ofiste wırelss kullanıyorum ve gun boyu ofısteyım! )sadece yemek molasına cıktıgımda uyarsı bakıye bılgısını gostren bır kutucuk cıktı ekranda ve o andan ıtıbaren hat tamamen gıttı!bulundugum avm nın vodafone magazasına gıttım yetkılının soyledıgı sey yukleme sırasında mobıl verınız acık oldugu ıcın 30 lıra mobıl verıye yuklenmıs!tekrar 30 lıra yukleyınce hersey yenıden acıldı.ben bu hatta gecerken hıcbır sekılde yukleme sırasında mobıl verınız kapalı olsun dıye bı uyarı almadım okumadım duymadım!musterı hızmetlerıne aynı seyı soyledım anlattım kız tuttu bana bırde dedıkı 1gb lık kotanızı aşmışsınız!!!o yuzden mobıl verıye gıden paranızda cvabuk bıtmıs!!!1gb lık verıyı telefonda 48 saatten az surede bıtırdıgım ıcınde kendımı kutladım!!!!!! arkadaslar ben ofıste gun boyu wırelss kullanırım sadece eve gıderken ıse gelırken 45 dk.acık kalır telefonun ınternetı.o 1gb ıda telefonunuz guncelleme yapmıstır o yuzden harcamıstır dedıkı ben kesınlıkle guncelleme yapmadıgını bılıyorum!gun boyu bakarım telefonuma ve kesınlıkle mobıl verı ıle yapmam wıreless ıle yaparım.anlayacagınız durum bıraz karısık,artık acemılıgımıze mı denk geldı yoksa sıstemsel bı hatamı var sözleşmeyı okuyunca goruruz.

• dreamtheater_81 kullanıcısına yanıt
    Sorun şimdi anlaşıldı. Sizin paketiniz bitti, hattınızda lira da olmayınca internet kullanamıyordunuz. atm'den lira yüklediniz, o esnada mobil veri açıktı. Sorun şurada, lira yüklediğiniz anda paketiniz yenilenmemiş, aradan bir zaman geçmiş. Bu esnada da mobil veri açık olduğu için ve paketsiz internet ücretleri insanlıktan nasibini almadığı için liralarınız bitmiş. Bayinin dediği olay çok saçma olmakla birlikte, paketinizin yenilendiğine dair mesaj gelene kadar mobil veriyi kapatmanız gerekirdi. Online işlemlerden sözleşme örneğine ulaşabilirsiniz (aboneliğiniz yeni ise hemen sisteme işliyor, eski ise zaman alıyor).https://tuketici.btk.gov.tr adresinden şikayet yazmayı deneyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr. Boone -- 5 Ocak 2015; 22:32:38 >

• Hatta mahkemeye vermesi lazim ki ortam şenlensin biraz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: gefe16

Hatta mahkemeye vermesi lazim ki ortam şenlensin biraz

Avukat ve dava masrafı gibi giderleri ödeyecek fazladan parası varsa versin tabi, kazanma ve haklı çıkma ihtimali yok sonuç olarak cebinden çıktığıyla kalacak :)
    Siz forumda 10 günde 1 kere görüyorsunuz biz mağazada 1 günde 10 kere görüyoruz bunlar gibisini :)

faturalı hatlarda sıkıntı olmuyor sanırım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.