Şimdi Ara

Vodafone Faturalı Geçmeyi Düşünüyorum (?)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
254
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba herkese hayirli aksamlar dilerim. Hali hazirda kullanmis oldugum Turkcell hatti mevcut ama 19 Aralikta taahutum bitiyor ve paket ucretleri uygun oldugu icin Vodafone a gecmek istiyorum. Aklima takilan bir soru var. Bugun Vodafone ile gorusme sagladim. Gorustugum kisi numarami tasirsam herseyin ucretsiz olacagini fakat yeni numara ve hat alirsam bunun ucreti oldugunu belirtti. Yanlis hatirlamiyorsam ya 70 lira ya da 80 lira civari birsey demisti. Simdi Vodafone un kendi sitesine girip baktigimda ister numarani tasi ister sifirdan yeni karta basvur hersey ucretsiz ibaresi yer aliyor. Bu konuda beni aydinlatabilir misiniz ?


    Vodafone Faturalı Geçmeyi Düşünüyorum (?)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Ücretsiz ama işin içine vergiler giriyor. Yeni hat alırsanız; yeni tesis özel iletişim vergisi, telsiz ruhsat yeni abonelik vergisi, telsiz ruhsat vergisi gibi ücretler olduğunu belirtmiş müşteri hizmetleri. Halihazırda kullanmakta olduğunuz numarayı Vodafone'a taşırsanız, herhangi bir ücret ödemek durumunda kalmazsınız.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Nikki Sixx

    Ücretsiz ama işin içine vergiler giriyor. Yeni hat alırsanız; yeni tesis özel iletişim vergisi, telsiz ruhsat yeni abonelik vergisi, telsiz ruhsat vergisi gibi ücretler olduğunu belirtmiş müşteri hizmetleri. Halihazırda kullanmakta olduğunuz numarayı Vodafone'a taşırsanız, herhangi bir ücret ödemek durumunda kalmazsınız.
    Anladim. Cok tesekkur ederim bilgilendirme icin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.