Şimdi Ara

Vodafone'dan Superbox'a rakip geldi: Vodafone Redbox (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
199
Cevap
7
Favori
18.507
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Turkcell'in verdiği hız/kotadan farklı bir seçenek sunmadan sadece fiyatı kırarak benzer bir hizmet sunmak rekabet değildir. Özellikle de çekim gücü ve sunulacak hızda Turkcell'in her daim bir tık üstte olacağı bariz belliyken. Yazık bunlar da operatör firmayım diye geçiniyor. Operatörsen, altyapına güveniyorsan aynı fiyata 200GB yerine 500GB veya 1TB kota ver, işte o zaman rekabeti konuşuyor oluruz.

  • Bu hızlarla ancak ttnet e rakip olur

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Vodafone'nun 4.5g şebeksi zaten berbat full gösterdiği yerde internete giremiyordum. Allajh sabır versin alana

  • Vodafone özellikle kalabalık yerlerde en dusuk hiz veren operatör.... lokasyona bağlı olarak Turkcell»Telekom»vofafone ..... vfd mobilde veremediği hizi Redbox da vermesi hayal.... sonuçta yeni baz istasyonu yapıp alt yapı yatırımları yapmadilarsa, tamamen pazarlama ekibin in baskısı ile bu urun çıkmıştır, musteri.. pardon kervan yolda DUZULUR diyip, hizmet kalitesini umursamadan satışa çıkmıştır, macera isteyen buyursun....

  • Vodafone uzun süre kullanan biri olarak bu yorumu yazıyorum.Mevcutta hem Superbox 20Mbit Sınırsız hemde Turkcell hat kullanıcısıyım. Oturduğum yer yoğun yazlık kullanımı olan kış nüfusu 150.000 civarında olan bir yer. Vodafone ile yaz mevsimi geldiğinde bölgemizde ana caddelerde akşamları Instagramda fotoğraf yükleme bile sorun çıkarıyor. Farklı noktalarda yaptığım denemelerde maksimum 40Mbit civarında hız gördüm. Turkcelle yaptığım denemelerde ise yer yer 110-130Mbit civarı sonuç alabiliyorum. Yaz mevsiminde de kesinlikle app kullanımlarında herhangi bir donma yüklenme sorunu olmuyor. Bu ürünleri piyasaya sürdüklerinde baz istasyonlarının halini düşünemiyorum bile. Şuan bile Turkcellden 4-5 gömlek arkada bizim bulunduğumuz bölgede ki Superbox kullanımı oturmuşken bu fark var. Şahsi fikrim Vodafone bu ürünle rekabet yaratamaz. Turkcell zaten durumun farkında Vodafoneun onları zorlayamayacığını bildiği durumda fiyatlarda indirime falan gitmez.





  • gorkem414 kullanıcısına yanıt

    Hocam 20 mb olan superbox u kullanıyorum aylık indirmem 4-5 TB yi bulabiliyor siz nerden çıkartınız 1 TB de kapattıklarını 2 yıldır kullanıyorum hiç bi sıkıntı yaşamadım şuana kadar hız 20-5 olarak geliyor ping genelde 30 civarlarında stabil ücra bi köyde olduğum halde bu değerleri alıyorum.

  • Acaba taahhütlü vdfn fiber buna çevrilebilir mi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gowlet kullanıcısına yanıt

    Sığ düşünce. Altyapısı olmayan bir yer de okuyacağım temel ihtiyaçlar arasında olan internete bu tür tekelleşmiş firmalar yüzünden yüksek fiyat düşük kalitede erişebiliyorum. Kalkıp bu firmaların avukatlığını yapmanın anlamı yok düşük kalite yüksek fiyat...


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • general4242 kullanıcısına yanıt

    Ben genel olarak operatörün genel hızını yazdım 15/5 alacagımı biliyorum demek istediğim bölgemdeki internet hızı bu tarifenin altında değil.

  • enevre kullanıcısına yanıt

    Bölgemdeki operatörlerin ortalama hızını yazdım, 15/5 internet alacagımı bende biliyorum. Bazı arkadaşlar çok şikayet ediyor yok efendim çok yavaşmış önce böyle benim gibi mobil operatörden hız testi yap sonra cihazı al en azından ne alacagın hakkında fikir sahibi olursun.

    15mbps diye alıp şebeke yogunlugundan veya baz istasyonu uzaklıgından 15 alamayanlar böyle çok ağlar.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Revoir

    Hocam 20 mb olan superbox u kullanıyorum aylık indirmem 4-5 TB yi bulabiliyor siz nerden çıkartınız 1 TB de kapattıklarını 2 yıldır kullanıyorum hiç bi sıkıntı yaşamadım şuana kadar hız 20-5 olarak geliyor ping genelde 30 civarlarında stabil ücra bi köyde olduğum halde bu değerleri alıyorum.

    Sözleşme de yazıyor.Belki siz eski üye olduğunuz için olabilir.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 180 liraya 4G sınırsız'a geçtim yaklaşık 70-80 mbit hız alıyorum. 20 Mbit te upload geliyor. Hotspot ile baglanıyorum PC'ye. Ping neredeyse kablolu internet ile eşit. ADSL'den 16 mbit down, 0.5 mbit :) upload'dan geçtim. Steam cloud'a game save dahi yükleyemiyordum Steam çöküyordu.

    Uzun bir su altı dalışı sonrası, nefes almak gibi birşey şu an hissettigim.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: tuzsuz_deli_bekir

    5G yok ki Superbox'ı nasıl 5G'ye taşıyacaklar ?

    Aselsan'ın ürettiği 5G modüllerinin baz istasyonlarına montajı devam ediyormuş. İhale sonrasında alınan frekans bantlarına göre aktivasyonlarını yapacaklardır büyük ihtimalle. Bİr süre sonra dağıtılacak kutular da 5G uyumlu olacakmış. Yeni model cep telefonlarının fiyatları dikkate alındığında 5G destekli telefonların 3g ve 4G'de olduğu gibi hızlı kullanıma geçmesi mümkün görünmüyor ancak 5G kullanımı farklı hizmetler üzerinden başlayacak gibi görünüyor.

  • Bir kerede şaşırtın be. Ne bu milleti dolandırma sevdası, AKK’sız Kotasız kaliteli hizmet almak neden bu kadar imkansız?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Dogecoin

    Türk telekom magnrte bakın

    Yazdıktan sonra onu da agördüm.

  • Rekabet iyidir belki bu sayede Turkcell az da olsa aklını başına toplar ve biraz daha kaliteli hizmet verir.

  • Altyapı yoksa kullanılabilir ama yok ben kullanayım falan derseniz superbox rezilliktir. Aynı şekilde bu da. Ping yerlerde sürünür hele online oyun oynamayı düşünmeyin bile.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • vodofone rezil bir hızı var full çektiği yerde 4g ye bağlanmıyormuyor mecburen 3g kullanıyosun daha öncede vardı bu hizmet ama şirketlere özeldi 100 lira birşey diğil aslında almak isteyen kullanabilir

  • vodafone ve 4.5 G    

  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.