Şimdi Ara

Vodafone'dan Hayatımın Kazığını Yedim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.072
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar, hattımı yakın zamanda kapatacağım ama Vodafone'da kalanlar nasıl bir operatör firması kullanıyorlar bunu bilsinler diye yazıyorum.

    Bir ay öncesinde yurt dışındaydım, ilk gün konaklayacağım yere yerleşebilmek için bir kaç görüşme yapacaktım o nedenle günlük yurtdışı paketi satın aldım. Paketimi kullanırken ertesi gün kendisini yenilemesin diye iptal edeyim dedim, bana ekran görüntülerinden göreceğiniz üzere sadece talebiniz alınmıştır diye bildirim geldi. Bende nasılsa parası peşin ödenen her paket gibi bu da kullanım süresi "24 saat" dolar ve paketiniz iptal olmuştur diye bilgisi verilir diye düşündüm.

    Vodafone'dan Hayatımın Kazığını Yedim

    Gel gelelim bu mesajın gelişi ile birlikte paketim anında iptal oluyormuş. Hemen paketimi tekrar yenileyip duruma itiraz ettim ve beni bilgilendirmek için arayan kişi itirazlarımı kabul etmedi "uzunca sözleşmeleri okuyup arasında bununla ilgili kazık maddelerini görseydiniz" tarzı bir açıklama yaptı ardından ise şunu ekledi "siz 60TL'lik bir kullanım yapmışsınız paketinizi yenilemedikçe bunu geçmeyecektir" gibi bir bilgi de verdi. Mecbur bunu kabul ettim artık, bende paketim yenilsense bile gelen aşım mesajlarını dikkate almadım.

    Vodafone'dan Hayatımın Kazığını Yedim

    Gel gelelim, bu ay yurt dışında kullandığım fatura bedeli 172TL gelmiş inanabiliyor musunuz? Bir sinirle aradığımda size 60 gelecek dikkate almayınız falan diyen insanlar şimdi ortada yok, mesaj ile bir hata bulunamadı falan gibi dönüşler yapıyorlar.

    Vodafone'dan Hayatımın Kazığını Yedim

    Vodafone'da kalıp bu soygunculara daha fazla para kazandırmak istemiyorum. Kullananı, seveni varsa bile bir paket kullanırken bir aşım yaparken o sözleşmeleri uzun uzun okusun yoksa bir anda kendinizi benim gibi mağdur durumda bulabilirsiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erhan -- 23 Ekim 2017; 14:7:23 >







  • yurtdısında hat kullanmak pısmanlıkdır bunlardan.. Gecende birisi telekodman 1 gb yurtdısı almıs. sabaha dogru verıyı adcık bırakmıs senkronlar acık 600mb olmasına ragmen 1600 tl kullanım faturası cıkarmıslar ben boyle bırsey gormedım hepsi para ıcın yapıyor kan emıcıler. Bu arada cıhazda vowifi varsa onu kullanın onun dısında paket almayın
  • bütün operatörlerde yurtdışı paketlerinizi , izinleri kaldırın bunu türkiyede iken mh konuşarak ve konuştuktan sonra telefonunuza iptal mesajı gelmesini sağlayın ve mesajı saklayın...
    geçen hafta vodafonda 24 aylık cihaz ve telefon paktetim bitti, bitmeden önce teklif servisi aradı bir paket sundu önce kabul ettim hemen telefona mesajlar geldi içinde bir tanesi uluslararası arama servisi başarıyla tanımlanmıştır hemen 542 aradım mh bayan servis kapalı deyince hemen anladım benim eski paketi görüyor daha sonra teklif paketi iptal ettim bayide daha iyi paket görmüştüm son üç gün kala teklif servisi aradım istediğim paketi aldım oradaki bayana uluslarası aramayı kapatın dedim biz bir şey yapamıyoruz 542 arayın tamam dedim anlaşıldı 3 gün sonra yeni pakete geçtim hemen 542 aradım gelen mesajı harfi harfine okudum hemen sizin herşey dahil pasaportu iptal edelim dedi ve iptal etti görüşme bittikten sonra iptal mesajı geldi hemen vodafone online girdim uluslarası kapalı daha sonra almanyada bir telefonu aradım ve emin oldum içim rahatladı ...
    her paket alana bu herşey dahil pasaportu açıyorlar demekki bundan kazanç sağlıyorlar ve ağına düşen kesin oluyordur yahu ben yurtdışına gitsem o ülkede bir çare yok mu günlük konturlu kullan at yani birşey vardır yada trkiyede faturalı değilde konturlu hattı kullanmak şu anda araştırmadım çünkü dişarıda işim yok olsa bu konuya eğilir bir çare ararım....
    aman arkadaşlar faturlaı hattınız varsa biraz daha dikkat edin, bilmediğiniz birşey varsa buraya sorun bildiğimiz kadar yardımcı olalım yurtdışındaki kullandığınız telefon ve internet çok pahalı ve operatörler bu faturalı kuruşu kuruşuna alıyor ..
    geçmiş senede bir arakadaş yabancı ülkeye gitmiş o zaman 3g yeni otelde bedava wifi var yavaş diye 3g bağlanmış türkiye gelmiş gelen fatura 2000 tl ve bu forumda çok örneği var ama dikkat operatörlerin kurnazlıklarına gelmeyin

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • Cok defa gunluk pasaport paketi aldim bir sorun yasamadim.Normalde aninda iptal olmaz gunluk pasaport ve 3 gun otomatik kendi yenilenir.Iptal mesaji en son calismiyordu talep alinsa dahi iptal olmuyordu.*3636# den yapiyordum.

    Vodafone sistemleri gercekten berbat otesi faturali vodafone bes para etmez.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim ve ulaşabildiğim çevremin Vodafone hatlarının hepsini kapadık GSM operatörü adı altında bildiğin gasp çetesi bunlar..

    Yolda birisi senin paranı çalmaya kalksa peşinden koşup uğraşırsın belki bunlara öyle bir şansında yok devlette bunlar çetede bunlar mafyada bunlar..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.