Şimdi Ara

Vodafone dan 24 saatlik 2 gb hediye geldi.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
1
Favori
2.729
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kişisel olabilir. Fırsat 3gb tarifesindeki internet bitince15 tl yükleyip doldurdum hemen arkasına bu mesaj geldi.

Degerli abonemiz, hediye 2 GB Internet hattiniza tanimlanmistir. Hediye Internetinizi 24 saat boyunca kullanabilirsiniz. B003

Vodafone dan 24 saatlik 2 gb hediye geldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teote -- 10 Ocak 2017; 17:17:52 >

• lütfetmişler. 24 saat geçerli internete müsait yerleriyle girsinler
  • Doldur tasir kampanyasından gelmistir
  • bana 10saniyelik 5 gb geldi
  • El aleme 1saatlik sınırsız 0.25$ 1lira Vodafone dan 24 saatlik 2 gb hediye geldi.
  • 3 gün önce bende doldur 3 gb yaptım ve 2 gb hediye geldi. hediye keşke 1 hafta geçerli olsaydı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ReCoMaX R kullanıcısına yanıt
    2 Film indirdim bitti. Napım ben 1 günlük 2 gb ı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: faya85

El aleme 1saatlik sınırsız 0.25$ 1lira Vodafone dan 24 saatlik 2 gb hediye geldi.

Elin gavuruna yurtdışında daha ne kıyak ve kampanyaları yapıyor bizim millet bi bilse, hemen vodafone aboneliğini iptal ettirir

• quote:

Orijinalden alıntı: dekareme

quote:

Orijinalden alıntı: faya85

El aleme 1saatlik sınırsız 0.25$ 1lira Vodafone dan 24 saatlik 2 gb hediye geldi.

Elin gavuruna yurtdışında daha ne kıyak ve kampanyaları yapıyor bizim millet bi bilse, hemen vodafone aboneliğini iptal ettirir

Biz de insanlara gavur yazıp kendimizi avutalım Ne ekersen onu biçersin bu hayatta, bizim miletin hakettiği budur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scorpioleo -- 11 Ocak 2017; 12:25:41 >

• Bana şöyle bir mesaj geldi 1 hafta önce

Vodafone musteri koruma programi kapsaminda sadece size ozel 30 gun gecerli 2GB internet tanimlanmistir! Hediye internetinizi 02.02.2017 14:27:15a kadar kullanabilirsiniz. B003

İyi Çok güzel hatta ama bişey var ki 6 aydır bakiye 0 :)

Hattımı taşımıştım Vodafone'a 6ay oldu hiç yükleme yapmadım şaşırttılar beni
  • Degerli musterimiz, Vodafone musteri koruma programi kapsaminda hattiniza size ozel 10 gun gecerli 1GB internet tanimlanmistir! Hediye internetinizi 21.01.2017 13:54:48a kadar kullanabilirsiniz. B003
  • bana da müşteri koruma kapsamında ilk 3 ay bedava sonrasında 5 tl olan 1GB için mesaj gönderdiler, paket tanımlandı sözde, 3 gün sonra paketiniz yenilecektir diye sms 'de geldi. sonra internet paketim bitip , bu hediyeyi kullanmaya kalkınca hattımdaki bütün TL.leri sildi süpürdü.. artı yine müşteri koruma kapsamında 500dk tanımlandı diye sms gelmişti ama o sms'te paketlerim arasında hiç gözükmedi.. özetle bu operatöre kesinlikle güvenmeyin
  • Konuyla alakası pek yok ama mesai saatleri dışında kredi kartı ile güvenli TL yükleme kanalları nelerdir ? Vodafone yanımda üzerinden tam bir rezalet. Aşırı kaşıntı ve hata veriyor.

• kofonur K kullanıcısına yanıt
    Bankamatik veya mobil bankacılık

• İhtiyacım vardı şimdi geldi tişikkirlir sipirmin👍
  • yenı hat aldım faturasız içinde 40 tl yukluymus buna bedava internet yukleyebiliyormuyuz bilgisi olan var mı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.