Şimdi Ara

Vodafone'da Ücretsiz Tarife Olmaması Saçmalığı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
2.302
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Hocam faturasız hatları hiçbir operatör karlı görmüyor. En son Turkcell işin orta yolunu taahhütsüz Rahat tarifesinde gördü. Ben de o gruba katıldım mecbur. Ama Rahat'ta o dediğiniz Rahat 1GB Plus hani istediğiniz ay alıp istemediğiniz ay iptal etme özellikli pakete geçiş sağlanıyor mu bilemiyorum. Ben Rahat fırsat 3GB kullanıyorum. Ayrıca hak veriyorum size. Sonuçta bu durumdan hepimiz evdeyiz ve haklı olarak şu an kabarık fatura ödemek mantıksız.
    Tavsiye arıyorsanız da BIMCELL, PTTCELL gibi sanal operatörlerde yükleme sınırı hala Bim için 25 e yükseldi ptt 20 de yüklenebiliyor diye hatırlıyorum. Bu iki sanal Türk Telekom operatörünü tercih olarak görebilirsiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nasıl geçmiş hocam müşteri hizmetleri aracılığıyla mı?
  • High Sierra kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle öyle. Turkcell Rahat'ta "dilediğin zaman paket alın kullandıktan sonra ödeyin" gibi bir ibare mevcut umarım böyledir.
  • vleon kullanıcısına yanıt
    İşte o parmakla saysak 2 3 pakette bulunan özellik. Benim paketimde bu özellik bulunmuyor. Çoğu pakette bulunmuyor. Dediğim gibi turkcell bayisine uğrayıp sormakta fayda var bu bilgiyi teyit etmek için. Rahat tarifeler ile faturasız Turkcell tarifelere geçiş yalnızca bayilerden gerçekleşiyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi High Sierra -- 20 Mayıs 2020; 18:31:0 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: vleon

    Nasıl geçmiş hocam müşteri hizmetleri aracılığıyla mı?
    Yok hocam mesajla KONUSTUKCA diye bir mesaj kodu vardı galiba onun ama bu bahsettiğim hat 4.5G ile hiç kullanılmadı diye biliyorum. Vodafone'un bildiğim kadarıyla bazı tarife/kampanyalarda daha önce 4.5G kullanmama gibi şartları vardı 1-2 sene önce bu da onun gibiyse ondan olabilir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: vleon

    Kesinlikle öyle. Turkcell Rahat'ta "dilediğin zaman paket alın kullandıktan sonra ödeyin" gibi bir ibare mevcut umarım böyledir.
    İşleyişi aynen böyle ama siz tekrarlı bir paket alırsanız mesela rahat fırsat 3 gb diyelim paket size sorulmadan yenilenir, normal faturalı mantığı ile kullan hesap kesiminde öde şeklinde kullanırsınız. Tekrarsız paket seçerseniz paket bittiği zaman mesaj geliyor, yenilemek isterseniz mesaja cevap veriyorsunuz yenilemek istemezseniz kullandığınız ayın faturasını ödüyorsunuz kullanmadığınız ayın ise telsiz kullanım ücreti olarak bir fatura geliyor. Paketin nasıl tekrarsız/yenilemesiz hale çevrildiği forumda Turkcell rahat ana konusu var orada yazıyor olması lazım, o konu hakkında bir şey söyleyemeyeceğim.
  • Teşekkürler hocam bu durumda turkcell'e geçiş yapacağım.
  • Çözüm bulabildiniz mi illa ki bi tarifeye geçmek mi gerekli ? Sade kullanım yok mu ?

  • 3 ay önce Vodafone’a geçtim ve hiç öyle para falan ödemiyorum.

    Vodafone'da Ücretsiz Tarife Olmaması Saçmalığı



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doğukan Kaya SLNAU -- 5 Nisan 2022; 14:27:39 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Doğukan Kaya SLNAU D kullanıcısına yanıt

    Lütfen numara ve isim soyisim kısmını kapatınız, internet ortamı, kötü insanlar da var, ne yapacakları hiç belli olmaz.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Simdi fark ettim teşekkür ederim.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Doğukan Kaya SLNAU D kullanıcısına yanıt

    Rica ederim hocam, her zaman, hayırlı Ramazanlar.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • last_uk kullanıcısına yanıt
    Vodafone kullanıyorum ilk tarifem geçince boş tarife idi bende tarifemi değiştirdim fakat internette gördüğüm rakam değil fazlasıymış anladığım kadarı ile boş tarife istiyorsunuz tl yükleyince hiç birşey olmayan sadece 5 tl ye 100gani dk yükleniyor arama veya internete girmeye çalışırsanız otomatik tl komple gitmesin açısından eğer böyle bişey istiyosanız mh yi arayıp kolay tarife 0tl olan derseniz geçiş yapılıyor geri öyle döndüm tarifeye yanlız ilk aramamda olmuyor dendi 2.kez aradım o da ilk olmadı dedi sonra ısrar edince bi daha baktı ve oldu (bu olaya 3 4 gün falan oldu)

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Benimde tarifem ücretsiz faturalıdan faturasıza geçince öyle olmuştu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Maalesef Vodafone adlı sömürgen operatörde standart veya kıllandıkça öde diye bir imkan yok faturasız hatlarda diye biliyorum. Bu konuyu aylardır araştırmış ve forumda önceden konusu açılmış başlıklara da yazdığım bir sıkıntı. Tarifeler (paket içerikli) hep tekrarlı ve Turkcell gibi standart bir tarifeye geçemiyorsunuz tekrarsız şekilde.

  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.