Şimdi Ara

Vodafone da adıma 4 hat açılmış (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
2.398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Affiniza siginarak gecenlerde youtube de bir klip te bir reklam gördum bir maymun vardi önunde uc tane top vardi bu toplar tele operatörleriydi ve reklamin slogani "kendini tanidinmi?" ydi. Banka denen yer neden mektup göndermez ve bilgilendirmez "Otomatik ödeme talimati verdiniz liste asagidadir" diye. Bence sorumlu olan birinci kurulus BANKA ben bankaya parami emanet etmisim ve beni bilgilendirmek zorunda ve benim haklarimi korumak zorunda ikincisi de tabii ki Operatör onlarda size her ay otomatik ödeme dahi olsa su numaraya muhasip su kadar para cekiyoruz diye bilgi ve fatura göndermesi lazim. Cok salakca ve cok sacma calisan bir banka sistemimiz ve Telefon firmalarimiz var. Biz onlar icin sadece ya kararsiz saskin birer maymun ya da sagilacak inegiz. Ekmeklerini bizim verdigimizi unutuyaorlar. Bunun hesabini tabii ki biz sormayacagiz dogru duzgun calisan devlet soracak, vergi almayi bilirmi?
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.