Şimdi Ara

Vodafone çakallık yaparak her ay milyonlarca TL haksız kazanç elde ediyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
195
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Resmi forumada konu açtım ama çözüm bulmadılar işte konusu :http://forum.vodafone.com.tr/t5/Faturas%C4%B1z/Kas%C4%B1tl%C4%B1-otomatik-tarife-yenilenmemesi-sonucu-1-4-MB-i%C3%A7in-22-TL/td-p/511694

Sürekli SMS geliyor ve diyorki Efsane Altın tarifeniz xx.yy.cccc tarihinde yeterli bakiyeniz olması durumunda otomatik olarak yenilenecektir

Bizde saf gibi buna inanarak madem otomatik yenileniyor diyerek 30 TL bakiye yüklüyoruz

Normalde tarife 25 TL

Tarifemiz var ve otomatik yenilecek diye biz 3G açık telefonu kullanmaya devam ediyoruz

Fakat sistem her saniye kontrol ederek tarifemizin bitmesini bekliyor peki neden?

Çünkü bitince anında bakiyemizi sömürmeye başlayacak tarifeyi yenilemek yerine işte tam da bu yüzden

Benim tarife bitiyor ve otomatik yenilemiyor bu yüzden 1.4 MB gibi 1990 senesinden kalma bir internet miktarı için tam 22 TL bakiyemi heba ediyor

Bu ilk defada olmuyor. Sistemi bu şekilde çakallık üzerine kuran vodafone belkide 10 milyonlarca TL haksız kazanç elde ediyor her ay!

Kullanım bilgisi ve tamamen yalan dolan olan otomatik yenilenme sms aşağıda

Vodafone çakallık yaparak her ay milyonlarca TL haksız kazanç elde ediyor Vodafone çakallık yaparak her ay milyonlarca TL haksız kazanç elde ediyor

• Bana da 7000 den yanlis bilgi sms i gonderip internet paketimin 608 mb kaldigini soylediler aksam 11 liram paket bittigi icin internete girdigimden dolayi cekildi. Sikayet bolumu koymuslar guya dunden beri sikayet edemiyorum surekli hata veriyor sistem.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    İnsanlığı aydınlatacak nurla şuurlan
    İmanla geçen her gece gündüz gibi aydın
    Bir taze bahar alemi her an hayatın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.