Şimdi Ara

Vodafone Bittikçe dolan tarifeler Faturasız( mevcut ve yeni gelecek olan aboneler) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
6
Favori
45.316
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Ben numaramı vodafone taşıdım bittikçe dolan 2GB paketini yaptırdım paket bittikten sonra yeniletiyim dedim Vodafone'da çalışan adam bu paket sadece 1 kerelik dedi yenileyemeyiz dedi.Böyle birşey var mı ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de hanımın hattını taşıyacağım. İnşallah bir sıkıntı olmaz. Vodafone da bir acayip, paket yerine faturasız tarife diyor, adamın aklı karışıyor. Kendimi de çoktan taşıyacağım ama 1000 sms yetmiyor. 5000 sms veren faturasız esnek tarife ise yaşımdan dolayı beni almıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • vodafone mu sakın arkadaslar bu pakete gectım hattımıda simdi okadar cok pısmanımkı bırdaha dusunun paket bıttı hepsini dolduramıyorsunuz hettınızda hepsinin bosalması gerekıyor hepsini doldur dedım ucretı kestıler ayın sında zaten paket yenılenecek ama hattımda 1mb ınternet ve 960 sms hakkı oldugu ıcın hepsini fulleyemıyor 5 gundurde 1mb ınternetı bıtıremedım ne hıkmetse tutar sımdı ayın 15 ınde paketı fullerler ayın 16 sındada paket tarıhı geldıgı ıcın o yenılemede bosa gıdıcek farklı bı ınsanları kandırma yıntemı gectıgıme cok cok pısman oldum cok ıyı dusunun bittikce dolan 2 gb 22 tl diyor ama her ay 40 tly gectım su anda 3.ayın dolmasını beklıyorum dırek baska gsm firmasına gecıcem bırdaha vodafone gecmem ımkansızz
  • Levent_42 L kullanıcısına yanıt
    Dostum bunu sadece vodafone yapmıyor bütün operatörler yapıyor. Ben Turkcell idim 36 TL fatura ödüyordum yeni Turkcell'e geçen biri aynı tarifeyi 25 TL ödüyordu. Aradaki fark 11 TL az buz değil. Sırf bu duruma ayar oldum ve Vodafone geçtim. 3 ay sonra tekrar Turkcell'e geçeceğim. Her 3 ayda bir operatör değiştireceğim. Böylece her operatörün minimum fiyat tabanından yararlanacağım
  • Babama hat tasima ile 17'lik tarifeyi yaptik ilk ay 20 yukledim kullandi bu ay 20 yolladim fakat tarifeye gecmemis ve butun liralar sifirlanmis:-( vodafone gitmis oradakiler amca 25 yuklemesen olmaz diyip 25 yuklemisler. Boyle bir durum var mi arkadaslar?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bu doldur 2gb lik pakete geçip daha sonra freezone lu olabilir miyiz ? Yaş 25 yaş altı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bugün farkettiğim kadarıyla "Bittikçe Dolan...." tarifesinin adı "Bittikçe Dolan Aile..." şeklinde güncellenmiş. Benimki Bittikçe Dolan Aile 2 GB. Bir farkı yok değil mi öncekinden?
  • Ramazan bayramı döneminde soydu soana çevirdi beni bu tarife. İnternet dolduramadım sürekli hata mesajı verdi. Telefon nete 10 saniye bağlı kalsa 11tl paramı çekti iki kere. Müşteri hizmetleri ile 3 kere görüştüm. Üçü de sorun yok, düzelttik yükleme yapabileceksiniz dedi ama yine paket alamadım.

    Bu ay da başladı yine "Sistemimiz gecici olarak servis disidir.Daha sonra tekrar deneyin.Bu mesaj ucretsizdir. Vodafone" demeye.

    2 gb yenilenmesin para harcasınlar istiyorlar, bunu anlıyorum ben artık. Yıldım. Ahlak yoksunluğu bu. Netim bitti. Mobil veri açık kalsa 1 günlük net parası çekecek 11tl.

    Şikayetvar'a yazdım geçen ay olanları dönüş yapmadılar. Müşteri hizmetleri birbirinden beceriksiz ve bilgisiz. Balın bu sefer olacak mı diyorum, sesleri gürleşerek emin emin "gerekeni yaptık" dedi üçü de ama birşey değişmedi. En sonunda hatalarını kabul ettiler 1 gb nwt yüklediler. 30 lira param gitti ekstra.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • DOLDUR BITTIKCEDOLAN2G

    diyorum hatali mesaj gonderdiniz diyor. Boyle cakallik yaparlarsa hatti tasirim ben

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaş bittikçedolan değil doldukça biten ve doldukça yavaşlayan internet diyebiliriz buna.Öncelikle Vodafone'a asla geçmeyin.Gerçekten hayal kırıklığı.Birkaç arkadaş geçme aman dedi de dinlemedim.Öncelikle tarfieyi doldurmak zor.Kullanmak daha zor.Koca Türkiye'nin başkentinde çekmeyen operatör mü olur.Sanki vinç operatörü arkadaş.Böyle iş mi olurmuş?! Ha telefonun çekimi zayıftır anlarım ama olması imkanlı değil o kadar para bayılıyoruz.

    Ayrıca mesela yeni hat alarak bittikçedolan1GB ye geçeceksiniz.Satacak arkadaş size diyor ki her yerden çeker o şikayetler eski inanmayın diyecek.Sonra size 1GB yeterli diyecek.Zaten Yanımda uygulaması ile size 1GB hediye gelecek internetiniz otomatikman 2GB olacak gibi başta inandırıcı şeyler söyler (asıl söylemesi gereken HEDIYE40 mesajını unutur) sonra Yanımda'yı indirirsin 1gün boyunca o sinir bozucu uygulama ile uğraşırsın anca açılır vs.Açıldı mı da sana sadece 2 günlük 1GB internet verir ve aldığın yere bir güzel saydırırsın.Ve ayrılma işlemleri başlar...

    Kısaca "Acil olsa bile Vodafone'a geçmeyin" aman diyeyim yakarsınız kendinizi...




  • Bittikçe Dolan sahibi aboneleri Konuştuğunca İnternet Fırsat diye başka bir tarifeye geçiriyorlar artık galiba?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bittikçe Dolan Midi 26 liradan 30 liraya çıkmış.

    Daha avantajlı ne var acaba?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yıl 2023. Aynı tarife 125₺ oldu.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 ay sonra 170₺ oldu, oha çüş.

    Değerli müşterimiz, kullanmakta olduğunuz Bittikce Dolan Midi tarifesinin fiyatı 08.12.2023 itibarıyla 170 TL olarak güncellenecektir.

    Bu sene 4. Zam falan oldu herhalde?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 8 senelik tarifede ne işin var senin 😅


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • programmer_onur kullanıcısına yanıt

    225₺ oldu tam 3 ay sonra! Oha be!  


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • programmer_onur kullanıcısına yanıt

    Aynı benimde 2 ay sonra hemen zam getirmiş 250tl olmuş 8gb başka tarife geçcem de tarife yok ki ne saçma bu

  • Bakaaaa kullanıcısına yanıt
    Sizin tarifenin tam adı neydi hocam?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.