Şimdi Ara

Vodafone Avantaj Cepte Her Ay 1 Damacana Hayat Su Hediye (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
986
Cevap
45
Favori
157.100
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
28 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Az önce bende sipariş geçtim şifremle. Şifre kullanıldı hatta mesajda geldi tebrikler şifreyi kullandınız diye. Neyse geldi sipariş yarım saat sonra (Burdan anlamalıydım sorun çıkacağını normalde 2.3 saate gelirdi.) Gelen adam ücret istedi. Bende gösterdim anlatmaya çalıştım ancak bize böyle iletildi diye tutturdu. Bende almadım ücretli. Geri gitti.

    Neyse diyeceğim şu ki bir marka bir promosyonla kendisini nasıl bitirir görmüş olduk.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • elinde kodu olup kullanamayan varsa gönderirse bir de biz deneyelim şansımızı
  • "31 aralıkta verdiğim sipariş gerek bayiyi gerek hayat suyu defalarca aramamam rağmen getirilmedi,

    bayi sitemde görünmüyor diye yalan söylüyor,

    hayatsu yarım saat hatta beklettikten sonra güya bayi ile görüşüyor, sitemde gönderildi teslim edildi olarak işaretlenmiş diyor.

    evde misiniz boş damacananız var mı getirecekler vs ile oyalayıp sürüncemede bırakıyor,

    amaç yıldırmak bıktırmak, bayi laf arasında ben bundan para kazanmıoyorum bize para vermiyorlar, zaten diye çakallığını belli ediyor."

    ---------

    "Az önce bende sipariş geçtim şifremle. Şifre kullanıldı hatta mesajda geldi tebrikler şifreyi kullandınız diye. Neyse geldi sipariş yarım saat sonra (Burdan anlamalıydım sorun çıkacağını normalde 2.3 saate gelirdi.) Gelen adam ücret istedi. Bende gösterdim anlatmaya çalıştım ancak bize böyle iletildi diye tutturdu. Bende almadım ücretli. Geri gitti."

    ---------

    Birebir aynı sorunları bende yaşadım. Fakat, madem onlar arsızlık yapıyor ben onlardan daha fazla arsız oldum ve her iki sorunlu siparişin de kazananı ben oldum..

    31 Aralık vakası:
    Bayii sürekli olarak saatler hatta günler geçmesine rağmen sisteme yansımadı yalanını söyleyip durdu. Akabinde MH telefonla arayarak kontrol sağladığımda "evde olamadıklarından sipariş iptal" notu düşmüşler.. Ben de kesinlikle bu yalan bayii sisteme yansımadı deyip durdu ve bizim evde her daim kişi bulunuyor dedim ve bayiiye inanmadılar ve suyunuzu teslim ettireceğim ben dediler ve teslim edildi.

    Bundan sonraki sipaişimde ise, eve gelen dağıtım elemanı eşimden para istemiş. Eşim, beni arıyor ve elaman benimle konuşmaya bile cesareti olmadığından tamam deyip suyu bırakıp gidiyor..

    Ve ben bu yaşadıklarımı Twitter'den detaylıca anlattım ve bayii kaynaklı sorun yaşadığımı belirttim. Anladığım kadarıyla bayii iyi bir uyarı aldığını düşünüyorum. şimdi sorun kalmadı gibi.. Aman nazar değmesin

    Arkadaşlar, madem böyle bir kampanya yapıyorlar ki her türlü kazanan onlar aslında numaralarımızı bile paylaşıyorlar.. Pes etmeyin en kolay şikayet kanalı Twitter çok hızlı dönüş sağlıyorlar, telefonda bekleyerek sinir harbi yaşamanıza gerek yok.




  • thall kullanıcısına yanıt
    tebrik ederim, haklı mücadelenizin başarılı sonuçlanması iyi olmuş. ben Twiter kullanmadığım için telefon ile bir kaç kez uğraştım, sinir krizi geçirecektim. bir firma bu kadar mı vurdumduymaz olur. MH ile hiç bir şekilde iletişim kuramıyorum. yazı ile şikayet kaydı oluşturuyorum, onu da dikkate alan yok. bugün bayi ile geçen diyaloğumu, şikayet alanına bire bir aktardım. kampanya şartları değişmiş olabilir, ama internet üzerinde başarılı sipariş görünüyor. bayi o damacanayı bana vermeyip, başka bir müşteriye ücret karşılığı verebilir. ülkemizde her türlü kurnazlık yapılıyor. bende şüphelerimi firmaya aktardım.
  • Kampanya bitti sanırım avantaj cepte kısmında çıkmıyor, sizler nasıl kod alıyorsunuz hala ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Jlozde

    Kampanya bitti sanırım avantaj cepte kısmında çıkmıyor, sizler nasıl kod alıyorsunuz hala ?
    Sizin paketiniz nedir?

    Artık sadece Red Business üyeleri alabiliyor.
  • matandberenice kullanıcısına yanıt
    4.5G Red Elite, business üye olunabilinecek bir klüp mü, freezone gibi, yoksa direk o tarifelerdekiler mi alabiliyor ?
  • thall kullanıcısına yanıt
    Arkadaş sağolsun dediği gibi twitter üzerinden aksiyon aldım. Bugün getirdiler ücretsiz suyu. Sorun yaşayanlar twitterdan yazsınlar.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Belirtilen tarifelerde değilim ama vodafone a yeni geçtim 20 liralık tarifem var... Sonuç olarak şifre alabildim. Belki yeni gelenlere de açıktır sistem.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben bugün iki tane sipariş ettim ikiside yarım saat içinde geldi. Benim telefon da çıkmıyor ama başka Vodafone hat kullanılan telefonlarda çıkıyor. Tarife ile alakası yok sanırım ilk defa kullananlara çıkıyor benim bir aylık sürem 25 ocak da dolacak belki o zaman çıkar. Benim bulunduğum yerde ki bayi süper evde ki 2. damacanayıda ücretsiz değiştirdi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende as once sifre aldim ama biyere yazmadim sifreyi tekrar nasil ogrenebilirim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • coolsusuzdeniz C kullanıcısına yanıt
    Aynı problem oldu ben de de , patladı mı kod şimdi ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla.bilmiyorum musteri hizmetlerini arayacam.cozumu bilen var mi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • PM den kod verebılecek varsa cok sevınırım.
  • Bende de olmuştu telefonu aç kapa yapmadıysanız metin yapıştır yapın. Kodu otomatik kopyalamış benimki

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kullanmayacak varsa gönderirse sevirim
  • twitterdan yazdım 4 gün oldu döneceğiz deyip sallıyorlar pislik bir bayiye çattık tam bir çamur yalancı ayak üstü 40 tane yalan söylüyor,
    444 deki elemanlar da tamam hallediyorum yollatıyorum diye baştan savıyorlar,
    memleketin haline bak, 1 damacana su için milyar dolarlık firmalar onların elemanları hepsi utanmadan sıkılmadan türlü yalanlar bahanelerle piskik yapıyorlar,
    bana 20 TL yükle sana 1 damacana su vereceğim dedin ancak 20 gün gecti yapmadıkları çirkeflik kalmadı. nasıl bu denli rahatlar anlamak mümkün değil,
    bir sürü kişi sırf bu kampanya için vodafone geçti bir sürü insan haybeye gerek yokken en az 20 TL yükledi,
    bu utanmazlar ise müşteri memnuniyetinin m sinden bile bi haberler.
  • geçen ay 20 lira yükleyince kampanyaya 20 lira ve üzeri yüklemeler katılabilir diye bir uyarı verip kodu vermedi uygulama.
    bu ay da 25 lira yükledim, siparişi geçerken herzamanki gibi dükkanın adresini verdim ama bu sefer kolay bulsunlar diye sipariş açıklamasına dükkanın adını yazdım, sonra bayi telefonla babamı aramış siz sistemimizde ticarethane görünüyorsunuz, kampanya sizde geçerli değil deyip suyu getirmemiş. bi kere öyle bir sistem yok ulan, ben yazdım dükkanın adını. babam da dememiş ki ben dükkanın üstünde oturuyorum, ev adresim de burası. adamlar tekrar sistemden kod alıp bu sefer eve sipariş geçerseniz suyunuz gelir. tekrar sipariş geçebilirsiniz, kodunuz yanmadı diye oyalamış. yanımda uygulamasından tekrardan kodu göremiyorum tabi, dolayısıyla tekrardan sipariş geçemiyorum. bu da böyle varoş bir rezalet. paylaşmak istedim.
  • Ankara batikentte 1 defa aldik ilk alimda farkli damacana degisimine ucret olmamasina ragmen 15tl almislar hanimdan. 2. Damacanayi siparis ettik bayi bu seferde biz zarar ediyoruz kampanyadan ciktik getiremeyiz dedi. Baskada bayi yokmus batikentte. Anliyacaginiz kampanya batikenttekiler icin patlamis

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ozgur_yildiz O kullanıcısına yanıt
    Hayat su kullanmayın kullandırmayın.
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.